Salut, credeți în existența unei alte planete locuibile sau care ar putea fi făcuta sa fie locuibila (de exemplu Marte)? Si dacă da, cum credeți ca ar putea oamenii sa colonizeze o astfel de planeta,...? (mai mult)
Cat timp credeti ca va mai exista aceasta forma sociala de baza numita familie, cat timp credeti ca va mai fi compatibila societatii care se modernizeaza cu timpul. Bineinteles ca nu va disparea peste...? (mai mult)
Mi s- a întâmplat recent să adorm și sa ma trezesc paralizat in somn. Eram așezat pe spate, întins pe canapea, televizorul mergea cu volumul la minim și am dat să mă mișc, pentru a ma ridica....? (mai mult)
Ce relaţie credeţi că există între nume şi obiectele numite? De ce la "căciulă", de exemplu, i s- a spus căciulă şi nu altfel? Cum s- a ajuns la acel nume? Cum s- au înţeles primii oameni...? (mai mult)
Cum ii dai un sens vietii?
Pasionati de filozofie pe aici? Ce părere aveți despre resemnare? Eu sunt pasionat de filozofia existențială,nimic nu are nici un scop, sens dar ne mințim ca are rost, sens
Ce s-ar întâmpla dacă pe Terra nu ar mai exista deloc vegetație?
Oamenii chiar sunt atat de rationali din moment ce toti fac greseli si iau decizii proaste toata viata?
De ce toată lumea se gândește numai sa faca cat mai multi bani, mă refer și la oameni și la corporații, firme și toate serviciile? Toti suntem materialiști, sa facem cat mai multi bani și ...? (mai mult)
Ce stiti despre molii? Vreau cat mai multe informatii despre molii daca se poate, ofer funda.
PENTRU NECREDINCIOSII INRAITI IN SPECIAL : Pe ce argumente este bazata necredinta voastra in Dumnezeu? Puteti da absolut tot felul de raspunsuri legate de subiect, vreau sa raman cat mai socat.
Care-i fericirea cea adevarata?
Timpul de la 0:52 la 5:07 este de 5 minute si 45 de secunde? 52-7=45 si 0-5=5 asa ca ar fi 5:45, nu-i asa? Scuze pentru categorie!
Ce e ăla mindfullness și cum se face?
Vreau sa invat lb. Araba. Am auzit ca la facultatea de lb straine nu inveti mai nimic, cum e posibil in sec 21 sa nu ai unde sa inveti o lb dorita de tine? Prin ce intermediu as mai putea invata?
Tot ceea ce nu e in mintea omului e ireal sau nedefinit sau aleatoriu sau probabil? Daca nu ar exista fiinte constiente precum omul universul ar exista? Are sens sa vorbim despre existenta a ceva fara...? (mai mult)
De ce trebuie să existe ceva? De ce nu trebuie sa nu existe ceva?
E greu să spui dacă o garoafă e mai frumoasă decât o lalea. Nu e uşor nici să spui dacă un filosof este mai mare sau mai bun decât altul. Putem vorbi însă de preferinţe; sau de judecăţi ...? (mai mult)
Cum iti dai seama ce e real si ce nu?
Cum au ajuns stramosii omului sa nu mai aiba par ca oamenii din prezent pe scara evolutiei?
Dacă bei câte o cană de apă la un interval de timp regulat, pentru a te hidrata corespunzător, acționezi în mod rațional. Dacă ți- e sete și bei o cană de apă, acționezi în mod instinctiv....? (mai mult)
Cum se face corect mindfullness pentru începători? Ajuta?
Daca gramatica este o stiinta nu este logic sa fie dezbătuta? Observ ca multi o vad ca pe o doctrina, dogma. https://gramaticalimbiiromane.ro/ce-este-gramatica/
Bună ziua, spuneţi-mi, vă rog, care este diferenţa dintre inseparabilitatea cuantică şi superpoziţia cuantică. Am nevoie de un răspuns avizat. Mulţumesc!
Ce părere aveți de Legea Atracției din seria The Secret? Exista așa ceva?
Unde pot sa pun si eu intrebari despre stiinta? Si sa imi vina oameni cu raspunsuri plauzibile.
Un om care este 100% rational care nu are frica deloc, oare ce ar face daca i-ai spune sa sara de la etajul 9? De unde stim cand gandim rational sau emotional, instinctiv?
Ce se întâmplă cu pământul dacă este absorbit de o gaura neagra?
Care e filosofia ta de viață?
Egoismul este singurul resort al legii morale - aşa au afirmat unii. Şi nu e vorba de gânditori mediocri, ci de oameni celebri, precumThomas Hobbes. Cum a fost posibil să încolţească o asemenea...? (mai mult)
Rațiunea nu îi este de ajuns omului pentru a-și lumina destinul, de ce?
Ar fi bine daca ne-am descarca frustrările,complexele, nervi ocazional sau sa le reprimam mereu?
De unde ideea ca daca mori intr-o simulare, mori si in viata reala?
Intrebare pentru pasionati de psihologie, cum sa infruntam partea animalica si e bine sa o reprimam mereu?
Salu'tare! :P Vreau sa invat chimie. Sunt incepator, ceva sfaturi si carti pe care as putea sa le cumpar? :)
Ati vazut serialul documentar Through the Wormhole, prezentat de Morgan Freeman? Daca da ce episod sau episoade va/v-au placut cel mai mult?
Raționalism sau empirism? Argumentați
Dacă cineva îți dă o comandă și o execuți, acționezi de la tine însuți sau determinat?
Dacă îți vine o comandă și o execuți, faci ce îți vine sau ce nu îți vine?
Cu ce poti sa iesi de la profilul Protectia Mediului. Nu vreau copypaste. Funda
:Dinvaluit in intuneric(neiubind lumina). este bizar?
Care este diferenta dintre vis si realitate?
Voi credeți în efectul Mandela?
Eu am alta curiozitate, desi acum 3 miliarde de ani era nasol si a aparut viata, de ce in prezent nu apare la fel? Ati inteles ideea? Toate animalele au aceeasi baza.
Care sunt animalele voastre favorite?
Salut TPU,eu cand ma gandesc la mare sau ocean, simt o conexiune spirituala cu acel ocean. Voi cu ce aveti "conexiune"?
După ce ai decedat ar exista in viitor o metodă sa ti se recupereze toate informatiile din creier? Astfel încât să iti continui viata?
Care sunt cauzele pentru care nu prea exista viata pe alte planete?
Se zice ca noi prin rachetele noastre facem vremea naspa. Daca e asa ce am avea de castigat? De ce am face asta?
Ce sunt undele scalare? "Cunoaștem că undele "scalare", nu sunt de natură electromagnetică și nu au direcție sau mișcare de rotație. Aceste unde scalare pot călători mai repede decât ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!