Acum exact 566 de ani (intr- o marti) a cazut Constantinopolul in fata turcilor. Care credeti ca au fost cauzele? Asaltul decisiv din noaptea de luni spre marti era ultimul, turcii nu ar mai fi avut...? (mai mult)
Care-i sensul suferinței?
Cruciadele au fost iniţiate în numele creştinătăţii cu scopul de a "elibera" "Ţara Sfântă"; mai exact pentru a elibera Ierusalimul şi ruta pelerinajelor către acest oraş. Până aici am înţeles....? (mai mult)
Dacă omul există dinainte ca omul să inventeze medicina, existența omului ca specie depinde de medici?
Doresc modele de experimente simple pe care se pot face si in fata clasei.Sunt in clasa a 4-a
Este posibila impartirea numarului 10 in doua parti, asa incat produsul celor doua numere sa fie egal cu 40?
Considerați că oamenii care suferă de boli grave, incurabile ar trebui să aibă dreptul de a fi eutanasiați dacă își doresc? Eu personal cred că da, este viața lor și dacă vor să o termine,...? (mai mult)
Ceea ce se vede nu e nevoie sa fie afirmat. Sunt ateu, nu cred nimic si pentru ca nu afirm nimic inseamna ca sunt nimic, un nimeni?
O societate și un individ se constituie ca părți cu interese contradictorii. Societatea susține că dorește să îl ajute pe individ obligându- l să facă ceva. Individul consideră că societatea...? (mai mult)
Cat de dureros ar putea fi pentru cineva daca ar fi constient ca traieste intr-o dimensiune inferioara?
Dacă punctul de vedere al unei minorități, asupra unor fapte sau obiecte, este considerat ca fiind neutru și este adoptat de către majoritate, un alt punct de vedere este neconform cu realitatea?
De ce numim stelele care mor supernove și nu supervechi?
Un om care este supus, este supus de la sine sau este determinat?
Din câte observ eu, numerele pare se pot reprezenta ca sumă de două numere prime. 12 = 7 + 5; 24 = 17 + 7; 32 = 29 + 3 ș.a.m.d. Am încercat multe altele și nu am găsit măcar unul care să...? (mai mult)
Este Intelectul centrul universului mintal? Ps:Știu ca se expune o paradigma complexa
Daca mi-as trage un pumn si as reusi sa ma ranesc inseamna ca sunt puternic sau prea slab?
Acțiunile sunt trecute sau timpul e trecut?
Cum te poti razbuna pe cineva fara sa isi dea seama?
In momentul de fata ce ne limiteaza sa avem inteligenta artificiala (roboti ) mai capabili ca oamenii din toate lunctele de vedere? Softwareul, nu suntem capabili sa gandim un software suficient de bun...? (mai mult)
De cati qbiti ar avea nevoie un computer quantic pentru a fi mai performant ca si un super computer cu biti din zilele noastre?
Hei TPU, in cat timp credeti ca o sa ajunga calculatoarele cuantice sa atinga puterea promisa (de cateva mii de ori mai eficiente si cu o putere de calcul de cateva mii de ori mai mare decat a calculatoarelor...? (mai mult)
Peste cat timp aproximativ o sa inlocui siliciul din tranzistoare cu grafen?
Hei TPU, daca calatoresc cu o viteza apropriata cu viteza luminii, timpul o sa se dilate in jurul meu iar pentru mine aproape ca se va opri complet, deci pot sa calatoresc in viitor! Am o nelamurire...? (mai mult)
Cand va fi sfarsitul lumii? Va rog, raspundeti...
Hei TPU, ce o sa facem dupa ce o sa atingem limita de miniaturizare a tranzistoarelor dintr- un procesor? Se estimeaza ca pana in 2025 o sa atingem acea limita! Cum o sa continue evolutia calculatoarelor?...? (mai mult)
Hei TPU in procesorul unui calculator exista miliarde de tranzistori, ei sunt responsabili de codul binar, ei fac prcesorul sa functioneze, insa... in circuitele integrate de pe placutele de memorie...? (mai mult)
Ce părere aveți despre conspirațiile anti- vaccin și de ce există un număr îngrijorător de persoane care cred în ele? După ce vaccinurile au eredicat o mulțime de boli incredibil de periculoase...? (mai mult)
De ce unele persoane in fața situațiilor nefavorabile le dispar sentimentele, cum se poate numi asta?
Hei TPU. In momentul de fata se poate construi un calculator cuantic mai puternic decat cele mai puternice calculatoare din lume? Cu o putere de calcul mult mai mare? Daca nu, peste cat timp credeti...? (mai mult)
Este efectul de turmă cel care duce spre o viață plină de frustrări?
Credeti in extraterestri si viata pe alte planete? Nu e fain cand te gandesti ca poate exista inca o planeta ca Terra cu tot ce este aici pe Pamant sau totusi mai evoluati, mai diferiti, dar sa mai fie...? (mai mult)
Este o boala faptul ca devii dependent de dorinte de a afla mai multe si nu poti fiindca un om nu le poate cunoaste pe toate avand in vedere faptul ca vede atat te profund un lucru din orice punct de...? (mai mult)
Se poate diviza 1 de un infinit de ori?
Cui ii mai e frica să trăiască? De viață adică.De cum va decurge ea, prin ce greutăți o sa mai treceti si mai ales de cum se va sfarsi ea. Aveti o așa oarecare mica sau mare frica sau ați...? (mai mult)
Exista un Creator Inteligent? Daca da, acesta ne da un sens?
Aveti momente rare in care va preocupa o actiune atat de tare (o actiune precum desenat, scris de mana, mesaj pe tel, uitat la tv la un film care te prinde in actiunea sa, uitat la un profesor si in...? (mai mult)
Care credeti ca e cea mai revolutionara descoperire tehnologica din ultimii 3-4 ani? Dar stiintifica? Descoperiri precum tehnologia crispr!
O întrebare interesantă legată de matematică/algebră: De ce nu poate exista un corp cu 24 de elemente?
Credeți că vom supraviețui ca specie încălzirii globale? Dar mai contează? 99, 99% din viețuitoarele planetei noastre au dispărut până să evoluam noi ca specie, deci inca o specie care ...? (mai mult)
Cum pot sa fiu si eu mai fericit? Voi sunteti fericiti acum in viata aceasta? Deseori sunt melancolic si cateodata trist..Am avut depresie dar nu mi- a trecut in totalitate ci doar s- a mai ameliorat. ...? (mai mult)
Voi cum v-ati făcut un sens în viața aceasta? Sau pentru ce trăiți și vă treziți dimineața?
Ce e viata, o formula chimica?
Care este viteza de propagare a campului gravitational?
Cărți despre viața de dincolo? Credeți în așa ceva?
Cine a inventat analiza matematica? Leibniz sau Newton?
Mulțimea tuturor mulțimilor care nu se autoconțin, este conținută în ea însăși? Da, nu --de ce?
De ce unele persoane cauta noi confirmari pentru ceea ce cred cu credinta? Ce sens are sa intrebi cum a aparut viata daca tu spui ca esti convins ca Dumnezeu a facut viata?
Cum îmi dau seama dacă un acid este tare sau slab?
Faceam curat prin portofel si am gasit mai multe monede/monezi (alegeti voi varianta care va convine) si am realizat cat de nefolositoare sunt aceste obiecte. Au valoare mica si greutate si volum...? (mai mult)
De ce graphenul nu a schimbat inca lumea? Asa cum se spunea prin 2004 cand acesta a fost descoperit, , o sa fie revolutionate toate domeniile, , ei bine, e 2019 si inca nu vedem tranzistori din graphen,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!