Care teorie vi se pare mai absurda, cea cu pamantul gol sau cea cu pamantul plat? Stiu ca amandoua sunt false. Si de ce cea cu pamantul plat este mai populara in ultimii ani?
Ce credeți că contează cel mai mult în viața?
De data asta vin cu o intrebare mai ciudata. Trei sau mai multi oameni care se simt in plus formeaza un grup? Daca da, atunci urmeaza: din moment ce sunt intr- un grup inseamna ca nu mai sunt...? (mai mult)
Referindu- se la „an", Ionel Teodoreanu spune: „Nu e decât/ O vastă zi subdivizată". Frumoasă reflecţie! Ce ar fi acea „vastă zi"? Eternitatea? Un cuvânt uşor de spus, mai greu de explicat....? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=uD4izuDMUQA Oare asa se va termina? Se mai poate intampla ceva? Si daca poate cineva sa imi traduca in romana sau intr- o cifra acel; 2 thousand trillion, trillion,...? (mai mult)
Credeti ca filosofia va disparea in viitorul indepartat si daca da, ce disciplina o va inlocui? Cand eram mica asociam filosofia cu linistea, timpul nemasurat si gandurile lungi. Acum lumea nu mai ...? (mai mult)
De ce exista unii oameni singuratici la varsta de 30-40 ani? Mi se pare destul de naspa sa fii singur si sa nu formezi o familie la o asa varsta, plus sa fii ca un adolescent sau student la anii aia.
Cum se poate obține CHIMIC sticla?
Https://www.youtube.com/watch?v=jK27RqA9Drg Autentic sau facatura? Eu nu prea stiu ce sa cred
Care e diferenta dintre subsir si subsecventa?
Ce dorinte trebuie reprimate, ce dorinte trebuie implinite?
Socrate către un prieten: „Sfatul meu este să te căsătoreşti. Dacă vei avea o nevastă bună, vei fi fericit. Dacă nu, vei deveni filosof". Aşa să fie? Care este părerea voastră despre...? (mai mult)
Salut prieteni. Doresc sa îmi fac un tablou electric pentru TEST cu o priza 220V și cu o siguranța de putere care sa sara la orice tâmpenii testat sau experimentat de mine. Nu vreau sa afecteze tabloul...? (mai mult)
Când visam suntem într-o altă dimensiune? Suntem in planul astral? Așa am auzit la tv la o emisiune.Cat de adevărat poate fi? În afara faptului că suntem.în pat.
Soarele este o pitica galbena? "What Kind of Star is the Sun? Question: What cand of star is our Sun? Answer: As you probably know, our Sun is just a star. It’s our closest, most familiar star,...? (mai mult)
Ce este mai matur in viata sa accepti realitatea sau credinte care iti ofera un confort psihic?
Eu nu cred ca exista Dumnezeu pentru ca ma lasa sa sufar prea tare pe pamant si ii lasa pe multi copii bolnavi de cancer sa sufere. Unde e mila Domnului cea descrisa in religie? Mereti ma ca nu exista ...? (mai mult)
Cum se obtine galiul?
Sunt ateu,de fapt nu cred in nimic in viata asta, e okey sa nu crezi nimic, sa nu ai dogme? As crede in Dumnezeu dar nu pot.
Un elev sta într o cameră întunecată timp de 10 minute. Se aprinde brusc lumina. Observații in privinta pupilei?
Mai oameni buni eu nu cred in Dumnezeu si totusi simt ca el ma ajuta.Am crezut in Buddha si m- am inselat, acum nu stiu in ce sa mai cred, care e adevarul? Exista sau nu exista Dumnezeu, nu vreau sa cred...? (mai mult)
Testul DNA este adevarat? As vrea sa il fac sunt curios de unde provin insa trebuie sa ma asigur ca nu dau banii degeaba. Voi ce parere aveti?
Cateodata mai traiesc un sentiment foarte ciudat. De multe ori imi vine acelasi gand in acelasi loc si simt ca am mai trait trairea. Sau vorbesc cu fratele meu in acelasi loc despre acelasi subiect(doar...? (mai mult)
Cat inseamna 15 coti in metri?
De ce *artiștii nu sunt apreciați cu adevărat cât sunt în viață, ci majoritar post-mortem? *Mă refer la artiștii buni, nu la regele Salam.
In curtea din spate o sa imi amenajez un micut rond cu flori de 1 metru patrat. Vreau ca rondul de flori sa fie imprejmuit cu pietre tip caramida. Problema este ca vreau sa folosesc un numar cat mai...? (mai mult)
Ce părere aveți despre această secvență dintr-un desen animat pentru copii? https://youtu.be/n9aYrURLHh0
Ați câștigat vreodată un premiu la vreun concurs/promoție etc? Ce ați câștigat? Tine de noroc sau de ce tine? Exista norocul?
"Ce subiecte la matematică s- au dat pentru admiterea la liceu în 1985. „Elevii de 10 la Evaluarea Naţională n- ar fi luat nici 5"" https://adevarul.ro/locale/ploiesti/ce- subiecte- matematica-...? (mai mult)
As vrea sa-mi explicati ce se intampla cand pui sare in cola. Multumesc!
Şirul evenimentelor din războaiele daco- romane poate fi urmărit prin scenele sculptate în piatră pe fusul Columnei lui Traian din Roma. Acest şir se încheie cu o scenă în care se vede o coloană...? (mai mult)
O.o! "Gradina" mentalitatii: este uscata si neroditoare, daca nu este udata de apele filozofiei?
V- ati spus vreodata, "gata, de azi inainte o inchei cu statul pe forumuri sau pe orice fel de site- uri de socializare"? In teorie, vrei sa expui idei si sa gasesti oameni care gandesc ca tine. ...? (mai mult)
Care a fost cea mai dificila intrebare de aici pe care ati vazut- o sau la care ati raspuns? Un link cu ea? :) Am avut curajul sa ma duc la Religie pana la prima pagina si prima intrebare, nu cred ca...? (mai mult)
De ce in evul mediu nu s- a facut aproape niciun avans tehnologic? Adica inca din antichitate, lumea devenea din ce in ce mai prospera, dar deodata in evul mediu lumea a inceput sa involueze. Timp de...? (mai mult)
Am auzit ca planeta nu este condusa de cei mai inteligenti oameni din lume, daca este adevarat de ce se intampla asta? Am auzit asta intr-un podcast.
Un banc spunea/întreba: "Crocodilul e mai mult lung sau mai mult verde?". Parafrazându-l, aş întreba: Nero a fost mai mult împărat sau mai mult cântăreţ? :)
Am văzut un om pe yt care și-a băgat 2 cuie ude in priza la 10 A. Cum nu a murit?
Sunteti patrioti sau nationalisti? Eu sunt patriot
Cum au avut și are succes așa mare KFC și MC Donald's?
De ce multe tari tropicale sau din zona tropicala nu sunt prea dezvoltate?
Daca coeficientul de frecare scade atunci corpul aluneca mai usor?
Stiti ce inseamna cand visezi ca e ziua ta de nastere si nimeni nu si-a amintit?
De ce au incetinit puternic descoperirile stiintifice? In ultima jumatate de secol, descoperirile din domeniul medical sunt aproape nule, doar perfectionari ale tehnicilor si tratamentelor deja descoperite. ...? (mai mult)
Subconștientul este mai inteligent decât conștientul? Mă refer că sunt momente când suntem siguri că o idee este bună sau greșită dar nu putem identifica exact argumentele sau la un test ...? (mai mult)
Ce înseamnă daca ai dejavu-uri foarte des?
"Nu scrii pentru ca ai avea ceva de spus ci pentru ca vrei sa spui ceva." E. Cioran. Pareri? Pro sau contra?
De ce s- a dezvoltat atat de mult inteligenta la om, comparativ cu celelalte vietuitoare? Teoria evolutiei spune ca genul homo a aparut acum circa 2 milioane de ani, iar homo sapiens și- a facut ...? (mai mult)
Buna, TPU! Poti sta constient cand visezi? Cum poti face asta? E vreo metoda?
Daca intr- un mol exista supape de evacuare CO2, trebuie sa existe si vreo anumita instalatie care sa si oxigeneze incaperea? (sau supapa de evacuare CO2 face sa ramana in aer nivelul de oxigen...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!