Cum vă explicați succesul Mc Donald's?
Cum vă explicați succesul Coca Cola?
Mitologia romana cu mitologia greaca este una si aceiasi? nu stiu istorie! care a fost legatura inre roma si Grecia antica?
Este imposibil ridic apa dintr-un pahar trăgând cu un pai daca înălțimea este mai mare de aproximativ 10 metri. De ce? De ce nu pot ridica apa la 11 metri?
Intrebare pentru persoanele care se identifica ca fiind straight/hetero, in special barbatii. Aveti probleme de acceptare cu persoanele gay? Ati simtit vreodata o atractie fata de acelasi sex? Daca da...? (mai mult)
Am băut aseară. Dacă conduc in seara asta se simte la fiolă?
Bună seara! Am câteva întrebări. Cum aș putea să- mi dezvolt gândirea critică? Și cât timp mi- ar lua să studiez istoria, geografia, economia de la 0 astfel încât să pot spune...? (mai mult)
Omul este o fiinta emotionala, imprevizibila care actioneaza mai mult emotional nedemna de incredere?
De ce o componentă a unui calculator este mai scumpă decât altele dacă sau folosit aceiași materie primă și același efort pentru a le produce?
10 lucruri despre care am învățat despre creier în 2019, pareri Oamenii pot experimenta multe emoții în timp ce dorm, chiar și furie. Cercetătorii au descoperit că, analizând activitatea...? (mai mult)
De unde stii cand iti pierzi timpul vs cand iti valorifici timpul?
Despre Marea Piramidă s- au pus multe întrebări până acum; şi se vor mai pune. Este de înţeles, pentru că subiectul este deosebit de incitant. Este totuşi vorba de un colos de piatră, înalt...? (mai mult)
Pentru a se realiza în viața un bărbat trebuie sa fie inteligent, perseverent, carismatic, amuzant, interesant, înțelept, muncitor și talentat. O femeie tot ce trebuie sa faca este să aibă...? (mai mult)
Dau fundita, cine imi raspunde la intrebarea asta, eu sunt in emisfera nordica, aceleasi stele pe care le vad eu, le vad toti din emisfera nordica?
Hei TPU, am 2 bile de aceeasi dimensiune, aceeasi forma, doar ca una cantareste 10 kg iar cealalta 100 de kg, le las sa cada simultan de la inaltimea de 10 m, care dintre bile ajunge prima la sol?...? (mai mult)
De putin timp mi se intampla o chestie ciudata. Deci inainte din cauza problemelor, depresiei, anxietatii, contextului dadeam cu piciorul tururor oportunitarilor care apareau, mai pe scurt...? (mai mult)
Cum comentati similitudinile dintre Krishna si Isus? 1.Ambii sunt "fii ai divinitatii". Isus e fiul lui Dumnezeu, in timp ce Krishna este avatarul lui Vishnu. 2.Ambii au fost in pericol de moarte...? (mai mult)
Bună seara. Ce părere aveți despre Dancing plaque din 1518? Mai știți și alte enigme?
Am o tablă de şah – cu 64 de pătrate, bineînţeles – şi nişte piese de domino cu lungimea de două pătrate şi lăţimea un pătrat. Dacă încerc să acopăr tabla de şah cu astfel de piese...? (mai mult)
Ce părere aveți de acest articol? https://nypost.com/2019/12/14/2019- was- banner- year- for- credible- ufo- sightings/ Eu am pățit ceva similar din 4 Iulie anul acesta, credeam că e un coșmar,...? (mai mult)
Pentru cei care citesc istorie (ştiu că sunt câţiva pe aici): Cum explicaţi atitudinea pe care a avut- o Gallia faţă de stăpânirea romană? Nicio provincie nu a fost mai supusă şi mai loială...? (mai mult)
Ar supravietui omenirea daca de maine, toti oamenii ar vedea alb-negru? Cum credeti ca s'ar schimba, ce anume s'ar schimba? Am auzit intrebarea de la un baietel de 11 ani si am modifcat'o un pic. :)
Intrebare poate rasista, daca adauci un tigan in Germania si il educi in mod germanic, oare va fi un om educat, civilizat sau genetic asa sunt?
În peşteri din Lascaux, Franţa, s- au găsit picturi cărora li s- au atribuit vârsta de cca 16 000 de ani. În Ierihon s- au găsit vestigii ale unei cetăţi cu ziduri având între 8 şi 9000 ...? (mai mult)
Ar trebui sa gândim mereu rațional?
De ce nu sunt considerate razboaiele lui Napoleon ca primul razboi mondial?
Ce beneficii in tehnologie au adus cele 2 razboaie mondiale? Ce beneficii credeti ca ar aduce un al treilea in tehnologie cu toate ca ar fi apocaliptic?
Cum as putea sa imi impun sa visez pe cineva anume. As putea face asta? Voi reusiti, cum?
Am vazut pe mai multe site- uri ca 1 din 25 de oameni este sociopat. Cum e posibil asa ceva? Adica eu personal nu cred ca am interactionat cu un sociopat. Sau poate am facut- o, dar nu mi- am dat seama. ...? (mai mult)
Cum poate fi găsită fericirea?
Ai găsit fericirea sau încă o cauți? Ce este fericirea pentru tine?
Intrebare pentru credinciosi- nu sunt ateista mereu am avut credinta dar totusi citeodata imi fac sange rau cand vad ca si printre rudenii si intre fostele colege sunt femei care au de toate:frumusete,...? (mai mult)
Credeți în reîncarnare?
S- au făcut multe studii pe cimpanzei/gorile pentru a vedea în ce măsură ne asemănăm noi cu ei. Stephen Jay Gould explică interesul pentru aceste studii în felul următor: "for if we could establish...? (mai mult)
Postare serioasă. Nu vă supără faptul că majoritatea indivizilor nu știu să citească complet un text și după să înțeleagă de fapt altceva decât mesajul esențial?
Consideri că viața este un miracol sau un blestem?
Cum va arăta omenirea în 300 de ani daca totul evoluează așa repede? Numai in ultimii 50 de ani lumea a evoluat și s- au modernizat considerabil. oare va fi că în filme cu mașini zburătoare, roboti,...? (mai mult)
E o stea? Cu ochiul liber se vede destul de mare si straluceste cu lumini asa ca beculetele de Craciun si in fiecare seara e mereu in acelasi loc. https://prnt.sc/qbq9cs
Cum vi se pare viața în general?
Credeti ca reincarnarea este posibila?
Einstein către văduva unui vechi prieten: „…now he has departed from this strange world a little ahead of me. That means nothing. People like us, who believe in physics, know that the distinction...? (mai mult)
De ce barbatilor le plac armele, razboaiele, vanatoarea si alte lucruri violente? E in natura sau e impus de societate sa fie atrasi de lucrurile astea de mici?
De ce ne enervam cand cineva ne critica? Ce se intampla in creier?
Credeți că o persoană cu un grad ridicat de empatie poate fi șantajată emoțional mai ușor?
Aveti frica de ceva in viata/ ce va opreste in a va dezlantui cele mai negre ganduri? Observ si cei mai periculosi dulai, musculosi etc ce se da "baieti rai" dar sunt doar pisicute in interior (partea...? (mai mult)
Doresc sa ma dezvolt personal dar si cultural. Imi recomandati niste carti care sa ma ajute: - sa fiu mai coeerent in vorbire. - sa gandesc mai rapid. - sa ma ajute pentru dezvoltare personala(determinare) ...? (mai mult)
De ce somnul este esențial pentru viața omului?
Buna seara, ce inseamna cand iti spune cineva ca esti comunist, vreau sa imi explice cineva asa babeste, e de rau, e de bine? Multumesc frumos
Ce se mai aude de filosofia stoică? Mai are ea adepţi în zilele noastre? În vremurile de odinioară era ţinută la loc de cinste. Şi nu neapărat printre oameni simpli sau naivi, ci chiar printre...? (mai mult)
De ce naiba se traduc titlurile de filme anapoda in limba romana? Ma scoate din sarite, pe bune. Chiar nu imi trecea prin cap ca "married. with children" se traduce in limba romana Familia Bundi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!