Toata lumea e a noastra sau doar tara in care ne-am nascut? Vorbesc de imigratie, patriotism.
Fiecare are dialoguri cu el însuși. Este cel mai intim lucru pe care îl cunosc și îmi place. Se întâmpla des sa afli lucruri noi? Ai putea spune altora ce îți spui tie însuți?
Cum iti poti descoperi propria personalitate?
Cam tarzie ora, dar taman acum mi- a venit ideea. Voi ce principii aveti in viata? Poate nu aveti un set de reguli constiente in minte. Principiile se dobandesc in urma educatiei si...? (mai mult)
Considerati ca trebuie sa ne intoarcem in evul mediu daca unii ignoranti nu pot accepta prezentul?
Mai stiti povestea "Hainele cele noi ale imparatului" de H.C. Andersen? Daca nu v- o mai amintiti exact aveti rezumatul in link: https://povestiripescurt.blogspot.com/2018/07/hainele- noi- ale- imparatului.html ...? (mai mult)
"Un barbat poate iubi 1000 de femei, dar o femeie nu poate iubi decat un singur barbat."- Anonim Pareri?
Iadul sunt ceilalti?
Este negativ sa ai frustrari si complexe in dezvoltarea ta ca invdivid? Fara spam
Am gasit intr-un documentar notiunea de "timp simetric". Poate sa-mi explice cineva despre ce este vorba?
Care credeți ca ar fi următoarea etapa a evoluției noastre? Ce abilitați am putea câștiga sau pierde?
O tablă de şah, cum e aia din avatarul meu :) are formă pătrată, evident. Uitându- mă la o astfel de tablă, mi- am amintit de o întrebare pe care mi- a pus- o odată un prieten în timp ce ...? (mai mult)
Cu ani în urmă, oamenii erau mult înapoiaţi. Îsi luminau încăperile cu lampă cu petrol; sau cu lumânări. Nu existau masini, nu exista telefon...Mergând mai în urmă pe firul istoriei, înapoierea...? (mai mult)
Voi credeti in paranormal?
Am o curiozitate despre bombe nucleare. Chiar e adevarat ca se poate ca raza unei rachete nucleare sa distruga un contiment intreg? Eu nu pot sa cred asta. Ori daca asa ceva e adevarat, inseamna ca ...? (mai mult)
Ai avut vreodata premoniti? Ce crezi despre asta? https://www.youtube.com/watch?v=Ql0ZbSPrIOA
Legat de stirea care circula ca Rusia au amplasat rachete nucleare ce vizeaza Romania. E adevarat ca ne-au amenintat si suntem in pericol sa izbucneasca un razboi la granita?
Va invit sa vedeti un documentar apoi sa comentati despre el https://www.youtube.com/watch?v=LIRQbPcd9Tc sunt curios ce parere aveti despre misterele egptului antic fara spam, raspunsuri...? (mai mult)
Poate un robot sa vada? Cica "nu vede, recunoaste forme ceea ce nu e acelasi lucru." "Analizează o fotografie, o imagine şi încearcă s- o compare cu formele pe care le are în memorie. Este deci...? (mai mult)
Ce credeți despre Area 51 din deșertul Nevada SUA, este o bază secretă americană unde se află dovezi ale existenței extraterestre ( subiect preferat de tv- media) sau e o bază militară unde...? (mai mult)
De ce unii oameni nu arata de varsta pe care o au? In special femeile.
Este poporul evreu unul deosebit, unicat?
Știe cineva formula plana a stirenului?
Ce ai face dacă după un dezastru natural, ai rămâne singurul om de pe planeta?!?
Buna ziua domnilor, vreau sa fac un experimentt pe trupul meu, adica vreau sa fac proiecţie astrala. Vreau sa stiu tot despre proiecţiei astrale si cum se face si ce beneficiu voi avea si care...? (mai mult)
Imi explica si mie cineva ce popoare apartin de aceste denumiri genetice https://brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/
Știați că nu este posibil să atingi nimic? Chiar dacă să zicem că tu stai pe scaun tu plutești de fapt! Pare șocant dar e adevărat și e foarte simplu, oricine care are câteva cunoștințe ...? (mai mult)
Am o mare nelamurire. Cum e posibil ca HowToBasic acela care face prostii ca in loc de caca sa faca oua sau sa ii iasa din fund bebelusi, spaghete, sosuri si alte chestii? Tot timpul m-am intrebat.
Iata cum prezinta teoria evolutionista modul de formare al organismelor: "ADN- ul embrionar si organismele s- au dezvoltat prin moartea organismelor incompatibile cu viata biologica inca din etapele de...? (mai mult)
Imaginaţi- vă un om care militează activ si neobosit pentru drepturile populaţiei de culoare. Se pune în fruntea unei miscări de mase, organizează marsuri de protest, ţine discursuri înflăcărate...este...? (mai mult)
A auzit cineva de emisiunea Oameni si Perspective dirijata de Marius Stanescu? La unele discutii participa si Edmond Constantinescu. Intrebarea mea principala e daca il cunoasteti pe acest om si cum ...? (mai mult)
Ce s-ar intampla daca intreaga lume ar refuza, renunta la progres (stiintific, industrial, tehnologic, corporatist) si ar ramane in stadiul din prezent?
Daca as lua un text x si in loc sa il citesc,il ascult la casti timp de o perioada,in loc sa ascult muzica pe strada, il voi retine mai repede?
Am observat că au dispărut foarte multe chioscuri de ziare! Oare lumea nu mai obzisnueste să savureze plăcerea citirii unei prese din hârtie, s- a dat totul pe partea digitală? Eu unul încă ...? (mai mult)
Ce fel de caracter (litera) este P din titlu filmului Polar-viforul mortii?
Peste tot se spune ca nu exixta aparatura, masinarii de orice fel care sa aiba randament de 100%, totusi cum puteti explica asta? , , Cel mai mare experiment de fuziune a fost realizat de instalația...? (mai mult)
vreau si eu sa aleg unul dintre servo motoarele: MG996R sau SG90 9G. Intrebarea mea este cum pot afla care este masa pe care pot acestea sa o ridice si cum as putea calcula asa ceva. Mai exact...? (mai mult)
Oare de ce daca impingi un lucru pe gheata este mai usor ca daca il impingi pe asflat?
Îmi puteți spune cum se cheamă acel telescop cu care putem privi soarele. Cred ca are un nume specific. Mulțumesc.
Cum a ajuns omul sa fie net superior celorlalte animale? P.S. nu sunt vreun religios sau ceva, e o intrebare pusa din curiozitate
Aș putea să aflu de undeva gena mea, sau din ce rasă din trecut mă trag? Să întreb undeva pe la spitale, sau? Știu că sună foarte ciudat, dar e ceva ce vreau de mic copil. Și ma gândeam că...? (mai mult)
1. De ce cam toata lumea e acaparata de tari? Adica de ce tocmai tari, si nu alte forme de guvernamant? 2. Daca la inceput erau triburi, apoi voievodate, acum sunt tari, ce urmeaza sa existe? Comunismul...? (mai mult)
La un scripete fix poate fi forta activa mai mare decat forta rezistenta?
Citisem undeva ca, pentru o masina ce nu derapeaza, viteza unei roti in punctul de contact cu solul este zero. Ceea ce are sens intuitiv. O roata se deplaseaza prin rotire, nu prin alunecare. Daca ...? (mai mult)
Este adevarat ca uneori in mod involuntar putem incetini timpul chiar si pe o perioada destul de lunga? Vreau raspunsuri concrete, nu teorii.
De ce apa nu are culoare?
Rusia nu merita respect pentru faptul ca a luptat pentru patria lor si a eliberat Europa? Ce trebuia sa faca sa se lase omorati de catre nazisti? De unde ura fata de slavi?
Am doua intrebari. Prima poate e stupida si infantila, dar imi asum. Am citit intr- un articol ca un om a fost in coma pentru 15 ani, dar si- a recapatat constiinta in final. Deci... timp de 15 ani ...? (mai mult)
Creierul este mintea (psihicul)? Daca functiile creierului sunt vitregite, mintea e bolnava? Un creier sanatos = minte echilibrata, sanatoasa? (care nu experimenteaza anxietate, atac de panica, depresie,...? (mai mult)
De ce are lumea atat de multa incredere in ceea ce se spune, refuzand total sa cerceteze in prealabil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!