Pareri despre trilogia Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch? Sau de cele 4 cărți ale lui Alberto Bacoi"Vorbind cu Dumnezeu"? Ei susțin că au vorbit cu Dumnezeu și în cărțile lor asta...? (mai mult)
Fericirea este un ideal de neatins pentru multi dintre noi. Cum o cauți? Cum o gasesti? Ce este ea? Haide sa vorbim despre fericire.
Ne naștem că sa murim? Am auzit vorba asta undeva.
De ce timpul trece atat de repede? Am observat ca si cand stai degeaba fara o ocupatie timpul trece la fel de repede ca si atunci cand esti ocupat.Incotro se grabeste timpul asta, incotro merge asa de...? (mai mult)
Ce se intampla daca presiunea atmosferica este prea scazuta sau prea ridicata?
Un cerc vicios? Pe de o parte, în orice ţară, în orice comunitate trebuie să existe un guvern. Altfel ar fi haos. Pe de altă parte, faptul că un om guvernează peste alt om nu prea pare a fi ...? (mai mult)
Deci dacă accereratorul de particule de la CERN este capabil de fuziunea cu o gaură neagră inter- cosmică, ce te poate azvârli în eternitatea timpului şi al spaţiului într- un ...? (mai mult)
De ce percepem un apus de soare ca fiind ceva frumos? Pana la urma e tot o sursa de radiatie electromagnetica de o lungime de unda diferita.
Care e diferența dintre o maimuța și un om?
De ce nu s-au gasit extraterestrii?
Ce conteaza in viata?
De ce e lumea asta asa de obsedata de bani si lacoma de tot de ei? Inteleg sa iti doresti sa ai bani ca sa iti permiti sa supravietuiesti, sa iti cumperi una, alta, dar unii afaceristi si cat mai multi...? (mai mult)
Cum se numesc oamenii aceia care își fac modificări extreme ale corpului (își taie membrele, organele) și care vor să se debaraseze complet de fizic sau vor ca fizicul lor să ajungă de dimensiuni...? (mai mult)
Ce fel de marime este inductanta? Electrica sau magnetica?
Ce parere aveti despre medicii psihiatri si despre stiinta numita psihiatrie?
Credeti ca este adevarata si functioneaza legea atractiei?(aia descrisa in cartile motivationale de tip The Secret). Voi ati incercat sa o folositi?
Ce facultate trebuie sa urmez sa studiez parapsihologia? Gen e in Romania?
Considerați că a fi contra avortului este prin definiție ceva sexist/misogin/anti-femei?
De ce mai există conspirații legate de schimbările climatice? Aproximativ 97% din climatologi sunt de acord că încălzirea globală există, este cauzată de oameni și ne afectează și cu toate...? (mai mult)
"Rusia face propriul „Cernobîl" în care dă vina pe americani pentru dezastru". https://www.vice.com/ro/article/kzmpvw/rusia- face- propriul- cernobil "Russia to make its own show about Chernobyl...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am și eu o întrebare in legătura cu calcarul, deși cred ca nu va fi nimeni care sa îmi dea un răspuns in sensul asta eu am decis sa încerc măcar și întrebarea este in felul...? (mai mult)
Imi puteti da nume de minim 5 biologi universali? Va rog, am cautat pe internet dar nu am gasit.
Credeti ca robotii sexuali vor putea sa satisfaca si partea emotionala? Apropo ce este rau ca x care nu este placut de sexul opus sa stea cu un robot de asta?
Este fizic posibil cumva sa urci scarile la un bloc dar sa ajungi mereu la parter? Am vazut un film aseara in care 3 persoane erau blocate si urcau dar ajungeau tot in acelasi loc, dar se poate cumva,...? (mai mult)
Cum se scrie istoria? Istoricii englezi au comentat mult pe marginea înfrângerii Armadei spaniole (1588), dar au trecut foarte uşor peste înfrângerile şi eşecurile mizerabile (adesea nemenţionându-...? (mai mult)
A vizionat cineva "battle star galactica"? In viitor o sa fim si noi ca ei? Cautand planete, nici macar 1 miliard de oameni nu ar incapea... cum supravietuim daca soarele se stinge?
E rational sa se caiasca omul sau sa-i para rau de ceva sau sa regrete ceva?
De ce viata este asa de grea, cu suferinte?
Ce faci cand iti scade speranta personala sau de simti lipsit de ea?
Ce te ajuta pe tine in momente grele?
De ce nimic nu este gratis?
Nostradamus e cel mai mare prezicător?
Credeți în paranormal sau in supranatural? De ce?
Viitorul poate fi prevazut pe bune?
Tocmami am vazut ultimul film din seria Cernobyl a celor de la HBO. La varsta cand a explodat reactorul ala eram la varsta multor de pe aici, poate chiar mai mic. Imi amintesc ca eram in vacanta la tara...? (mai mult)
Dacă un om aude voci care pretind că sunt Dumnezeu, Diavolul, extratereștrii sau ființe extradimensionale și îi oferă și motive perfect raționale de ce aceștia comunică doar cu el, acesta...? (mai mult)
Izomaltoza se oxideaza?
E posibil sa ti se schimbe culoarea parului si a ochilor din copilarie? De exemplu de la blond, ochi albastri sa treci la brunet, ochi caprui, ten inchis la culoare?
Cine poate sa imi explice ce poate sa inseamne aceasta propozitie: "Nu renunta, lucrurile bune au nevoie de timp" dau funda:))
Solul câți litri de apă poate să absoarbă pană ajunge la saturație?
Bun găsit, TPU. Care credeți că este influența a ceea ce alegem să credem cu privire la originea omului? Adică: ce amprentă ar avea asupra calității vieții omului credința în creațiune vs...? (mai mult)
Daca oamenii au un subconstient, atunci dupa definitia cuvantului, trebuie sa avem si un supraconstient? Subconstientul este cel care preia controlul cand functionam la o frecventa joasa si facem lucrurile...? (mai mult)
Aseara la 19 grade Celsius in parc puteam sa scot abur pe gura. Cum se explica? De obicei la temp mai mici se intampla asta.
Ce misca materia?
Înainte de Copernic exiata o anumită viziune despre cosmos. Ce s- a întâmplat după ce acesta şi- a publicat lucrările? Ca să- l citez pe Goethe "Dintre toate descoperirile şi opiniile, niciuna...? (mai mult)
Ce se intampla cu magma intarita pe drumuri in Hawaii sau oriunde altundeva unde sunt eruptii? Este curatata sau ce?
Credeți că există o continuare a vieții dupa ce murim? Sau asta e singura noastră viata pe care o o trăim?
Pasionati de filozofie pe aici?
Sunt studenta la facultatea de Psihologie si am de facut un studiu care implica statistica. Vreau sa studiez efectul diferentelor de gen asupra consecintelor divortului in functie de cine a initiat divortul....? (mai mult)
O idee care poate e idioată, dar nu- i găsesc refutare, poate mă puteți ajuta. Cine nu are cunoștințe de logică/argumentare/gândire critică nu ar trebui să aibă păreri. Argumentul ar ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!