Exista persoane care cauta suferința, care reprima plăcerea?
Mereu m- am intrebat cum explica psihologia sentimentul de antipatie... Pentru ca este irationala si cel putin o data cu totii am simtit- o. Ce parere aveti? Stiti articole, documentare sau carti despre...? (mai mult)
Unde pot să citesc serios despre 5G? E adevărat că e nociv?
Voi cum gândiți? Aveți un monolog interior (vorbiți în mintea voastră, în propoziții complexe) sau gândiți în concepte, imagini etc? Știați că există oameni care nu își pot imagina...? (mai mult)
Va e frica de marele cutremur iminent ce se va produce in Romania(pentru ca e prea multa energie sub pamant si nu a mai fost unul mare de mult timp)? Plus că Ioan Istrate un mare vizionar, clarvazator...? (mai mult)
"De ce nu- i dati in judecata pe toti, si municipalitatea, si adunarea electorala, si sectiunile din Paris, si chiar adunarile primare din cantoane, si pe toti cei care s- au luat dupa noi? Fiindca...? (mai mult)
Daca trăiești doar pentru bani, ai sufletul in faliment, O viata intreaga tot aduni, da' parca tot nu- i suficient. Daca iubirea pentru bani, în viața ta e sentiment, ajungi în viața ta absent,...? (mai mult)
Chiar pot exista oameni exact ca si tine, pe alte planete sau inferiori sau mai evoluati, depinde, faza e ca probabilitatea sa existe viata extraterestra e foarte mare. Universul este daca nu infinit...? (mai mult)
Auto distrugerea unei civilizații "avansate" cum am fi noi este inevitabilă? Dacă ar mai exista civilizații asemănătoare cu cea a noastră oare au aceleași probleme ca ale noastre? Ma refer la...? (mai mult)
Pentru a înţelege natura umană, ar trebui oare să privim în jos, spre maimuţe şi alte animale, cum sugerează evolutionistii?
Pământul se rotește in jurul propriei axe cu o viteză de 450m/s. Dacă sunt intr- un turnuleț de 100m înălțime și dau drumul in cădere liberă unui obiect care atinge suprafața pământului...? (mai mult)
Urgent! Dau fundă. Cum se numește acel foc care atunci când atinge ceva îl arde în întregime, fără a putea fi oprit? Este supranumit "Focul iadului". Șnapel, parcă?
Ai putea sa apreciezi si sa iubesti o persoana de sex opus care ar avea acelasi mod de gandire si comportament pe care il ai tu?
De ce astronomii au descoperit ca galaxia noastra e fara asemanare?
De ce sunt asa multi Romani in Israel? Adica stim cu totii ce regim e acolo si totusi ai nostri sunt jumate de milion acolo. Nu inteleg, poate ma lamureste cineva.
Ce părere aveți despre Hannibal Barca? A avut el o mare doză de ghinion că nu a reușit să cucerească Roma? Sau romanii erau pur și simplu prea puternici? Nepăsarea conducătorilor cartaginezi...? (mai mult)
Din câte s- au scris (şi din câte aţi citit) despre Revoluţia Franceză, cum l- aţi caracteriza voi pe Robespierre? Sau, să pun întrebarea altfel: Ce voia el de fapt? Urmărea himera de a aşeza...? (mai mult)
O gaina cloceste oua. Pana in momentul cand puiul de gaina sparge coaja si iese din ou... cum respira? :)))))) Multumesc
Cand visez lucid, inseamna ca eu detin controlul mereu la ceea ce se intampla in vis sau doar ca sunt constienta ca visez?
Credeți că virusurile de genul coronavirus, gripa aviară, porcina etc sunt produse în laborator? Sau că nu se vrea sa se găsească leacul pentru cancer și alte boli mortale tocmai că să se obțină...? (mai mult)
De ce desenele papilare sunt unice? Din ce motiv ar face corpul ceva atat de individual si diferit? As fi vrut sa intreb si la ce cifra a indivizilor in viata ar fi epuizate toate modelele, dar imi ...? (mai mult)
Ce credeţi despre originea amerindienilor? În apropiere de Folsom, New Mexico, s- au găsit, în anii douăzeci, secolul trecut, fosile ale unui buffalo, dispărut de 10000 de ani, cu un vârf...? (mai mult)
Aș vrea să știu dacă confecționez un recipient din rasina epoxidica și torn în el lumânare, când voi aprinde lumânarea recipientul se va topi sau rămâne intact?
Mie mi se par ciudate umbrele. Deci avem o sursă de lumină. Umbra dulapului este una singură, iar a persoanelor vii parcă sunt mai multe unite într- una, cum sunt descrise corpurile omului...? (mai mult)
Ce credeti despre vanatoarea de nazisti dupa ww2? "Nazi hunter" https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_hunter Simon Wiesenthal https://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Wiesenthal „Vânătorul de nazişti"...? (mai mult)
Este adevărat că dacă visezi pe cineva nu poate să doarmă? Odată am visat pe cineva și nu a putut dormi. Dar este frumos să o visezi cu intenții să o ții trează sau să îi arăți că poți...? (mai mult)
Cum îți calculezi și interpretezi propria astrograma? Nu că aș fi fan, sunt doar curios.
De ce s- a schimbat clima și nu mai avem zăpadă în perioada asta? Acu' câțiva ani, unde stau eu (bine, și în alte părți, nu numai la mine), ningea pe vremea asta, iar de la un timp, am...? (mai mult)
Credeți că mișcările și pozitionarile stelelor, planetelor, astrelor influențează viața pe Pământ și pot prezice viitorul la modul general aducă vreau sa vă întreb credeți în astrologie?...? (mai mult)
Este viata doar o gluma proasta? Suntem cu totii condamnati la moarte de cand ne nastem.
Ce înseamnă facultatea de filologie?
Salut, TPU. Deci, nu inteleg DELOC geometria, algebra are logica si chiar imi place, dar urasc din tot sufletul geometria, habar nu am cum sa fac demonstratii, fiindca avem o profesoara handicapata,...? (mai mult)
De ce greutatea aerului care apasa pe noi oamenii nu ne striveste?
De ce vremea e din ce in ce mai caldă? Chiar atunci când ar trebui sa fie mai frig.
De ce astronomii constata ca sistemul nostru solar si mai ales planeta noastra Pamant e fara asemanare in univers?
Diferența între rasă și specie, este că două specii diferite deși similare nu se pot reproduce, sau dacă se reproduc printr- un miracol precum zembra și calul sau urmașul lor e infertil, în...? (mai mult)
cine îmi poate spune mai multe despre ochii negri? Am căutat și pe net și am găsit doar povesti de groază cu copii cu ochi negri. Ps. Și eu am ochii negri
De ce exista munca? Ca sa ne fure multe ore din viata?:))Va dati seama cat pierdeti muncind? Eu oricum nu muncesc acum ca nu pot din motive medicale.
Ce părere aveți despre ipoteza conform căreia omul nu a ajuns niciodată pe lună ci doar se vrea ca noi să credem asta?
Aproape toate afacerile din lume sunt jecmaneala pe fata.De acord? Îți oferă puțin pe bani multi.
Sfârșitul lumii va veni în 2050 când va fi un cataclism planetar.Așa scrie în cartea de previziunil a lui Ioan Istrate, urmașul roman al lui Nostradamus. Ce părere aveți?
Vom reuși noi oamenii sa ajungem sa creăm un obiect care sa călătorească cu viteza luminii, poate mai repede de atât (300.000 km/SECUNDA>1.890.000.000 km/ORA)? Posibil ca extratereștrii sa nu...? (mai mult)
De ce majoritatea lumii "se inchina" la bani? Cam asa este din pacate peste tot.
Am vazut pe net ca multi spun ca Star Wars este mai mult science fantasy sau fantezie in spatiu decat sf. Cat de adevarat e? https://www.quora.com/Why- is- Star- Wars- a- fantasy https://www.quora.com/Why-...? (mai mult)
Mai vine sfarsitul lumii?:)) De ce au existat atatea rateuri cu data sfârșitului lumii? Credeți că el va veni vreodată? In curând sau e mai depărtat? Cum va fi cel mai probabil?
Salut, Am si eu o curiozitate, este cineva pe aici care detine carti/documente originale vechi despre legende cum ar fi vrajitoare mai pe scurt chestii "paranormale"?
De ce unele persoane ne sunt antipatice, fără să ne fi făcut ceva înainte? Care este explicația psihologică?
Pentru civilizatia noastra exista doua ere care marcheaza doar doua evenimente in intreaga istorie umana: î.Hr. ~ î.e.n. si d.Hr. ~ en. Va exista o a treia? Ce eveniment credeti ca ar face trecerea...? (mai mult)
Pe wikipedia engleză se spune despre Francis, Duke of Guise: „He was the youthful cousin of Henry II of France…". Mă poate lămuri şi pe mine cineva cum erau aceştia doi veri? Eu am căutat în...? (mai mult)
Ofer funda pentru un răspuns pe care îl consider inteligent Am ajuns la stadiul unde să accept orice mentalitate la un om cu excepția, , sufletului patriotic" Sincer, și eu sunt recunoscător...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat