De ce atunci cand suferim simțim o durere în zona inimii?
Animalele au conștiință? De ce da, de ce nu?
Sunteți nihiliști? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?
E cineva aici student la medicina sau are habar de biologie?
Crezi în personalități multiple?!
Crezi în fenomene supranaturale?!
Ce înseamnă "heterozigot pentru ambele caractere"?
Cum s-a descoperit rata metabolica? Katch-McArdle Formula: BMR = 370 + 21.6(1 - F)W Dau fundita
Este 0 cifra para? Daca da/nu, demonstratie va rog. Va dau bani.
Să presupunem că un pilot şi- a propus să zboare până la o anumită bază si să se întoarcă în cursul aceleiasi zile. Dar, pentru că bate un vânt puternic tocmai din direcţia aceea, care,...? (mai mult)
Voi chiar credeti ca stiinta asta a descoperit ca big bang, evolutia au fost voia intamplarii fara vreo cauza? Aud multi teisti care spun la voia intamplarii, daca te ploua in cap e la voia...? (mai mult)
Care este lucrul cel mai important pe care ar trebui sa-l invatam in viata?
Memoria unei persoane ar putea fi modificată prin terapia prin hipnoză?
Unde se grabeste asa viata asta? De ce trece atat de repede timpul? De ce viata asta e asa scurta si rapida?
Care sunt diferentele dintre rasa si subspecie?
Credeti ca traiti intr-o holograma si ca totul este o iluzie?
Esti homosexual daca te uiti in oglinda si te saruti?
Multe întrebări pe teme de istorie încep cu "Ce s- ar fi întâmplat dacă...". - Dacă Germania ar fi câstigat W.W. II. Dacă Napoleon i- ar fi bătut pe ruşi ş.a.m.d. Aruncând o privire asupra...? (mai mult)
Pentru cei care au habar de evoluționism. Cum s- au adaptat liliecii așa de bine și cum au dezvoltat un auz atât de fin încât să poată auzi ecoul unui sunet care tocmai a fost reflectat de un perete?...? (mai mult)
Cum ți-ai dori să fie România în viitor?!
Chiar si statuile ar putea fi mincinoase. Faptul ca traim intr-o lume plina de mincinosi, poate garanta cineva ca istoria laica scrisa nu e plina de minciuni?
Cati mililitri au 2 kg de aur de 14 k?
Ce este gratis in lumea și viața asta?
Ce spuneti despre relatiile cu oamenii? Oamenii te trag in jos, te sug de energie sau sunt acolo cand trebuie sa fie cu un scop? De ce simtim nevoia sa nu fim niciodată singuri, cand singuri venim pe...? (mai mult)
De ce a disparut tot ce insemna stiinta din Grecia? Ma refer de ce, cum a aparut crestinismul, Grecia s-a stins incetul cu incetul?
Acest mit totul a aparut la intamplare, cine vi l-a spus? Unde scrie intr-o carte stiintifica asa ceva? Ati invatat asa ceva la scoala?
Am cumparat o carte cu previziuni/profeții despre România și lume a inginerului Ioan Istrate(care a prezis cu exactitate cutremurul din 1977, lucru confirmat de unii comuniști de atunci) și acum...? (mai mult)
Atunci cand incercam sa gasim sensul existentei noastre s- ar putea sa cautam motive pentru care am avea vreo importanta? Cred ca Universul isi urmeaza cursul firesc cu sau fara noi. S- ar putea sa nu ...? (mai mult)
Daca femeile homosexuale (lesbienele) sunt atrase doar de acelasi sex (iar barbatii le provoaca scarba ori raman indiferente, stimulul, reactia nu exista), de ce ele inca isi doresc sa fie penetrate?...? (mai mult)
Nu exista nici o evolutie pentru ca oameni neanderthal exista si in prezent si acestia sunt oameni si nu un gen de maimute si nu au par pe ei precum maimutele ca in desenele inchipuite de evolutionisti....? (mai mult)
Intrebarea din link este o intrebare mai veche scrisa de mine dintr- un cont vechi. Ce spuneti despre intrebarea din acest link despre inexistenta nimicului? https://www.tpu.ro/stiinta- si- filosofie/nu-...? (mai mult)
Cum vă explicaţi interesul enorm pe care l- au manifestat atâţia istorici si biografi pentru persoana lui Talleyrand? Întreb asta pentru că din înseşi scrierile lor reiese că acest personaj a ...? (mai mult)
Care este cel mai rece ocean? De ce?
Ce credeti despre "The Zodiac Killer"? Un criminal in serie care a actionat la sfarsitul anulor 60 inceputul anilor 70 si nu a fost identificat nici acum, ba mai mult a trimis scrisori codate la o redactie...? (mai mult)
Ce rost/sens are să trăiești mai ales când ești in suferință/depresie?
In filmul sf "The Thing" din 1982 ajungem sa ne putem inchipui o forma de viata biologica deformata. Daca teoria evolutionista ar fi conforma cu realitatea atunci ar trebui sa gasim multe fosile deformate....? (mai mult)
Ce parere aveti despre societatile secrete universitare/studentesti cum sunt cele din USA, sunt si la noi (sigur nu)? https://en.wikipedia.org/wiki/Collegiate_secret_societies_in_North_America
Buna,am si eu o intrebare.Imi poate zice cineva ce inseamna expresia``a da sida cu paharul``?
Credeti ca NASA, S.U.A sau Rusia ne ascund informatii despre contactul civilizatiei noastre cu extraterestrii sau mai bine zis cu inteligenta extraterestra? Sunt mii de cazuri de aparitie a O.Z.N in lume,...? (mai mult)
Romania este o tara de rahat?
Ce da sens vieții voastre? De ce va dați jos din pat?
Oare SUA ascunde lucruri importante in privința extratereștrilor? Se tot aude asta, că țin în secret lucruri despre inteligenta extraterestra și O Z.N.Voi ce credeți?
Alte animale oare au intentia de a face rau omului? Eu am o teama fata de albine dar oare ele ma inteapa daca nu le fac nimic? Practic se agata de mine dar daca nu-i fac nimic ar avea intentia asta?
Ce rol au toate planetele, toti meteoritii si stelele si tot ce se afla in univers daca noi traim aici pe pamant si nu avem de-a face cu ce e sus?
Este universul infinit sau universul are limite?
Cine poate sa-mi explice termenul "lipici nuclear"? E dintr-un documentar si era vorba acolo si despre numarul notat cu epsilon.
Ce romani stiti care au avut lucrari/descoperiri semnificative in domeniul stiintei? :)
Teoria evolutionista este ca un drog pentru sedarea populatiei. Ce credeti?
De ce asociati ateismul cu evolutia, big bang?
Cica "macroevolutia se produce in timp" ceea ce este o afirmatie gresita si nedovedita arheologic. Daca ar fi fost asa ar fi trebuit sa se gaseasca fosile intermediare pentru fiecare specie ceea ce in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.