Cum a apărut viața? In mod oficial s-a aflat răspunsul la această întrebare?
Ce părere aveți de teoria multiversului sau teoria universurilor paralele? Este plauzibilă? Am văzut că cred in ea tot mai mulți oameni de știință.
O familie de 4 membri: tata, mama, fiu, fiica ar putea sa isi produca singuri mancarea de-a lungul anului, cu suficient pamant fertil si o clima blanda si temperata?
Ce se intampla cu creierul cand fumezi 5-meo dmt?
Care au fost cauzele destramarii imperiilor coloniale dupa ww2? Daca nu era ww2 raizstau mai mult, erau zi astazi? Majoritatea liderilor miscarilor de independenta Gandhi, Nehru, Bourguiba, Sukarno,...? (mai mult)
Hello. Avand in vedere schimbarile actuale de clima din Romania, cum credeti ca se va adapta fauna si flora la astfel de schimbari? Vom mai avea ilieci(flori) lalele, zambilute, ghiocei, stejari, fagi,...? (mai mult)
Ce inseamna normalitatea?
A avut cineva de aici sau o ruda vreo experienta cu fenomenul de "rapire extraterestra"? Daca da, cum a fost?
O vorba veche spune ca lumea e o scena, iar oamenii de pe ea sunt actorii. Mi- am adus aminte de asta in timp ce citeam ceva din viata primilor imparati romani. Despre Octavianus Augustus s- a spus ca,...? (mai mult)
Cum este "Enciclopedia Științei" de la editura Litera by National Geographic? A parcurs- o, citit- o, rasfoit- o cineva? Merita sa te aventurezi in ea? Chiar conține informații fascinante despre...? (mai mult)
De ce se rotesc incontinuu electronii in jurul unui atom? De unde au atata energie?
Ce este totul si ce este nimicul in opinia dvs?
Ce a pățit vremea asta de sunt 20 de grade in noiembrie? Și a fost cel mai cald octombrie din ultimii 140 de ani. De ce așa?
Constiinta este de origine materiala? Exista studii despre asa ceva sau documentare? Multumesc.
Unde sunt iernile de alta data? De ce nu mai e asa frig iarna cum a fost acum 10-20 de ani? Zăpada aproape nu mai e deloc cel putin la mine?
Cum se face că ateismul este asociat cu teoria evoluției și teoria big bang? In lipsa acestor teorii existenta unui creator este dovedita? De ce nu sunt alte teorii științifice asociate cu...? (mai mult)
Cum se face că oamenii și cimpanzeii au 99% din ADN în comun dar... - creierul unui cimpanzeu ca volum este doar 30% față de cel al unui om? - cimpanzeii au 48 de cromozomi iar oamenii au 46? ...? (mai mult)
Hei TPU, am si eu de facut un proiect despre interactiunea dintre corpuri si efectele ei si as vrea sa merg la clasa si cu un experiment.Imi puteti da o mana de ajutor, va rog?
Credeți că există civilizații extraterestre sau viața pe alte planete?(inteligenta)Oare se va descoperi în viitorul apropiat așa ceva? Despre O.Z.N.- uri ce credeți? Ar fi dovezi posibile de existența?...? (mai mult)
Stie cineva ce este asta? https://www.youtube.com/watch?v=vCIaUS_985o Sunt mai multe clipuri pe YouTube si face parte din top 10, "mistere ale internetului". Am stat aproape o ora acolo si m- am ...? (mai mult)
Ce părere aveți de teoria Inteligent Design a unor oameni de știință, conform căruia o exista un Creator Inteligent (nu neapărat cel crestin)datorită complexității Universului, naturii, vieții,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre artefactul de la Aiud sau „călcâiul de aluminiu de la Aiud", asa cum l-am gasit mai des scris pe internet?
Ce s-ar întampla daca pamantul s-ar roti 72 de ore si nu 24?
Voi va puteti controla visele? Cum sa o fac si eu? Merge chiar daca am vise de foarte scurta durata, 1-2 secunde?
Exista oare o cauzalitate infinita? Sau exista un efect fara cauza? Daca afirmam ca totul are o cauza înseamna ca vom avea un regres infinit?
Daca citesti un tratat de istorie veche (preistorie, protoistorie), vei gasi acolo despre tot felul de deplasari de triburi, de migratii, invazii, ocupari de teritori… Unii au venit dinspre Orient,...? (mai mult)
Am o nelămurire. De ce, atunci cand o mașină vireaza la dreapta, ai impresia ca te inclini spre stanga, iar când vireaza la stânga, ai impresia ca te inclini spre dreapta?
Care este diferenţa dintre gânduri şi idei? "Îşi exprimă gândurile şi ideile"
Tinand cont ca un bun procentaj din persoanele de sex masculin sunt un surplus in ziua de azi, ce parere ati avea daca IPOTETIC vorbind in viitor s- ar programa/modifica/influenta sarcinile incat sa se...? (mai mult)
Este adevarat ca memoria este direct proportionala cu inteligenta si nu poate fi imbunatatita?
Cine a citit cartea Medium Medical(Anthony William) chiar ajuta? E ceva mai deosebit de aflat de la Anthony William despre boli și vindecare așa cum pretinde el?
Ce parere aveti despre Brazilia?
Ce inseamna Feng shui?
Care este cauza filosofică și spirituală a suferinței umane?
Bacteriile, considerate a fi primele forme de viață, par a fi de departe cele mai rezistente în condiții extreme de mediu, sunt întâlnite până și în adâncurile oceanelor în apropierea vulcanilor...? (mai mult)
Care e diferenta intre a fi asocial si a fi introvertit?
Intrebarea mea este daca incalzirea globala continua cumva in Romania, va ninge rar spre deloc. Am auzit asta undeva dar nu sunt sigur.
Am si eu o curiozitate.Ce parere aveti de demoni?
De ce animalele nu pot vorbi si oamenii da?
Credeți că ar fi posibilă apariția vieții într- un sistem solar cu o stea pitică roșie? Conform estimărilor, acest tip de stele reprezintă aproape trei sferturi din numărul total de stele...? (mai mult)
Ce părere aveți despre asta? www.medicalmedium.com Exista mai nou mediumi medicali înzestrați supranaturali pentru a ne reda sănătatea, noastra a tuturor, sa speram. Va recomand cartea Medium...? (mai mult)
Așa cum există o zonă locuibilă a unui sistem solar unde apa se poate menține în stare lichidă iar viața se poate dezvolta, există și o zonă locuibilă galactică? Mă refer la faptul că...? (mai mult)
De ce au disparut dinozaurii? Din cauza unui asteroid? Ce sansa are omenirea sa pateasca la fel? La cati asteroizi trec pe langa Terra(chiar des arata la televizor ca a mai trecut unul, daca nu ma insel...? (mai mult)
Am 12 spoturi cu led de 12V cu putere maxima de 7W fiecare. Am pus un transformator de 12V cu 2A si am observat ca nu ajung lumineaza la intensitate maxima. Intrebarea mea este daca pun un transformator...? (mai mult)
De ce credeti ca Sfarsitul Lumii nu a venit inca? Ma refer ca a fost chestia aia in masa cu anul 2012 cand se termina calendarul mayasilor si se credea ca va fi sfarsitul si ca planeta aia Nibiru sau ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre: https://miro.medium.com/max/2400/1*U_Nvc2as9Iz1lb09vQNMUA.png " The Earth "selfie" and cosmic nihilism"?
Întrebare legată de informatică: Ce e o subsecvență? Spre exemplu, pentru lista [1, 2,3,4,5]; este [3, 4,5] o subsecvență? dar [1, 3,5]? dar [1, 4,2]?
Bună seara, TPU! are cineva idee din ce părți ale Globului poate fi văzută steaua UY SCUTI (cea mai mare din Univers)?
Pana in ce an credeti ca se va descoperi viata extraterestra, dar nu de tip microbian, ceva cum ar fi animale sau viata inteligenta, civilizatii?
Cand s-a descoperit ca galaxia Andromeda va intra in coliziune cu Calea Lactee?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!