| skrtelmrs a întrebat:

A auzit careva de fata aceea din Rusia cand era la scoal si profesoara a tipat la ea, a adormit/cred ca a intrat si in coma, iar cand s-a trezit stia 150 de limbi?
nu stiu daca e adevarat. un amic mi-a spus. daca a auzit careva poate aduce dovezi?:d

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e adevarat, il chema Jhones(aici nu sunt sigur) dar era o insula de prin oceanul Pacific. Jhones(sau cum l-o fi chemand) a impartasit mai mult o filosofie de viata unor bastinasi.Bastinasii fiind canibali, si-au schimbat drastic modul de viata, iar Jhones a devenit un fel de erou, pentru ca a reusit sa nu devina un fel principal la cina, din contra a oferit un set de valori.Alte date n-am gasit, nici link-uri, singurul lucru care atesta povestea este o poza de pe bordul avionului(cam nasrcisit jhones, putea sa puna o poza cu o iubita, o pisica ceva) pe care localnicii o pretuiesc foarte mult.
Nu stiu daca a influentat sub amenintarea armei, dar a preferat sa educe decat sa comita violuri si alte inutilitati.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cineva,nu careva, bah...

| Safire17 a răspuns:

Nu se vor putea aduce dovezi niciodata, deoarece aces lucru nu va fi posibil niciodata. Si nu cred ca exista copil la care profesoara/profesorul sa tipe la el si acesta sa intre in coma.

| skrtelmrs explică (pentru Safire17):

Am citit despre...
nu mai stiu in ce rezboi un pilot a cazut cu avionul in nu stiu ce sat de africani din astia care locuiesc in jungla, nu mai stiu exact. ei bine..si acestia i-au creat acestuia o statuie si il inchinau mereu, ii aduceau omagii..il cinsteau ca pe un dumnezeu..si faptul ca a cazut avionul cu el. ei l-au numit dumnezeu.
s-ar putea sa va fi dus in ceata putin ..nu mai tin minte cum era de fapt si nici sit-eul. sper ca ati inteles ce vr sa spun. e adevarat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru skrtelmrs):

Da e adevarat, il chema Jhones(aici nu sunt sigur) dar era o insula de prin oceanul Pacific. Jhones(sau cum l-o fi chemand) a impartasit mai mult o filosofie de viata unor bastinasi.Bastinasii fiind canibali, si-au schimbat drastic modul de viata, iar Jhones a devenit un fel de erou, pentru ca a reusit sa nu devina un fel principal la cina, din contra a oferit un set de valori.Alte date n-am gasit, nici link-uri, singurul lucru care atesta povestea este o poza de pe bordul avionului(cam nasrcisit jhones, putea sa puna o poza cu o iubita, o pisica ceva) pe care localnicii o pretuiesc foarte mult.
Nu stiu daca a influentat sub amenintarea armei, dar a preferat sa educe decat sa comita violuri si alte inutilitati.

| ThePathWalker a răspuns:

E absurd