Daca omul sau maimuta ar fi evoluat ar fi trebuit sa se gaseasca schelete cu 3 sau 4 sau 6 sau 7 degete. Cu 3 sau 4 sau 6 sau 7 degete se poate apuca un fruct si duce la gura. Cum comentati?
Care credeţi că ar fi fost viitorul Europei dacă Napoleon al 3- lea nu ar fi acceptat condiţiile cerute de partea germană (Bismark) la întâlnirea de la Biarritz din oct. 1865? Ar mai fi reuşit...? (mai mult)
Trăim mai mult in timp decât in spațiu (dpdv filosofic)?
Mai crede cineva in pamantul plat? Am 13 ani si ma documentez deja de 1 an si chiar are logica cam tot ce este legat de pamantul plat si ca suntem mintiti
Pentru cei care invata o limba straina sau pasionati de neurostiinte am gasit ceva interesant, cum de rezultatul e 0% cand e subtitrat acel serial https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0158409#pone-...? (mai mult)
Lucrez cu ceva destul de complicat: Am o functie f ce ia doua stringuri a si b si imi returneaza o valoare intre 0 si 1 in functie de relatia intre cele doua. Ex: f("masina", "flori") ~= 0, 150027 ...? (mai mult)
Intrebare pentru nihiliști,dacă viata ar fi veșnică existenta ar avea sens, scop?
Ce credeti despre minimanualul de guerrilla urbana (Minimanual of the Urban Guerrilla) scris de Carlos Marighella? https://socialhistoryportal.org/sites/default/files/raf/0719730000_0.pdf https://www.marxists.org/archive/marighella-...? (mai mult)
Există o distincție naturală și parțial dobândită între bine și rău. Cu toate acestea, chiar dacă încercăm să facem totul bine și aspirăm la asta, nu putem respinge răul adus de ceilalți...? (mai mult)
Daca omul evolueaza conform teoriei evolutioniste de ce nu se adapteaza la fumat mult, la alcool mult, la multe droguri?
Voi ce tip de personalitate MBTI (Carl Jung) sunteti? - sunt 16 tipuri bine conturate pe baza unor studii amanuntite. Testul este aici (in engleza) >> http://www.humanmetrics.com/cgi- win/jtypes2.asp ...? (mai mult)
Dacă ți s-ar oferi posibilitatea de a-ți schimba 3 evenimente din trecut, pe care le-ai alege?!
Ce se află între Soare și Pământ?
Aveti idee ce te face sa traiesti foarte mult? Cunosc un om de 65 de ani care bea, fumeaza etc... si este agil si plin de energie ca unul de 30- 40 de ani.Si- a trait viata din plin pana acum, ...? (mai mult)
Riemann a fost un matematician de excepţie, asa spune lumea. Păcat că a trăit asa de puţin! Printre multele contribuţii în matematică pe care le- a avut, se zice că unele au deschis drumul ulterior...? (mai mult)
Dacă apariția omului a fost un eveniment special și excepțional al evoluției, cum a fost posibil ca pe o planetă atât de mică să apară atâtea rase umane?
Ce stiti despre perfectionism? Credeti ca este o trasatura pozitiva?
Ce parere aveti despre nihilismul optimist (optimistic nihilism)?
Am de facut pentru scoala un referat despre facultatea NYU. Va rog sa imi spuneti mai mult despre cum poti intra acolo ca roman si toate costurile. Multumesc
De ce exista ceva in locul a nimic?
Salut din nou. Nu- mi dau seama de o chestie oarecum absurdă. Îmi amintesc că unele evenimente din viața mea au început si s- au terminat in aceeasi perioadă (oră, lună, an, anotimp) Cineva...? (mai mult)
Este adevarat ca organele care te pot ajuta sa inveti o lectie la scoala sunt:ochii si urechile? Voi ce credeti?
FUNDA! Nu inteleg ceva... Spre exempu, inteleg ca tot ce e in jurul nostru e compus din atomi. Daca ciopartim un banut, la un moment atomii nu vor mai putea fi divizati. > Dar daca sa pretindem ca am...? (mai mult)
Stie cineva ce fel de piatra este aceasta? http://imgur.com/gallery/EAwf3wn Mi- a gasit- o cainele in pamant si mi- a adus- o. Este dura, am incercat sa o pilesc cu pila de fier, sa ii testez...? (mai mult)
De ce trebuie sa cred in ceva? Eu vreau sa stiu, sa cunosc
Dacă întrebi un om bătrân, dintr- un sat izolat de prin munţi, "ce este timpul?", se va uita la tine ciudat, parcă întrebându- te: Cum, nici atâta lucru nu stii? Întrebarea pare extrem de...? (mai mult)
Am incercat sa fac slime (Mazga) igrediente folosite: Lipic transparent orice tip, Colorant Alimentar, Lichid Persil Dar nu mi-a mers!
Termenul: "examen de bacalaureat" prin intensiune este un termen : abstract, absoult, compus, pozitiv?
Dacă te-ai trezi dimineața în corpus sexului opus, care e primul lucru pe care l-ai face?
FUNDA! Asta e o definitie corecta a atomului? Am auzit o de la o profesoara > Ganditi va ca avem un bat, il rupem in doua, dupa in patru, tot asa pana ajungem la atomi. Un obiect, de exemplu o moneda...? (mai mult)
As vrea sa stiu ceva.Noi inspiram oxigen si expiram CO2.As vrea sa stiu daca acel oxigen din CO2 se poate inspira.Eu as spune ca da deoarece as se "formeaza" CO, care poate duce la asfixiere.
Ma pregatesc pentru facultatea de medicina. Am inceput sa reiau materia de clasa a X- a la chimie si am doua probleme care nu imi ies. In teorie stiu cum se fac, dar nu imi da bine. Precizez ...? (mai mult)
Dragostea este o substanța chimica (sau mai multe) și atat?
Se tot vorbeste despre manipulare. Religia manipulează, politica manipulează, mass- media manipulează; comunitatea evreiască mondială, illuminati... poate si scoala manipulează. Este ceva sau...? (mai mult)
Tinand cont de dificultatea in a ajunge cineva remarcant/maret in viata in sens pozitiv, prin fapte bune. Ce parere aveti de a atinge maretia prin rautate?
Sunt doua directii de formulare a teoriilor. O directie corecta sau una gresita. Interesant este ca se pleaca de la considerarea a tot ce se cunoaste experimental si teoretic. Un savant care emite o teorie...? (mai mult)
E cineva care a facut probabilitate si statistica si stie cum se traduce "geodesic foliations"? Geodezice foliate, folieri geodezice sau cum? x_X Aceasta este propozitia care ma incurca "We remark...? (mai mult)
Care sunt fricile voastre cele mai mari? Pun întrebarea asta pentru a demonstra ca nimeni nu e perfect și fiecare are câte un punct slab! Răspundeți sincer fără teama
Salut.De multe ori, privesc in trecut, ascultand muzica anilor respectivi, aducandu- mi aminte de acei ani, amintiri.Tot ce a fost in trecut, totul a fost mult mai frumos, diferit.Prezentul, viitorul,...? (mai mult)
Este ora 00:00. Este o seara călduroasă de vara. Te afli într- un anume loc de care ești conștient și pe care îl cunoști. Deodată, timpul se oprește. Tu nu ești conștient de acest lucru ...? (mai mult)
Daca viata omului ar proveni din energie materiala din alimente atunci omul nu ar mai imbatrani si nu ar mai muri. Deci vigoarea tineretii nu provine din alimente. Cand se combina ADN- ul spermatozoidului...? (mai mult)
Materia a fost 'creata' dupa Big Bang sau a existat dintotdeauna chiar inainte de BB?
Suntem intr-o explozie in desfășurare?
Cand considerati ca un om e prost?
Iata o dovada ca viata omului provine si dintr- o sursa externa de energie de viata in momentul conceperii. Sa presupunem ca mama si tatal au 18 ani, cazul cel mai posibil, si deci noul embrion are o...? (mai mult)
O civilizaţie nu poate fi cu adevărat democratică atât timp cât este îngrădită libertatea de exprimare. Cel puţin asta este părerea filosofului John Stuart Mill. Orice individ, crede el, trebuie...? (mai mult)
Sa presupunem ca intr- un grup de 10.000 de oameni 100 sunt de treaba, Iar intrebarea este: merita sa acorzi importanta/risc/timp pentru a- i gasi pe aia 100 Sau ii catalogezi/ignori/respingi automat...? (mai mult)
Aseara cand incercam sa ma culc, cred ca aveam un vis cum eu as fi treaz la mine in pat, incercand sa ma culc si apoi am inceput asta, sau poate doar era un vis normal dar cred ca prima varianta... ...? (mai mult)
Aveţi idee dacă în București se comercializează azot lichid? Am văzut că în SUA foarte mulţi vloggeri fac experimente cu azot lichid și mă gândeam dacă la noi se poate găsi, având...? (mai mult)
A gandi sau a vorbi cu tine insuti sunt sinonime sau diferite? Care e diferenta? Din dex nu mi- am dat seama, am cautat si pe google am gasit asta, tot nu m- a lamurit https://www.quora.com/Is- thinking-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!