Exista vreo bacterie care ataca plante animale si oameni?
Stiu ca este o întrebare prosteasca stiu ca nu exista.Dar dacă vampirii au fost Creați cumva sau se Creează intre ei nu exista și un leac?
Intrebare pentru cei care cunosc evolutia, o societate poligama nu ar putea exista? De ce ne maturizam atat de tarziu?
Nucleul e organit celular?
Se poate produce energie electrica fara miscare? Eu spun ca nu. Ce credeti?
Https://www.descopera.ro/stiinta/17890441- ocean- primoridal- pamant- viata In acest articol se crede gresit ca daca apar aminoacizi gata automat ar trebui sa apara si proteine si chiar ARN. Cum...? (mai mult)
Termenul dinozaur este un cuvant compus din cuvintele grecesti Deinos, care inseamna degroaza, formidabil, si sauros, care inseamna soparla, reptila. Acest nume a fost dat din trecut vietuitoarelor...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ideea ca "umanismul si ateismul nu au nici o legatura cu stiinta"?
La nivel cuantic de particule elementare si omul prost si omul destept sunt la fel adica au aceeasi structura ( electroni, fotoni, gluoni, quarci ). Cum comentati? Ce cauzeaza totusi desteptaciunea ...? (mai mult)
"Descoperirea care poate rescrie o teorie în astrofizică. Cât trăiesc de fapt stelele bătrâne?" https://www.descopera.ro/stiinta/17890552- stelele- gigantice- rosii- mo- greu Ce puteti spune...? (mai mult)
Ce este respectul? Este ceva pe care simțiți nevoia să- l oferiți? Sau este datoria celorlalți să vă câștige respectul? Toți oamenii merită să fie respectați? Îți poți respecta ...? (mai mult)
Ce te atrage pe tine la sexul opus? (hai sa evitam raspunsurile de genul:fund,mameloane, etc ca orice e in stare sa spuna asta)
Oare ce face femeia sa fie femeie?!
Ce urăști cel mai mult la un om?
Ar trebui să cred în Dumnezeu? Am măcar cel mai mic motiv posibil să cred în așa ceva? Există un singur argument teist suficient de bun să fie luat în serios? Argumentați și dacă ...? (mai mult)
Buna,de ce nu se vede niciodată cealaltă parte a lunii? și ce părere aveți despre radiațiile Van Allen?
S-a incercat vreodata sa se masoare cata materie exista in univers? Si daca da, ce valori s-au gasit?
Nu s- au găsit schelete de dragon si de inorog. Deci inexistenta unor animale istorice este verificabila in conditiile in care s- au facut multe sapaturi arheologice pe tot cuprinsul Pamantului. Ce puteți...? (mai mult)
Ar putea exista ceva care sa nu fi avut un inceput? Un user mi-a spus ca multimea numerelor reale nu are un inceput si asta dovedeste existenta zeului lui.
Buna, Neil deGrasse Tyson spune ca pamantul are forma de para, nasa spune ca pamantul este o sfera perfecta, scoala ne zice ca pamantul este turtit la poli și mai bombat la ecuator si wikipedia accepta...? (mai mult)
Iata o dovada stiintifica pentru existenta duhului de viata sau a energiei vietii. La nivel cuantic un gaz si un organism viu sunt alcatuiti din aceleasi feluri de particule elementare. Deoarece gazul ...? (mai mult)
Cică "evolutia nu are nici un scop, sens, existenta nu are nici un scop, sens." Unii ar putea spune ca "evoluția nu tine cont de sentimente, de emotii." Atunci de ce se mai numește evoluție daca...? (mai mult)
Credeti ca daca ar exista dumnezeu ar fi de fapt o hipercivilizatie, poate chiar prima civilizatie din univers?
"În urma a două studii publicate în revista de specialitate Cell a două echipe de cercetători americani de la Vanderbilt University Medical Center şi respectiv Utah University, emergenţa conştiinţei...? (mai mult)
Știm ca toate corpurile sunt atracție de gravitație spre sol. Orice obiect aruncat în aer, în sus, ajunge înapoi pe sol, în jos. Omenirea își duce existenta pe scoarța terestra. Dar dacă...? (mai mult)
De ce tindem sa credem in ceva si sa renuntam la naturalitatea gandirii noastre?
Ce înseamnă pentru voi dreptatea?
Sunt singurul care crede ca viitorul omenirii o sa fie oribil?
FUNDA! Poti iesi din piele? Teoretic si tu faci parte din piele? Sau e doar un fel de protectie si nu face parte din tine si nu te va durea?
am o intrebare mai ciudata, azi am ajuns la munca ca de obicei si de fiecare data cand ma scol din scaun si ating clestele sau alte metale simt un soc electric, nu foarte mare dar enervant,...? (mai mult)
Voi credeti in viata dupa moarte?
Yee(Salut)! Oare acum mii de ani, cand lumea nu avea harti prea bine definite, nici cunostinte geografice, daca, sa zicem, un trib anume dorea sa migreze spre un loc mai bun, cum se orientau?
Daca omul sau maimuta ar fi evoluat ar fi trebuit sa se gaseasca schelete cu 3 sau 4 sau 6 sau 7 degete. Cu 3 sau 4 sau 6 sau 7 degete se poate apuca un fruct si duce la gura. Cum comentati?
Care credeţi că ar fi fost viitorul Europei dacă Napoleon al 3- lea nu ar fi acceptat condiţiile cerute de partea germană (Bismark) la întâlnirea de la Biarritz din oct. 1865? Ar mai fi reuşit...? (mai mult)
Trăim mai mult in timp decât in spațiu (dpdv filosofic)?
Mai crede cineva in pamantul plat? Am 13 ani si ma documentez deja de 1 an si chiar are logica cam tot ce este legat de pamantul plat si ca suntem mintiti
Pentru cei care invata o limba straina sau pasionati de neurostiinte am gasit ceva interesant, cum de rezultatul e 0% cand e subtitrat acel serial https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0158409#pone-...? (mai mult)
Lucrez cu ceva destul de complicat: Am o functie f ce ia doua stringuri a si b si imi returneaza o valoare intre 0 si 1 in functie de relatia intre cele doua. Ex: f("masina", "flori") ~= 0, 150027 ...? (mai mult)
Intrebare pentru nihiliști,dacă viata ar fi veșnică existenta ar avea sens, scop?
Ce credeti despre minimanualul de guerrilla urbana (Minimanual of the Urban Guerrilla) scris de Carlos Marighella? https://socialhistoryportal.org/sites/default/files/raf/0719730000_0.pdf https://www.marxists.org/archive/marighella-...? (mai mult)
Există o distincție naturală și parțial dobândită între bine și rău. Cu toate acestea, chiar dacă încercăm să facem totul bine și aspirăm la asta, nu putem respinge răul adus de ceilalți...? (mai mult)
Daca omul evolueaza conform teoriei evolutioniste de ce nu se adapteaza la fumat mult, la alcool mult, la multe droguri?
Voi ce tip de personalitate MBTI (Carl Jung) sunteti? - sunt 16 tipuri bine conturate pe baza unor studii amanuntite. Testul este aici (in engleza) >> http://www.humanmetrics.com/cgi- win/jtypes2.asp ...? (mai mult)
Dacă ți s-ar oferi posibilitatea de a-ți schimba 3 evenimente din trecut, pe care le-ai alege?!
Ce se află între Soare și Pământ?
Aveti idee ce te face sa traiesti foarte mult? Cunosc un om de 65 de ani care bea, fumeaza etc... si este agil si plin de energie ca unul de 30- 40 de ani.Si- a trait viata din plin pana acum, ...? (mai mult)
Riemann a fost un matematician de excepţie, asa spune lumea. Păcat că a trăit asa de puţin! Printre multele contribuţii în matematică pe care le- a avut, se zice că unele au deschis drumul ulterior...? (mai mult)
Dacă apariția omului a fost un eveniment special și excepțional al evoluției, cum a fost posibil ca pe o planetă atât de mică să apară atâtea rase umane?
Ce stiti despre perfectionism? Credeti ca este o trasatura pozitiva?
Ce parere aveti despre nihilismul optimist (optimistic nihilism)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?