Care este cel mai rece ocean? De ce?
Ce credeti despre "The Zodiac Killer"? Un criminal in serie care a actionat la sfarsitul anulor 60 inceputul anilor 70 si nu a fost identificat nici acum, ba mai mult a trimis scrisori codate la o redactie...? (mai mult)
Ce rost/sens are să trăiești mai ales când ești in suferință/depresie?
In filmul sf "The Thing" din 1982 ajungem sa ne putem inchipui o forma de viata biologica deformata. Daca teoria evolutionista ar fi conforma cu realitatea atunci ar trebui sa gasim multe fosile deformate....? (mai mult)
Ce parere aveti despre societatile secrete universitare/studentesti cum sunt cele din USA, sunt si la noi (sigur nu)? https://en.wikipedia.org/wiki/Collegiate_secret_societies_in_North_America
Buna,am si eu o intrebare.Imi poate zice cineva ce inseamna expresia``a da sida cu paharul``?
Credeti ca NASA, S.U.A sau Rusia ne ascund informatii despre contactul civilizatiei noastre cu extraterestrii sau mai bine zis cu inteligenta extraterestra? Sunt mii de cazuri de aparitie a O.Z.N in lume,...? (mai mult)
Romania este o tara de rahat?
Ce da sens vieții voastre? De ce va dați jos din pat?
Oare SUA ascunde lucruri importante in privința extratereștrilor? Se tot aude asta, că țin în secret lucruri despre inteligenta extraterestra și O Z.N.Voi ce credeți?
Alte animale oare au intentia de a face rau omului? Eu am o teama fata de albine dar oare ele ma inteapa daca nu le fac nimic? Practic se agata de mine dar daca nu-i fac nimic ar avea intentia asta?
Ce rol au toate planetele, toti meteoritii si stelele si tot ce se afla in univers daca noi traim aici pe pamant si nu avem de-a face cu ce e sus?
Este universul infinit sau universul are limite?
Cine poate sa-mi explice termenul "lipici nuclear"? E dintr-un documentar si era vorba acolo si despre numarul notat cu epsilon.
Ce romani stiti care au avut lucrari/descoperiri semnificative in domeniul stiintei? :)
Teoria evolutionista este ca un drog pentru sedarea populatiei. Ce credeti?
De ce asociati ateismul cu evolutia, big bang?
Cica "macroevolutia se produce in timp" ceea ce este o afirmatie gresita si nedovedita arheologic. Daca ar fi fost asa ar fi trebuit sa se gaseasca fosile intermediare pentru fiecare specie ceea ce in ...? (mai mult)
Intrebare pentru teisti, credeti ca cei care cred in evolutie, big bang nu sunt crestini cu adevarat? De ce considerati evolutia, big bang ca avand legatura cu ateismul?
De ce mai există oameni care nu cred în teoria evoluției? Nu mai există nimic de pus la îndoială cu această teorie, este un fenomen fundamental în biologie și una dintre cele mai elementare ...? (mai mult)
Să presupunem (problemă pur teoretică) că un avion are de parcurs un drum până la un punct îndepărtat al globului, pe o distanţă mult mai mare decât raza lui de acţiune. Se uzează de tehnica...? (mai mult)
Cum ați putea descrie în câteva cuvinte viața?
Dacă ai avea posibilitatea de a deveni invizibil, care ar fi primul lucru pe care l-ai face?!
Voi credeti ca exista reîncarnare?
Https://ioncoja.ro/tablitele- de- aur- de- la- sinaia- nu- au- fost- distruse- ci- s- au- pastrat- la- moscova/ Dacă adevărul iese întotdeauna la suprafaţă, precum untdelemnul, putem spera că ...? (mai mult)
Cum ar fi arătat Terra dacă omul nu ar fi existat?!
Oricat de logic/rational ar fi un argument in lipsa unei dovezi empirice nu are valoare de adevar?
Ce credeți ca s- ar fi întâmplat dacă Napoleon ar fi reușit sa termine cu succes Campania din Rusia și implicit sa ajungă la pace cu imperiul Rus, ce s- ar întâmpla cu imperiul britanic în acest...? (mai mult)
Gandurile il controleaza pe om sau omul controleaza gandurile?
Cine a inventat matematica?
Imi place sa ajut oamenii sa isi rezolve probleme si sa isi descopere vocatiile, sunt pasionat de filozofie si comportamentu uman. Imi recomandati un domeniu care mi se potirveste?
Credeți ca exista un drum catre/spre fericire? Sau pentru început, e bine sa fii fericit si sa te mulțumești cu ceea ce ai?
Cu toti vom avea iubite si ne vom reproduce genele atunci de ce exista barbati singuri sau care se plang ca nu gasesc pe cineva?
Daca selectia naturala/sexuala nu mai exista la specia umana si avem autocontrol si suntem fiinte rationale de ce se intampla ceea ce scrie mai jos? Dacă am fi avut cu adevărat autocontrol, n-...? (mai mult)
Ce ai tu și nu au alții?!
Acum 2 seri m- am trezit noaptea pentru ca visasem urât.Visul meu era cam ciudat, visam ca imi vandusem sufletul celui rău si la un momentdat am inceput sa plang isteric in vis, probabil si...? (mai mult)
Unii intelepti ajung la pacea aia interioara, linistea aia sufleteasca si pacea launtrica.Intrebarea este :Cum ajung ei la asa ceva?
Ce rost/sens exista cu viata asta?
Daca nu putem dovedi ca nu exista inseamna ca trebuie sa credem in absolut orice lucru care nu poate fi dovedit ca nu exista? ( pleonasm ) Dar vreau sa intelegi cat mai bine
Credeti ca reincarnarea e posibila? De exemplu daca noi oamenii am muri in ce ne-am reincarna?
Buna tuturor, care ar fi consecințele ciocnirii a doua găuri negre, daca ar exista aceasta posibilitate?
Mai este valabila selectia naturala, sexuala azi la specia umana?
Ce sens adevarat are viata? Tu ti-ai gasit sensul in viata?
Ce inseamna sa fii un om SIMPLU? Dupa voi.
Dilema Nr4:Cum de s-au gandit oamenii sa manance sorici si de ce au facut din asta o traditie de Craciun?
Faptul ca materia este supusa transformarilor si degradarii si uniformizarii este o dovada ca materia are un inceput. Ce puteti spune?
Legea a doua a termodinamicii (entropia), în înţelesul ei cel mai larg, ne spune că energia universului scade în permanenţă. Dacă scade la nivel de univers, evident că scade la nivelul fiecărui...? (mai mult)
De ce visez asa mult noaptea? Exista ceva explicatie stiintifica?
Cum vi s-a parut simularea la matematica? Eu cred ca o sa iau 7, voi?
Exista forte superioare omului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.