Stie cineva cam cati km ar însemna puterea lui 10 la 27? Cat insemna puterea lui 10 la 1?
Care este adevarul absolut? Ce este viata si pentru ce traim? Cine si ce este Dumnezeu?
Voi cum credeti ca puteti percepe lumea ce va inconjoara? Atat prin intermediul familiei, prietenilor, locurilor ce va sunt pe plac (lucrurile familiare voua) dar si prin intermediul celui necunoscut....? (mai mult)
Suntem norocoși că trăim și avem viata? Dar cei in suferință ce fac?
Este adevărat că,,,,, creierul unui tânăr nu este pe deplin format până la vârsta de aproximativ 25 de ani?
Ce parere aveti despre asa zisa "trusa a scepticului"? https://www.descopera.org/trusa-scepticului/
Procesele care au loc în natură se desfăşoară lent şi fără zgomot; fără sunet care să poată fi auzit.Te poţi concentra oricât asupra unui fir de iarbă şi n- ai să- l poţi vedea şi nici...? (mai mult)
Cu ce asociați fericirea și împlinirea sufletească? Ce înseamnă pentru voi "Sensul Vietii"? Vreau răspunsuri de la mai multe persoane
În anul 2011, un studiu a arătat că atunci când 10% din populație are o credință de nestrămutat, acea credință va fi adoptată întotdeauna de majoritatea...? (mai mult)
Omul - inamicul naturii. Adevăr sau minciuna?!
Ce senzații ai atunci când ii privești pe cel/cea/cei pe care îl/o/îi iubești și la care ții?! (iubit/a, frati/surori, prieteni, părinți)
Ramele pot merge cu spatele?
Unul dintre principiile importante dupa care se ghideaza moralitatea seculara este sfantul consimtamant. Adica in situatia in care o persoana isi da acordul pentru un anumit lucru si nu face rau nimanui...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă un spaţiu închis în care s-a făcut vid complet este răcit până la zero absolut? Mai este vreo radiaţie ceva acolo, în acel spaţiu? Vreo radiaţie non-termică?
V- ati gandit vreodata ca oxigenul este de fapt o otrava, careia ii ia intre 70- 100 de ani sa ne ucida? Sau oxigenul este el insusi un drog, iar atunci cand luam adevaratele droguri vedem de fapt ...? (mai mult)
Ce ne face sa fim oameni?!
Credeți în ideea filozofică că viața este trăită cel mai bine dacă nu are sens? Argumentați.
Tu iti poti exprima emotiile, ceea ce simti?
Exista vreo bacterie care ataca plante animale si oameni?
Stiu ca este o întrebare prosteasca stiu ca nu exista.Dar dacă vampirii au fost Creați cumva sau se Creează intre ei nu exista și un leac?
Intrebare pentru cei care cunosc evolutia, o societate poligama nu ar putea exista? De ce ne maturizam atat de tarziu?
Nucleul e organit celular?
Se poate produce energie electrica fara miscare? Eu spun ca nu. Ce credeti?
Https://www.descopera.ro/stiinta/17890441- ocean- primoridal- pamant- viata In acest articol se crede gresit ca daca apar aminoacizi gata automat ar trebui sa apara si proteine si chiar ARN. Cum...? (mai mult)
Termenul dinozaur este un cuvant compus din cuvintele grecesti Deinos, care inseamna degroaza, formidabil, si sauros, care inseamna soparla, reptila. Acest nume a fost dat din trecut vietuitoarelor...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ideea ca "umanismul si ateismul nu au nici o legatura cu stiinta"?
La nivel cuantic de particule elementare si omul prost si omul destept sunt la fel adica au aceeasi structura ( electroni, fotoni, gluoni, quarci ). Cum comentati? Ce cauzeaza totusi desteptaciunea ...? (mai mult)
"Descoperirea care poate rescrie o teorie în astrofizică. Cât trăiesc de fapt stelele bătrâne?" https://www.descopera.ro/stiinta/17890552- stelele- gigantice- rosii- mo- greu Ce puteti spune...? (mai mult)
Ce este respectul? Este ceva pe care simțiți nevoia să- l oferiți? Sau este datoria celorlalți să vă câștige respectul? Toți oamenii merită să fie respectați? Îți poți respecta ...? (mai mult)
Ce te atrage pe tine la sexul opus? (hai sa evitam raspunsurile de genul:fund,mameloane, etc ca orice e in stare sa spuna asta)
Oare ce face femeia sa fie femeie?!
Ce urăști cel mai mult la un om?
Ar trebui să cred în Dumnezeu? Am măcar cel mai mic motiv posibil să cred în așa ceva? Există un singur argument teist suficient de bun să fie luat în serios? Argumentați și dacă ...? (mai mult)
Buna,de ce nu se vede niciodată cealaltă parte a lunii? și ce părere aveți despre radiațiile Van Allen?
S-a incercat vreodata sa se masoare cata materie exista in univers? Si daca da, ce valori s-au gasit?
Nu s- au găsit schelete de dragon si de inorog. Deci inexistenta unor animale istorice este verificabila in conditiile in care s- au facut multe sapaturi arheologice pe tot cuprinsul Pamantului. Ce puteți...? (mai mult)
Ar putea exista ceva care sa nu fi avut un inceput? Un user mi-a spus ca multimea numerelor reale nu are un inceput si asta dovedeste existenta zeului lui.
Buna, Neil deGrasse Tyson spune ca pamantul are forma de para, nasa spune ca pamantul este o sfera perfecta, scoala ne zice ca pamantul este turtit la poli și mai bombat la ecuator si wikipedia accepta...? (mai mult)
Iata o dovada stiintifica pentru existenta duhului de viata sau a energiei vietii. La nivel cuantic un gaz si un organism viu sunt alcatuiti din aceleasi feluri de particule elementare. Deoarece gazul ...? (mai mult)
Cică "evolutia nu are nici un scop, sens, existenta nu are nici un scop, sens." Unii ar putea spune ca "evoluția nu tine cont de sentimente, de emotii." Atunci de ce se mai numește evoluție daca...? (mai mult)
Credeti ca daca ar exista dumnezeu ar fi de fapt o hipercivilizatie, poate chiar prima civilizatie din univers?
"În urma a două studii publicate în revista de specialitate Cell a două echipe de cercetători americani de la Vanderbilt University Medical Center şi respectiv Utah University, emergenţa conştiinţei...? (mai mult)
Știm ca toate corpurile sunt atracție de gravitație spre sol. Orice obiect aruncat în aer, în sus, ajunge înapoi pe sol, în jos. Omenirea își duce existenta pe scoarța terestra. Dar dacă...? (mai mult)
De ce tindem sa credem in ceva si sa renuntam la naturalitatea gandirii noastre?
Ce înseamnă pentru voi dreptatea?
Sunt singurul care crede ca viitorul omenirii o sa fie oribil?
FUNDA! Poti iesi din piele? Teoretic si tu faci parte din piele? Sau e doar un fel de protectie si nu face parte din tine si nu te va durea?
am o intrebare mai ciudata, azi am ajuns la munca ca de obicei si de fiecare data cand ma scol din scaun si ating clestele sau alte metale simt un soc electric, nu foarte mare dar enervant,...? (mai mult)
Voi credeti in viata dupa moarte?
Yee(Salut)! Oare acum mii de ani, cand lumea nu avea harti prea bine definite, nici cunostinte geografice, daca, sa zicem, un trib anume dorea sa migreze spre un loc mai bun, cum se orientau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!