Ce parere aveti despre noua descoperire uluitoare? (prima imagine vreodata a unei gauri negre) Credeti ca de aici se va ajunge la descoperirea vietii extraterestre?
Daca se spune ca trebuie sa dormi intre 12 si 3 noaptea ca nu pierzi hormonul de crestere uman, atunci as putea dormi de la 12 si sa ma trezesc la 3 si cand vin de la scoala sa dorm de la 13.30 la 18?
De ce au grecii nasu mai mare si sunt mai expresivi?
De ce culoarea rosie este asociata cu stanga plitica, iar culoarea albastru este asociata cu dreapta politica?
Vreau sa inteleg de ce foarte multe persoane se sinucid? Daca ai depresie si te sinucizi mergi in iad. Ce rezolva sinuciderea asta? Funda! P.S scuzati pentru categorie
Ce subiecte va pasioneaza? Despre ce cititi si va informati constant?
Buna tuturor, cum a fost descoperita constanta Planck?
Cate șanse sunt sa existe un Creator, o forță Superioara și Inteligența și viața de după moarte? Eu zic că 50/50. Voi? De ce?
Cineva pasionat de neurostiinte?
Ce este spiritul? Stiu, unii mă vor trimite la Dex. Dar chiar asa de simplu să fie? Dex- ul dă definiţii la orice; asta e menirea lui, pentru asta a fost conceput. Dar asta nu înseamnă că dacă...? (mai mult)
Heliu: Unde se gaseste in natura? Unde il folosim in viata zi cu zi? Daca il avem in corp?
De ce compasiunea (mila) e privita ca infatuare sau ceva de care omul nu are nevoie? Parca a devenit tabu...
Cum a fost creata găina? Dar vaca?
Https://www.tpu.ro/stiinta-si-filosofie/o-intrebare-interesanta-am-un-computer-si-in-el-am-urmatoarele-lucruri-6-fisiere-cu-muzica-5-fisiere-cu-poze-si/ Ce este informația? Este un concept?
Cu cat inima bate mai puternic in timpul unui exercițiu de efort cu atat rata metabolica creste mai mult, dar pentru cei care au rata a batalilor inimii mai rapida cum e?
Buna tuturor, unde incadrati progresismul in spectru politic? Conservatorismul, fara indoiala, este de centru- dreapta. Conservatorismul este opus Progresismului. Asadar, cred ca putem considera...? (mai mult)
Nu exista evolutie pentru ca atat ipoteticul om de neanderthal cat si omul din prezent manca branza, carne de porc, urzici, carne de miel, carne de vita. Ce puteti spune?
Daca pun sapun pe lamaie ce se intampla?
De ce atunci cand suferim simțim o durere în zona inimii?
Animalele au conștiință? De ce da, de ce nu?
Sunteți nihiliști? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?
E cineva aici student la medicina sau are habar de biologie?
Crezi în personalități multiple?!
Crezi în fenomene supranaturale?!
Ce înseamnă "heterozigot pentru ambele caractere"?
Cum s-a descoperit rata metabolica? Katch-McArdle Formula: BMR = 370 + 21.6(1 - F)W Dau fundita
Este 0 cifra para? Daca da/nu, demonstratie va rog. Va dau bani.
Să presupunem că un pilot şi- a propus să zboare până la o anumită bază si să se întoarcă în cursul aceleiasi zile. Dar, pentru că bate un vânt puternic tocmai din direcţia aceea, care,...? (mai mult)
Voi chiar credeti ca stiinta asta a descoperit ca big bang, evolutia au fost voia intamplarii fara vreo cauza? Aud multi teisti care spun la voia intamplarii, daca te ploua in cap e la voia...? (mai mult)
Care este lucrul cel mai important pe care ar trebui sa-l invatam in viata?
Memoria unei persoane ar putea fi modificată prin terapia prin hipnoză?
Unde se grabeste asa viata asta? De ce trece atat de repede timpul? De ce viata asta e asa scurta si rapida?
Care sunt diferentele dintre rasa si subspecie?
Credeti ca traiti intr-o holograma si ca totul este o iluzie?
Esti homosexual daca te uiti in oglinda si te saruti?
Multe întrebări pe teme de istorie încep cu "Ce s- ar fi întâmplat dacă...". - Dacă Germania ar fi câstigat W.W. II. Dacă Napoleon i- ar fi bătut pe ruşi ş.a.m.d. Aruncând o privire asupra...? (mai mult)
Pentru cei care au habar de evoluționism. Cum s- au adaptat liliecii așa de bine și cum au dezvoltat un auz atât de fin încât să poată auzi ecoul unui sunet care tocmai a fost reflectat de un perete?...? (mai mult)
Cum ți-ai dori să fie România în viitor?!
Chiar si statuile ar putea fi mincinoase. Faptul ca traim intr-o lume plina de mincinosi, poate garanta cineva ca istoria laica scrisa nu e plina de minciuni?
Cati mililitri au 2 kg de aur de 14 k?
Ce este gratis in lumea și viața asta?
Ce spuneti despre relatiile cu oamenii? Oamenii te trag in jos, te sug de energie sau sunt acolo cand trebuie sa fie cu un scop? De ce simtim nevoia sa nu fim niciodată singuri, cand singuri venim pe...? (mai mult)
De ce a disparut tot ce insemna stiinta din Grecia? Ma refer de ce, cum a aparut crestinismul, Grecia s-a stins incetul cu incetul?
Acest mit totul a aparut la intamplare, cine vi l-a spus? Unde scrie intr-o carte stiintifica asa ceva? Ati invatat asa ceva la scoala?
Am cumparat o carte cu previziuni/profeții despre România și lume a inginerului Ioan Istrate(care a prezis cu exactitate cutremurul din 1977, lucru confirmat de unii comuniști de atunci) și acum...? (mai mult)
Atunci cand incercam sa gasim sensul existentei noastre s- ar putea sa cautam motive pentru care am avea vreo importanta? Cred ca Universul isi urmeaza cursul firesc cu sau fara noi. S- ar putea sa nu ...? (mai mult)
Daca femeile homosexuale (lesbienele) sunt atrase doar de acelasi sex (iar barbatii le provoaca scarba ori raman indiferente, stimulul, reactia nu exista), de ce ele inca isi doresc sa fie penetrate?...? (mai mult)
Nu exista nici o evolutie pentru ca oameni neanderthal exista si in prezent si acestia sunt oameni si nu un gen de maimute si nu au par pe ei precum maimutele ca in desenele inchipuite de evolutionisti....? (mai mult)
Intrebarea din link este o intrebare mai veche scrisa de mine dintr- un cont vechi. Ce spuneti despre intrebarea din acest link despre inexistenta nimicului? https://www.tpu.ro/stiinta- si- filosofie/nu-...? (mai mult)
Cum vă explicaţi interesul enorm pe care l- au manifestat atâţia istorici si biografi pentru persoana lui Talleyrand? Întreb asta pentru că din înseşi scrierile lor reiese că acest personaj a ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!