Se discuta mult zilele astea despre cum vor fi sarbatorile. Lumina de la Ierusalim a fost taken for granted de vreo 2 mii de ani. Insa cel care ne- a dat mereu lumina, acum ne- a dat si o molima noua...? (mai mult)
Ce parere aveti despre satanismul LaVey, avand in vedere ca traim intr- o societate in care oamenii cand aud de satanism li se face pielea de gaina? Eu cred ca ar fi putut sa gaseasca si domnul Anton ...? (mai mult)
Oare extratereștrii ne vad,știu de noi, asta daca ei exista, sa presupunem că există? Ne-au vizitat? Ce sunt OZN-urile atunci?
Nu v- ați săturat să tot alergați după bani și să uitați să traiti cu adevărat? Când o sa ajungem să fim mulțumiți cu ce avem pentru că alții stau și mai rău, de exemplu, au diverse ...? (mai mult)
Un copil aparţinând unui trib din Amazonul ecuadorian - destinat de altfel să- şi petreacă viaţa tăind crăci prin desişurile junglei - adus şi crescut într- o ţară civilizată, Anglia...? (mai mult)
In opinia voastra, este mortul o persoana?
Pentru pasionati de psihologie, cum se formeaza o comunitate sociala si cum se primesc diverse roluri? Ps nu stii nu raspunde
Sunt multi pusti pe TPU. Intrebare mai ales pentru pusti pusi pe invatat matematica, fizica si informatica. De ce supraevalueaza oamenii matematica si fizica daca aceasta nu mai e valabila inainte de ...? (mai mult)
Ca tot se vorbeste zi si noapte de COVID 19 si de scenarii ce pot avea loc, m- am gandit sa dedic ceva timp pentru a intelege ce e cu graficele astea, de ce aplatizare a curbei se tot vorbeste si in ...? (mai mult)
Credeti ca nimeni nu face umbra pamantului si toata lumea are un rost pe lumea asta? Pana la urma ce inseamna expresia aia?
Care este domeniul de definitie al logaritmului natural?
Cum se calculează numărul de persoane ce urmeaza a se infectata de o boala precum Covid 19? Din cate am înțeles, într- o anumită populație exista, la momentul inițial, un număr de persoane...? (mai mult)
Salutare, Intodeauna m- am intrebat cum vad fetele in mare parte barbatii? Adica ma refer la strict partea negativa. In sensul ca multi barbati au catalogat femeile : Nehotarate, greu de inteles, ...? (mai mult)
De ce e așa de misterios Universul? De ce atâtea întrebări și chestii neelucidate, la tainele Universului mă refer.
Cum îți descoperi pasiunea? Menirea. Tu cum ți-ai descoperit pasiunea?
Hesso! Simti/ai vreun sentiment vizavi de filosofie?
De ce am nevoie pentru a face experimentul cu lamaia? E vorba de niste fire puse in lamai care conduc electricitatea. Ati facut? Ma ajutati si pe mine sa imi spuneti exact de ce am nevoie?
Care este formula generala pentru suma din 1/k? (Cand k ia valori de la 1 la n, si n tinde la infinit)
Cum poti creste eficienta unui tesla coil?
De ce copiii de 0-10 ani nu mor de coronavirus?
Ce credeți că e asta? https://imgur.com/a/dlVDDel
Majoritatea oamenilor fac umbra pamantului, au acelasi tipar al vietii, sunt ca niste roboti, se mint ca au vreun scop, sens al vietii, au credinte oarbe, se mint mereu, unii sunt iluminati dar au...? (mai mult)
Simt ca am presiune in partea dreapta a capului pe la tampla. Asa oare se simte stresul? M- am lasat de fumat recent poate asta imi creeaza tensiune. Ce pot sa fac sa ma relaxez in afara de substante...? (mai mult)
Salutare! Ma puteti lamuri si pe mine care- i treaba cu derivatele si integralele? Mai exact, transpuse in imagini cum arata? De exemplu acceleratia e derivata in timp a vitezei.Fiindca tot aud in exercitii...? (mai mult)
Hei TPU. Credeti ca in cursa asta mondiala pentru creerea unui vaccin care sa combata coronavirusul se vor face si alte descoperiri in domeniul medical? Este benefica situatia asta pentru dezvoltarea...? (mai mult)
Am o intrebare, oare a mai vazut cineva pe cer zilele acestea o "linie" de "stele" pe cer care se miscau constant in aceeasi directie si prin cuvantul "linie" ma refer la aproximativ + - 40? Mentionez...? (mai mult)
Am ieșit în seara asta afara sa fac poze la stele, asta pana sa iasă luna și uitându- mă sus pe cer, am văzut niște punctulete puțin mai mici și mai strălucitoare decât stelele care...? (mai mult)
Cum a apărut omenirea (oamenii)? Vreau o explicație științifică nu una religioasă
Vreau si eu va rog sa stiu adevarul, nu ma uit la stiri, nu mai vreau sa fiu manipulat. Vreau sa stiu adevarul despre coronavirus, sunt foarte multe teorii... Cat mai stam inchisi? Cat va dura? Ce...? (mai mult)
"Juno va continua sa orbiteze Jupiter pana in iulie 2021, cand va plonja in atmosfera planetei, acesta urmand sa-i fie si sfarsitul." Cum de Pamantul nu plonjeaza spre Soare de milioane de ani?
RECHINII AU URECHI? Am nevoie urgent pentru P.s. dau funda.
De ce e luna portocalie acum?
Cum credeti ca functioneaza negarea? 'Nu exista Coronavirus'; 'Nu a existat Holocaustul'; 'Oamenii nu au ajuns pe Luna'; si multe altele Este undeva, ceva defect? Este o boala? Un mecanism ...? (mai mult)
Scrisul de mână chiar stimulează creierul? Știți vreun articol bun despre asta?
Stie cineva care ar fi voltajul minim pentru un tesla coil?
Ce experimente de electricitate stiti care pot fi facute in casa si care sa nu solicite cine stie ce materiale? Dati-mi cat mai multe idei.
Merită să sărăcim câțiva ani ca să ținem în viață niște oameni pentru încă câteva luni?
Stiu ca suna prea filosofic, dar care e rostul vietii pana la urma? Sa ma lamureasca cineva ca eu simt ca traiesc degeaba.Totul e doar ca sa fie, in rest nu are vreo insemnatatea pentru mine.Pentru mine...? (mai mult)
Care este rostul sau sensul vieții dacă oricum murim și o să fim uitați de timp?
Hi... Daca maine ati muri ati intelege motivul pentru care v-ati nascut pe Pamant sau ati avea impresia ca ati avut o viata absolut degeaba, atat pentru voi cat si pentru societate?
Salut, vreau sa-mi spuna cineva in ce pozitii (puncte cardinale) bate soarele in functie de ora si in ce pozitie bate cel mai mult, dau funda celui mai detaliat raspuns!
Hey! Oare de ce se vede luna pe cer acum chiar daca nu ii luna plină?
Ce credeti despre testele iq? Ati facut vreunul, daca da, unde, ce scor ati obtinut? Media este de 100. https://www.verywellmind.com/what- is- the- average- iq- 2795284 https://www.healthline.com/health/average-...? (mai mult)
Credeți că există viață pe alte planete? Este studiată problema de știință? Dacă da, sunt ceva cărți de specialitate? Titluri ale acestora?
Cat de des va ganditi la moarte? Sunt singurul care se gandeste obsesiv la asta?
Credeti ca mancarea sau un fel de mancare din evul mediu ar fi considerat/a gustoasa, gustos in ziua de azi? (mai ales din zona Romaniei) https://www.quora.com/Would- any- medieval- food- be- considered-...? (mai mult)
Poti folosi o baterie mica de 9 volti pentru a face un mic tesla coil?
Credeti cã ne meritãm COVID-19 din plin(fie cã este real sau nu; natural sau nu) având în vedere >> felul nostru DE A FI pe TERRA?
Am o patura si daca ma ating de ea ma curenteaza si se vad licurici neon pe ea. Si electrocuteaza foarte mult, mai ales daca fac ceva dur cu viteza mare. Iar licuricii aia neon sau liniile apar ...? (mai mult)
Eu sincer m- am cam saturat, sa ma ierte daca sunt fete pe aici. Dar de ce a creat Dumnezeu femeile sa gandeasca asa diferit/ciudat? Adica nu are nici un sens, sa fie oare coincidenta? Am iesit cu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!