Ce credeti despre teoria evolutie a lui Terence Mckenna precum ca homo erectus a evoluat in homo sapiens din cauza ca a consumat un tip de ciuperci psihedelice? "Therefore, according to McKenna, access...? (mai mult)
Bună seara! Vocea pe care o auzim într-o inregistrare este cea "reală" sau diferă puțin de cea pe care o aud ceilalți? Mulțumesc anticipat!
Explicati ce determina ca intr-o reactie chimica sa se degaje sau sa se absoarba caldura.
Credeți in vindecarea cu ajutorul minții?(legea atractiei) Funcționează? Unii specialiștii zic că da alții că nu. Credeti că gândurile și emoțiile influențează pozitiv sau negativ și ...? (mai mult)
Salut, am o problema, am vazut o stire ca pe 29 aprilie trece nu stiu ce asteroid pe langa pamant si sunt sanse sa fie lovit. Mi- e frica, multi spun ca e fake asta cred si eu dar pana nu trece data...? (mai mult)
Cum se numeste substanta chimica care scoate vopseaua de pe caroseria masinii?
Mierea poate fi si in stare solida? Cum asa?
Cand va fi gata un vaccin?
Https://www.facebook.com/FilmeHorrorByConstantinAlinCurca/videos/2621695667907354/ Ce parere aveti?
Hei TPU, care sunt cele mai importante descoperiri in materie de inteligenta artificiala din ultimii 2-3 ani? Spre ce credeti ca ne indreptam si care sunt urmatorii pasi?
Hei TPU, una din putinele parti bune in toata treaba asta cu virusul ar putea sa fie faptul ca se face mai multa cercetare in domeniul medical in perioada asta decat in ultimii ani? O sa iesim din etapa...? (mai mult)
Dar simturile din vise se simt la fel si in realitate? Intreb din curiozitate.
Credeți că virusul acesta este pedeapsa divina încât noi toți, umanitatea, numai oameni buni nu suntem?
Care sunt asemanarile si deosebirile dintre isterie si paranoia? Funda pentru cel mai bun raspuns! :D
Hey! Voi credeți in legea atracției si karmă? Eu nu credeam până când nu le- am experimentat pe ambele in aceeași situație. Faza nașpa e ca karma la mine a fost negativa si am realizat ca raul...? (mai mult)
O întrebare interesantă zic eu: Dacă COVID19 este un virus zonotopic de ce nu s-ar putea transmite de la om la animal și de la animal la om?
Vreau sa stiu despre Coronavirus daca a fost biologic sau artificial. Vreau sa stiu daca am fost mintit de ocultele mondiale. Insa, nu dau crezare la orice, va rog veniti cu argumente si surse...? (mai mult)
Salut,caut pe cineva care cunoaste Calatoria Astrala, decorporalizarea sau cum vreti sa o luati daca ar putea sa ma ajute cu niste tehnici, caruia sa ii adresez niste intrebari.
Experimentul lui Avicenna cât de mult contează în condiţiile de viaţă?
Cum vedeti a fi norocul? Este norocul doar o iluzie? De exemplu degeaba ai noroc in bani dar nu ai noroc in dragoste ..sau degeaba esti vedeta daca intri in depresie gen Robin Williams.
Carnea moarta ne afecteaza adn- ul deoarece aceasta contine hormoni de stres care nu- i da voie organismului sa se regenereze. Mii de celule se schimba in corp in fiecare zi in functie de calitatea lor....? (mai mult)
Credeți că 2020 ar putea fi anul când populația globului va scădea după un lung șir de ani de creșterea neîntreruptă? Nu mă refer neapărat la decesele directe provocate de virus, ci și...? (mai mult)
Când credeți că se va gasi prima formă de viață extraterestră?-Ce se va întâmpla atunci când se va descoperi? Cum de până acum nu s-a găsit nimic concret?
Salutare. Credeti ca, criza pandemica cu coronavirus a fost organizata? Pentru ca eu nu mai cred in coincidente, a ajuns peste tot in lume+ am vazut o stire inainte sa apara virusul, moderatorul de...? (mai mult)
Exista o baza stiintifica pentru 'imunizarea in masa'? Si daca da, cum? Marea Britanie si Olanda au adoptat aceasta metoda pana ieri, cand Marea Britanie si- a inchis scolile. De ce Uniunea Europeana...? (mai mult)
Lumea noastră toată pare să stea sub semnul întâmplării. Chiar şi noi cei prezenţi aici pe site suntem nişte întâmplări. Păi nu? Să luăm de exemplu un user oarecare. Dacă părinţii lui...? (mai mult)
De ce tarile sau unele tari care au sau aveau cuvantul "democratic" in denumire nu erau democratii si daca nu erau democratii de ce se autodeclarau democratii? German Democratic Republic (East Germany),...? (mai mult)
Se poate invata o limba străină în somn? Mai exact daca ascult toata noaptea un curs in casti?
Credeti ca regimul din Coreea de Nord va cadea in viitor?
Salutare, lumea in care traim e foarte ciudata si plina de mister asa ca vin cu un subiect care pe unii o sa ii deranjeze iar altii imi vor raspunde. Din ce am citit pe internet oamenii de stiinta distrug...? (mai mult)
Cand cineva ne spune ca exista o sansa de 100% ca un anumit eveniment sa se intample toti intelegem ce inseamna acest lucru. Realmente este doar un mod mai pompos de a spune ca : "Evenimentul X va avea...? (mai mult)
Ce stiti voi despre hiper- intenţie (intentie paradoxala)? Va las un link: https://www.lapunkt.ro/2013/10/hiper- intentia- cum- sa- iti- distrugi- singur- relatia- si- intreaga- viata- de- bunavoie-...? (mai mult)
Virusul Corona COVID-19 este un virus artificial creat în laboratorul Wuhan? Ştiinţa afirmă cu claritate că ne aflăm în faţa unui focar global serios, ce ar trebui recunoscut drept pandemie!
Hei TPU, am o dilema.Se zice ca Universul este infinit dar de ce oamenii se gandesc la infinit ca la un lucru mai mare ca noi? Teoretic chiar daca nu se poate, am da zoom la infinit pe o moneda nu am...? (mai mult)
Cum pot afla care este + la o baterie care nu are nici un fel de marcări pe ea?
Stie careva dintre voi un forum pe net dedicat rezolvarii problemelor de fizica (de preferat cele de liceu si facultate)? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
În Dex definiţia entropiei începe prin cuvintele „mărime de stare termică..." – puteţi citi întreaga definiţie. Vi se pare clar? Adică, după ce citeşti această definiţie poţi să spui...? (mai mult)
Daca ar exista o pastila care sa te omoare instant fara sa simti nimic, te-ai gandi sa o iei? Ma gandesc ca te-ar scuti de multa suferinta.
Considerați normal ca un suspect de coronavirus sa fie trimis in carantina acasă cu FAMILIA, iar membrii familiei sa nu aibă nicio restricție de a părăsi încăperea? Am văzut că așa se procedează...? (mai mult)
Care ar fi explicatia pentru fenomenele povestite de unii oameni, precum aruncarea unor obiecte asupra lor, caderea obiectelor sau senzatia reala ca ii atinge cineva?
Un inel facut prin gaurirea unei sfere de dimensiunea unei portocale are acelasi volum cu inelul taiat dintr- o sfera de dimensiunea planetei, daca ambele inele au aceeasi inaltime. De ce? Sper ca ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Alan Watts?
Hei! Am nevoie de un proiect la fizica, ce as putea face? Ceva legat de gravitatie, insa nu am nici o idee. Ma ajutati voi cu cateva? Nu e o tema, vreau doar idei, astfel ma va ajuta sa invat mai ...? (mai mult)
Intr- o cursa doi alergatori trebuie sa parcurga distante egale. Primul alergator parcurge distanta cu o anumita viteaza. Cel de al doilea aleargator parcurge prima jumatate din drum cu viteza dubla...? (mai mult)
"n" obiecte pot fi aranjate in "n!" moduri. Presupunand insa ca nu cunoastem aceasta formula. Cineva intreaba in cate moduri poti aranja 5 obiecte. Cate modalitati de rezolvare a problemei exista? ...? (mai mult)
Sa presupunem ca un om, Ion, incearca sa ridice o greutate pe acoperisul unei cladiri. Pentru a realiza acest lucru Ion va folosi un sistem cu cel din imagine: https://imgur.com/nPbffn0 Sfoara, ...? (mai mult)
Am o întrebare pentru cine știe, acum ceva timp am cumpărat un set cu lanț din argint și brățară din același material, ieri, am fost la Călimănești la terme unde apa conține sulf, lanțul...? (mai mult)
Salut, toate lucrurile, oamenii, relatiile se intampla cu un scop in viata pentru a ne invata ceva sau sunt doar la intamplare? Nu stiu in ce categorie se incadreaza intrebarea asta asa ca rog un...? (mai mult)
Sa consideram următorul scenariu: Un cărucior, cum sunt cele de la Kaufland, este împins de 4 oameni într- o directie si împins de alți 2 în direcția opusă. Evident, căruciorul se va deplasa...? (mai mult)
Am un prieten in India care vrea sa dea masterul din fizica in Statele Unite. Stiti cumva ce examene ar trebui sa dea sau de ce medii are nevoie? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?