Exista institute specializate si oameni de stiinta care cerceteaza acest fenomen. Am zis sa nu raspunzi ca esti paralel total.
Institutii specializate exista pentru orice prostie si rolul lor e de a scoate un ban din naivitatea altora. Pot si eu sa-mi deschid o clinica de uns oameni cu sirop de copita de cal si sa zic ca ii vindec de sida.
Cat despre cercetari, poti sa citezi o lucrare pe tema asta?
Când reușești să-ți faci o proiecție astrală, aruncă o privire și către pământ și spune-ne dacă e rotund sau plat.
Pozitia corpurilor ceresti din momentul nasterii tale nu iti influenteaza in nici un fel personalitatea.
Astrologia in ciuda aparentei nu este o stiinta, nu are la baza date si predictii obiective si se bazeaza pe o compilatie de idei eronate pseudostiintifice din trecut fara baza in realitate. Descrierile oferite de o proiectie astrala sunt vagi si facute sa se adapteze multor situatii, astfel fiind susceptibila unei prejudecati de confirmare, unde ignori afirmatiile care contrazic prejudecatiile tale si pui accentul pe cele care ti le confirma.
N-are nicio legătură ce ai spus tu cu proiecția astrală.
Recunosc ca am confundat-o cu astrograma, dar intra in aceeasi categorie.
Din cate observ, esti mai paralel vis a vis topicul deschis decat cei care deja ti-au raspuns.
voinead20112 întreabă:
MotanulVerdeVIRA întreabă:
LisaJulie întreabă: