Aceasta stire am primit-o si eu intr-un e-mail si de curiozitate o sa urmaresc evenimentul, pentru ca va fi intr-adevar interesant. Sa speram ca, nu va cerul innorat pentru ca atunci nu avem sanse sa observam fenomenul. Daca scapam ocazia, sa "speram ca mai prindem urmatoarea faza din anul 2.287", ce ziceti nu ar fi fain?
Sper ca viitorul sa-i convinga si pe ceilalti useri care se arata sceptici ca, fenomene de acest gen, au loc si nu se considera ineptii ci, ele marcheaza miscarea planetelor in univers si unele dintre acestea pot fi observate si de pe Terra. Sa traim si sa urmarim faza.
Deci eu nu inteleg fraza asta. Ziceti ca vor fi doua luni pe cer, dar vorbiti doar de Planeta Marte, care e cealalta? Luna? Sau ce?
Asta s-a intamplat si anul trecut, si acum 2 ani, si acum 3 ani si o sa se tot intample ( doar in mintea unora) pentru ca in romania nu va fi vizibil cu ochiul liber si nici ca se va intampla
Va rog, toti astia care promovati aceasta ineptie, sa ne dati un raport pe 28 august, sa ne ziceti si noua cum a fost. Abia astept.
Dragă, singurul lucru corect în anunţul tău e ultima propoziţie. Evenimentul de care vorbeşti tu s-a petrecut în 2003. Dar, în niciun caz, planeta Marte nu a fost la fel de "grasă" ca luna plină...