| Slow a întrebat:

A fost boala vacii nebune, apoi gripa aviara, urmata de gripa porcina. Am intrat in Uniunea Europeana, sperand ca ne va merge mai bine, dar in schimb am dat de criza financiara. In scurt timp am auzit de niste explozii solare, acum incendiul din maternitatea din Giulesti. Ce urmeaza? (Nu. mi ziceti ca sfaristul lumii...)

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Nu conteaza ce-a fost, mai ales ca cele pronuntate de tine, n-au avut un efect atat de daunator pe cat mass-media a incercat sa ne transmita, au fost doar giumbuslucruri de manipulare in masa a omenirii pentru alte scopuri. Si cu criza asta, chiar crezi ca nu profita nimeni de pe urma ei?
Sfarsitul lumii daca va fi, nu-l vom apuca noi, stai linistita. Privesc 2012 cu indiferenta, ca pe orice an, numai c-o sa trebuiasca sa vad peste tot ingrijorari, superstitii si reactii atat in timpul anului, cat si dupa. Fiindca asa a fost, este si va fi omul: va face supozitii si filosofii din orice lucru.
Ce urmeaza? Ce mai conteaza, ce urmeaza? Oricum, fara Dan Diaconescu presedinte!laughing

15 răspunsuri:
| Skylerx a răspuns:

Pai in lume sunt tot felul de boli, si mereu vor aparea si in Romania. Cat despre incendii, sunt facute din cauza oamenilor.

| darrio2007 a răspuns:

Inca nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e sfarsitul lumii, e sfarsitul prostiei.

| Blue Eyes a răspuns:

Habar nu am dar bunamea ma nebuneste cu chestea asta ca vine sfarsitul lumii

| pasatGeorge a răspuns:

Mai e pana in 2012

App, azi am auzit un lucru foarte amuzant :vecinii mei vor sa se mute intr-un nou apartament, dar au zis ca asteapta sa treaca 2012 si apoi fac schimbarea.

| daηă a răspuns:

Mai da multe se pot intampla

Boli straight face

Explozii straight face

da
se poate
sfarsitu lumii ~x(

| Slow explică:

Eu una nu cred ca va veni sfarsitul lumii in 2012. Poate sunt doar semne ca trebuie sa schimbam ceva. Eu nu inteleg, avem o tara asa furmoasa, in care s.ar putea dezvolta in primul rand turismul. Nu sunt multe tari care au si munti, si dealuri, si campii, si ape termale, si deschidere la mare...Doar ca nimeni nu e interesat de asa ceva, iar cei care sunt nu pot face nimic...

| mihaelabr a răspuns:

Why not? nu stiu daca o sa vina sfarsitul lumii in 2012 dar sincer cred ca ceva se va intampla... oricum daca ar fi sa ne luam dupa '' semnele '' care o prevestesc, apocalipsa o sa vina in curand

| Sin a răspuns:

Incendii in maternitati au tot fost, asta nu e o noutate.
Si boli au tot fost.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hop. faci o confuzie, tragedia de la maternitatea din Giulesti chiar a avut loc, in schimb circul cu gripa aviara nu are ce cauta langa acei copii morti.
Uniunea Europeana a vrut sa ne ajute, iar interesul nostru a fost asa de mare incat am trimis acolo un cioban, un nebun, si cativa rasisti cu orizonturi ce se termina la marginea nasului UDMR(atentie la nume: Tőkés László, Winkler Iuliu, Sógor Csaba, Szilágyi Zsolt).
Si acum sa-ti zic ce urmeaza, asta ca zicea cineva ca eu nu ajut pe TPU:
-microbii din bancnotele romanesti(acestia se vor colecta si spala corespunzator)
-Asfaltul ce nu va mai contine smoala(smoala ce reprezinta focul iadului si cazanul in care fierb dracii), el va fi turnat dintr-un mixt de pietris, apa sfintita si cus-cus(asfaltangii de pe langa consilierii locali stiu bine ce zic)
-descoperirea altui testament din biblie(testament ce va da niste explicatii mai amanuntite)
-disparitia fondurilor PRIVATE de pensii, v-ati facut pensii private in Elvetia? nu? felicitari.
-sclavia practicata prin firmele... ah, asta se practica deja.

| PhaseMorphXR a răspuns:

Mai corect ar fi asa: "A fost boala vacii nebune, apoi gripa aviara, urmata de gripa porcina" acum a inceput isteria enzimei NDM-1 (probabil urmatoarea pandemie dupa gripa porcina, urmatorul motiv de panica globala)... ultimele 3 evenimente nu au legatura directa cu primele 3, (decat poate indirect criza financiara)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bacteria aceia care face ca virusii sa fie extrem de rezistenti la antibiotice.aia e cea mai periculoasa. sfarsitul lumii va veni dua ce ne vom bea paharul pana la fund.fiindca si Iisus Hristos si-a baut paharul pana la rastignire si moarte. dar moartea nu l-a putut tine, fiindca el este viata.

| PhaseMorphXR a răspuns:

"Bacteria aceia care face ca virusii sa fie extrem de rezistenti la antibiotice.aia e cea mai periculoasa."

Este vorba de o ENZIMA care confera BACTERIILOR imunitate la antibiotice.

| andre999 a răspuns:

Draga Flav, nu stiu cu ce drept afirmi tu ca aceste boli au fost "giumbuslucruri" daca nu au murit milioane de oamenii inseamna ca nu au existat? Te anunt ca o pandemie cauzata de un virus gripal a ucis in 1918 100 milioane oamenii in 3 luni mai mult decat primul si al doilea razboi mondial la un loc. Daca medicii au reusit sa limiteze efectele acestor bolii inseamna ca nu reprezinta un pericol? Sa stii ca intr-un viitor apropiat virusul H5N1 va suferii mutatiile necesare trecerii la om si cu o rata de mortalitate de 50% fata de (5% a gripei din 1918) o sa ai parte de mortii necesari pentru a crede ca exista.