De ce majoritatea lumii "se inchina" la bani? Cam asa este din pacate peste tot.
Am vazut pe net ca multi spun ca Star Wars este mai mult science fantasy sau fantezie in spatiu decat sf. Cat de adevarat e? https://www.quora.com/Why- is- Star- Wars- a- fantasy https://www.quora.com/Why-...? (mai mult)
Mai vine sfarsitul lumii?:)) De ce au existat atatea rateuri cu data sfârșitului lumii? Credeți că el va veni vreodată? In curând sau e mai depărtat? Cum va fi cel mai probabil?
Salut, Am si eu o curiozitate, este cineva pe aici care detine carti/documente originale vechi despre legende cum ar fi vrajitoare mai pe scurt chestii "paranormale"?
De ce unele persoane ne sunt antipatice, fără să ne fi făcut ceva înainte? Care este explicația psihologică?
Pentru civilizatia noastra exista doua ere care marcheaza doar doua evenimente in intreaga istorie umana: î.Hr. ~ î.e.n. si d.Hr. ~ en. Va exista o a treia? Ce eveniment credeti ca ar face trecerea...? (mai mult)
Pe wikipedia engleză se spune despre Francis, Duke of Guise: „He was the youthful cousin of Henry II of France…". Mă poate lămuri şi pe mine cineva cum erau aceştia doi veri? Eu am căutat în...? (mai mult)
Ofer funda pentru un răspuns pe care îl consider inteligent Am ajuns la stadiul unde să accept orice mentalitate la un om cu excepția, , sufletului patriotic" Sincer, și eu sunt recunoscător...? (mai mult)
Cum as putea sa imi ascund tristetea si vibe- urile negative fata de cineva? Simt mereu un gol in stomac foarte accentuat de imi vine sa vomit uneori si ma simt pustiit si fara speranta si nu prea pot ...? (mai mult)
Atat de fragila e viata asta incat te intrebi daca are rost sa iti faci planuri de viitor?
Invidia se poate controla? Ce ar trebui sa facem cand cineva ne invidiaza si ne uraste in acelasi timp?
De ce nu se lipeste lipiciul de cutia lui?
Să presupunem că într- un grup de treizeci de persoane se face o cercetare a datei de naştere a fiecărui membru al grupului. Ce şanse credeţi că sunt să se găsească doi indivizi cu aceeaşi ...? (mai mult)
De 3 zile vad o bila pe cer si e rosie ca si cum ar fi un asteroid si e langa luna deci nu e luna, nu mai pot mi-e frica ca vine pe noi:(
Au toate formele de viață un strămoș comun?
Noi înţelegem lucrurile din natură observând cauzele şi efectele acestor cauze: chibritul aprinde focul; apa potoleşte setea cuiva ş.a.m.d. Într- o lume în care toate au un rost există o ordine...? (mai mult)
Plantele din mediul cald (tropical) fac fructe o data pe an(cum se fac la noi in tara, doar vara si toamna) sau pe toata durata anului?
Hei TPU, bugetul armatei americane este de aproximativ 700 de MILIARDE de dolari anual, printre cele mai ambitioase proiecte pe care le- a realizat omenirea vreodata (precum cartografierea intregului...? (mai mult)
De ce nu revolutioneaza grafenul lumea? Asa cum se spunea acum cativa ani ca va face... putem sa- l producem cu un cost destul de ridicat si in cantitati mici daar totusi putem sa- l producem! Cu toate...? (mai mult)
Hei TPU, credeti ca dezvoltarea si producerea la scara industriala a grafenului este impiedicata de catre corporatii gigant?
Putem ști cu adevărat care este sensul vieții?
Ce impact economic vor avea schimbarile climatice in Romania? Ma uit afara si vad ca in luna ianuarie mustele zboara bine mersi la lumina soarelui :)) Ne vom adapta la ele oare? Ne va influenta agricultura...? (mai mult)
Hei TPU, se fac cercetari asupra medicinei si experimente medicale in Coreea de Nord? Sunt publice rezultatele acestora pentru intreaga lume?
Hei TPU, de ce electronii sunt considerati materie? https://www.youtube.com/watch?v=cyD- tap95ow Asa spune clipul ala... Curentul electric e format din electroni, iar curentul electric nu e materie...? (mai mult)
Dacă ați începe de mâine să aveți superputeri, care ar fi acelea și ce ați face?
De ce scheletul uman este identic cu cel al unei maimuțe? Chiar credeți că e adevarat ca am evoluat din niste primate? (eu zic ca da) - Uitati cum arata scheletul uman 3d: https://sketchfab.com/3d-...? (mai mult)
Ce chestii ciudate cunoasteti voi ca exista si nu exista o explicatie stiintifica in prezent?
Hei TPU, ce cunostinte trebuie sa detii pentru a construi roboti precum cei de laboston dynamics? Sunt pure curiozitati, fara raspunsuri care nu au legatura cu subiectul, va rog
Hei TPU, cei care au vazut toate partile din iron man, de ce cunostinte ai nevoie pentru a deveni un Tony Stark (pentru a fi capabil sa construiesti acele costume)? Electro mecanica, electronica, programare...? (mai mult)
Punctualitatea tine de caracter?
Pot oamenii de știință să reconstituie fidel astfel de trăsături bazându-se doar pe rămășițe fosilizate?
I- a ajutat pe experții evoluționiști numărul tot mai mare de fosile atribuite „arborelui familiei" umane să ajungă la un punct de vedere unanim cu privire la perioada și la modul în care au ...? (mai mult)
Hei TPU, ce ar trebui sa inveti sau ce facultati ar trebui sa urmezi pentru a ajunge capabil sa dezvolti singur noi tehnologii revolutionare? Cum a fost cu imprimanta 3d
Ce s-ar intampla daca nu ar exista planeta Jupiter?
O poveste (cu tâlc). Un tip stătea pe o stâncă în mijlocul unui deşert, plictisit că n- avea ce face, deşi bani avea destui să- şi permită orice distracţie. Spre marea lui bucurie, zăreşte...? (mai mult)
Ce părere aveți de următoare frază: Întunericul nu există, este un termen creat de om pentru a defini lipsa luminii. Cum adică întunericul nu există? Având in vedere ca lumina provine de...? (mai mult)
Credeti ca visele lucide pot fi influentate de lumina din camera? Sa spunem ca las lumina aprinsa si ca ma ajuta sa visez lucid mai mult sau mai repede.
Cât de importantă este emoția în luarea deciziilor?
Credeti că Creatorul influențează cursul vieții unui om gen sa existe o providenta, influenteaza viața și moartea,războaiele,existenta, vremea, natura?
Victor Stenger ia în derâdere argumentul cosmologic spunând că este „last resort of the theist who seeks to argue for the existence of God from science and finds all his other arguments fail". Dar...? (mai mult)
Pau`Pawwwww :D De acum, eu, Raizing, voi fi pentru totdeauna o《umbra》《reflectionala》xDxD. Si, logic gandind, nu se potriveste nimeni mai bine ca: reflexia realitatii; reflecta, oare, ...? (mai mult)
Daca plătești pe cineva să facă rău cuiva tu in ce măsură ești vinovat de ceea ce pateste? Cine e mai vinovat?
Hei TPU, credeti ca in societatea din ziua de azi se pune tot mai mult pret pe aspectul fizic? In ultimii ani, oamenii par din ce in ce mai preocupati de imaginea lor si de modul in care arata! Credeti...? (mai mult)
Imi ziceti ma rog cum se citesc coordonatele daca vreau sa le zic la telefon? xx°x′y″ N xx°xy′xx″ E de ex 48 sec si 7 minute sau cum?
Care este cel mai mare oras din Romania dupa suprafata? Eu m- am uitat la multe orase si nu mi- a venit sa cred, eu stiam ca Bucurestiul este cel mai mare dar cica Galati si Brasov sunt mai ...? (mai mult)
E corect sa spui intra frig in casa? Sau de fapt căldura se degajă.
Este sau nu biblia o scriere apocrifa?
De câteva zile a început să mă bântuie o întrebare, răspunsul meu la această întrebare, cel pe care îl știu dintotdeauna începe să aibă o credibilitate tot mai redusă. Aș...? (mai mult)
De ce, cateodata, noaptea cerul nu este intunecat, ci rosiatic? La 00:00 suntem afundati in intuneric si, daca nu sunt nori, putem vedea stelele. In ceasta seara nu se vad stelele si nici bezna nu...? (mai mult)
Cine cunoaste multe despre electricitate? Am mai multe întrebări
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!