SoL, si eu sunt din Galati. Nu e vorba de nicio societate, de autoritati, etc. Am mai spus pe site in trecut ca atat Galati, cat si Braila ( dar in special Braila ) sunt intr-un proces geotehnic foarte neplacut, orasele aflandu-se pe un strat de leoss ce face sa avem un pamant foarte fragil, iar conform estimarilor in anii urmatori e posibil ca aceste orase sa fie scufundate.
De ce crezi ca detinem unele probleme fata de celalalte orase? Probabil nu stii situatia din cartierul '' la francezi'', langa liceul Emil Racovita, unde un bloc a fost crapat pur si simplu. Pana si acum se chinuie la consolidarea lui, am participat si eu si am vazut schitele blocului, arhitectura si structura de cand a fost construit blocul - totul a fost conform stas-urilor, legal, dar datorita zonei in care ne aflam s-au intamplat astfel de lucruri.
Din ce vad, faza s-a petrecut pe Bulevardul Falezei, adica o artera f. circulata din oras. So, treaba a inceput sa fie serioasa. Chiar sunt curios sa vad si eu fiindca weekend-ul asta ajung in Galati, chiar mi se pare adanca si nu credeam ca-i chiar asa serios. God bless us.
Din ce observ ai preluat un articol deja publicat intr'un ziar, nu? Unde e talentul tau?
@adyth, eu am scris articolul tin sa te informez.Doar poza este luata dupa adevarul.ro. Invidios, nu?.
Cred ca prea usor culpabilizam "romanul" pentru toate mizeriile si nerealizarile care le fac sau care depind de unele persoane.Totusi, marea majoritate a romanilor sunt oameni de buna credinta. Daca tot timpul vom da vina pe "romani" vom ajunge sa ne uram si sa ne dorim sa ne numim altfel si noi nu numai strainii!
SoL n'am zis'o din rautate. Scrie ceva mai original ca sa se observe talentul tau. Nu asta. Sarcastici au impresia toti romanii ca pot fi
@anad Nu numele te face de ras, ci oamenii care'l reprezinta. Puteai sa fii numit si pakistanez, chinez, francez, unde era diferenta, tot mizerabil eram priviti din afara.
Nu are absolut nicio legatura cu a fi roman. E vorba despre Romania nu despre romani