Am ieșit în seara asta afara sa fac poze la stele, asta pana sa iasă luna și uitându- mă sus pe cer, am văzut niște punctulete puțin mai mici și mai strălucitoare decât stelele care...? (mai mult)
Cum a apărut omenirea (oamenii)? Vreau o explicație științifică nu una religioasă
Vreau si eu va rog sa stiu adevarul, nu ma uit la stiri, nu mai vreau sa fiu manipulat. Vreau sa stiu adevarul despre coronavirus, sunt foarte multe teorii... Cat mai stam inchisi? Cat va dura? Ce...? (mai mult)
"Juno va continua sa orbiteze Jupiter pana in iulie 2021, cand va plonja in atmosfera planetei, acesta urmand sa-i fie si sfarsitul." Cum de Pamantul nu plonjeaza spre Soare de milioane de ani?
RECHINII AU URECHI? Am nevoie urgent pentru P.s. dau funda.
De ce e luna portocalie acum?
Cum credeti ca functioneaza negarea? 'Nu exista Coronavirus'; 'Nu a existat Holocaustul'; 'Oamenii nu au ajuns pe Luna'; si multe altele Este undeva, ceva defect? Este o boala? Un mecanism ...? (mai mult)
Scrisul de mână chiar stimulează creierul? Știți vreun articol bun despre asta?
Stie cineva care ar fi voltajul minim pentru un tesla coil?
Ce experimente de electricitate stiti care pot fi facute in casa si care sa nu solicite cine stie ce materiale? Dati-mi cat mai multe idei.
Merită să sărăcim câțiva ani ca să ținem în viață niște oameni pentru încă câteva luni?
Stiu ca suna prea filosofic, dar care e rostul vietii pana la urma? Sa ma lamureasca cineva ca eu simt ca traiesc degeaba.Totul e doar ca sa fie, in rest nu are vreo insemnatatea pentru mine.Pentru mine...? (mai mult)
Care este rostul sau sensul vieții dacă oricum murim și o să fim uitați de timp?
Hi... Daca maine ati muri ati intelege motivul pentru care v-ati nascut pe Pamant sau ati avea impresia ca ati avut o viata absolut degeaba, atat pentru voi cat si pentru societate?
Salut, vreau sa-mi spuna cineva in ce pozitii (puncte cardinale) bate soarele in functie de ora si in ce pozitie bate cel mai mult, dau funda celui mai detaliat raspuns!
Hey! Oare de ce se vede luna pe cer acum chiar daca nu ii luna plină?
Ce credeti despre testele iq? Ati facut vreunul, daca da, unde, ce scor ati obtinut? Media este de 100. https://www.verywellmind.com/what- is- the- average- iq- 2795284 https://www.healthline.com/health/average-...? (mai mult)
Credeți că există viață pe alte planete? Este studiată problema de știință? Dacă da, sunt ceva cărți de specialitate? Titluri ale acestora?
Cat de des va ganditi la moarte? Sunt singurul care se gandeste obsesiv la asta?
Credeti ca mancarea sau un fel de mancare din evul mediu ar fi considerat/a gustoasa, gustos in ziua de azi? (mai ales din zona Romaniei) https://www.quora.com/Would- any- medieval- food- be- considered-...? (mai mult)
Poti folosi o baterie mica de 9 volti pentru a face un mic tesla coil?
Credeti cã ne meritãm COVID-19 din plin(fie cã este real sau nu; natural sau nu) având în vedere >> felul nostru DE A FI pe TERRA?
Am o patura si daca ma ating de ea ma curenteaza si se vad licurici neon pe ea. Si electrocuteaza foarte mult, mai ales daca fac ceva dur cu viteza mare. Iar licuricii aia neon sau liniile apar ...? (mai mult)
Eu sincer m- am cam saturat, sa ma ierte daca sunt fete pe aici. Dar de ce a creat Dumnezeu femeile sa gandeasca asa diferit/ciudat? Adica nu are nici un sens, sa fie oare coincidenta? Am iesit cu ...? (mai mult)
Ce credeti despre teoria evolutie a lui Terence Mckenna precum ca homo erectus a evoluat in homo sapiens din cauza ca a consumat un tip de ciuperci psihedelice? "Therefore, according to McKenna, access...? (mai mult)
Bună seara! Vocea pe care o auzim într-o inregistrare este cea "reală" sau diferă puțin de cea pe care o aud ceilalți? Mulțumesc anticipat!
Explicati ce determina ca intr-o reactie chimica sa se degaje sau sa se absoarba caldura.
Credeți in vindecarea cu ajutorul minții?(legea atractiei) Funcționează? Unii specialiștii zic că da alții că nu. Credeti că gândurile și emoțiile influențează pozitiv sau negativ și ...? (mai mult)
Salut, am o problema, am vazut o stire ca pe 29 aprilie trece nu stiu ce asteroid pe langa pamant si sunt sanse sa fie lovit. Mi- e frica, multi spun ca e fake asta cred si eu dar pana nu trece data...? (mai mult)
Cum se numeste substanta chimica care scoate vopseaua de pe caroseria masinii?
Mierea poate fi si in stare solida? Cum asa?
Cand va fi gata un vaccin?
Https://www.facebook.com/FilmeHorrorByConstantinAlinCurca/videos/2621695667907354/ Ce parere aveti?
Hei TPU, care sunt cele mai importante descoperiri in materie de inteligenta artificiala din ultimii 2-3 ani? Spre ce credeti ca ne indreptam si care sunt urmatorii pasi?
Hei TPU, una din putinele parti bune in toata treaba asta cu virusul ar putea sa fie faptul ca se face mai multa cercetare in domeniul medical in perioada asta decat in ultimii ani? O sa iesim din etapa...? (mai mult)
Dar simturile din vise se simt la fel si in realitate? Intreb din curiozitate.
Credeți că virusul acesta este pedeapsa divina încât noi toți, umanitatea, numai oameni buni nu suntem?
Care sunt asemanarile si deosebirile dintre isterie si paranoia? Funda pentru cel mai bun raspuns! :D
Hey! Voi credeți in legea atracției si karmă? Eu nu credeam până când nu le- am experimentat pe ambele in aceeași situație. Faza nașpa e ca karma la mine a fost negativa si am realizat ca raul...? (mai mult)
O întrebare interesantă zic eu: Dacă COVID19 este un virus zonotopic de ce nu s-ar putea transmite de la om la animal și de la animal la om?
Vreau sa stiu despre Coronavirus daca a fost biologic sau artificial. Vreau sa stiu daca am fost mintit de ocultele mondiale. Insa, nu dau crezare la orice, va rog veniti cu argumente si surse...? (mai mult)
Salut,caut pe cineva care cunoaste Calatoria Astrala, decorporalizarea sau cum vreti sa o luati daca ar putea sa ma ajute cu niste tehnici, caruia sa ii adresez niste intrebari.
Experimentul lui Avicenna cât de mult contează în condiţiile de viaţă?
Cum vedeti a fi norocul? Este norocul doar o iluzie? De exemplu degeaba ai noroc in bani dar nu ai noroc in dragoste ..sau degeaba esti vedeta daca intri in depresie gen Robin Williams.
Carnea moarta ne afecteaza adn- ul deoarece aceasta contine hormoni de stres care nu- i da voie organismului sa se regenereze. Mii de celule se schimba in corp in fiecare zi in functie de calitatea lor....? (mai mult)
Credeți că 2020 ar putea fi anul când populația globului va scădea după un lung șir de ani de creșterea neîntreruptă? Nu mă refer neapărat la decesele directe provocate de virus, ci și...? (mai mult)
Când credeți că se va gasi prima formă de viață extraterestră?-Ce se va întâmpla atunci când se va descoperi? Cum de până acum nu s-a găsit nimic concret?
Salutare. Credeti ca, criza pandemica cu coronavirus a fost organizata? Pentru ca eu nu mai cred in coincidente, a ajuns peste tot in lume+ am vazut o stire inainte sa apara virusul, moderatorul de...? (mai mult)
Exista o baza stiintifica pentru 'imunizarea in masa'? Si daca da, cum? Marea Britanie si Olanda au adoptat aceasta metoda pana ieri, cand Marea Britanie si- a inchis scolile. De ce Uniunea Europeana...? (mai mult)
Lumea noastră toată pare să stea sub semnul întâmplării. Chiar şi noi cei prezenţi aici pe site suntem nişte întâmplări. Păi nu? Să luăm de exemplu un user oarecare. Dacă părinţii lui...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!