Nu inteleg de ce apare ca anonim, am vrut sa sterg intrebarea cu totul nu sa apara anonim, nu mai inteleg site-ul asta.
Pe mine ma intereseaza daca esti un sambure de adevar la ce se vorbeste mai tarziu in videoclip, este mult sf intr-adevar.
Sunt curios ce cautau nazistii in Antarctica si care e treaba cu acel ofiter Richard E. Byrd, atat.
Pentru a nu lua in calcul si a pune pe aceeasi treapta tot felul de teorii filosofice, avem la dispozitie anumite instrumente, precum:
- briciul lui Occam: explicatiile simple sunt mai probabile a fi corecte, decat cele care au presupuneri suplimentare
- briciul lui Hitchens: ce poate fi afirmat fara dovezi, poate fi infirmat fara dovezi
- sabia laser inflacarata a lui Newton: ce nu poate fi dovedit experimental sau pe baza observatiei nu merita a fi dezbatut
Funny
Pentru username-ul tau ce optiuni de tortura avem?
Hm?
Fii mai explicit. Nu imi dau seama daca e vreun sarcasm rau sau e vreo intrebare serioasa.
Imi retrag cuvintele.Credeam ca esti tu sarcastic, nu cunosteam ca astea sunt conceptele filozofice si pe buna dreptate, cand citesti "sabia inflacarata a lui Newton" ai tendinta sa crezi ca e sarcasm, nu am citit intreg raspunsul am crezut ca este o gluma.
Greseala mea, sunt senil.
N-are nimic, stai linistit.