anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A-ti fi de acord ca jumatate din populatia romaniei sa fie impuscata in cap? (aceia fiind parlamentarii, tiganii, cocalarii, etc)

Răspuns Câştigător
HepHap
| HepHap a răspuns:

Nu uita de analfabeti.

22 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Este o actiune de luga durata si costisitoare, dar daca tot iti sta in gat si vrei sa scapi de ei ce-a mai rapida rezolvare, impuscate tu.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Urăsc omu' prost, cum urăsc mâncarea de post!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Corasa: Urăsc în egală măsură şi omul prost şi mâncarea de post.
Din fericire pot alege să nu ţin post. Din păcate însă nu pot alege întotdeauna şi să nu iau contact cu un prost.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

A-ŢI fi de acord ca toţi analfabeţii să fie împuşcaţi în cap?

| Alphawolf a răspuns:

Stii ce nu inteleg eu, de ce se plange lumea? Cum iti asterni asa dormi! Daca suntem constienti de asta, de ce ne plangem? Inconstienta si egoismul ne indeamna sa aruncam vina pe conducere. Anormalul exista doar pentru ca este incurajat! Oare cine il incurajeaza? Cine este de vina ca noi nu gandim?

| harciog a răspuns:

"Violenta este ultimul refugiul al ignorantei"si deci ignorantii o vor aproba si problema mare este ca nu se vor opri pentru ca asta e modul lor de a intelege viata.In rest, cu ceilanti oameni, vei observa ca vor refuza sa cada la intelegere.De fapt n-o sa mai fie nevoie pentru ca se vor "impune".

| Flav a răspuns:

Pe mine ma cam doare in ambele capuri de pufuletii astia care o fac pe moralistii pe net.
Totusi, daca esti asa revoltat:
http://www.youtube.com/watch?v=Dba1Y-hgov4

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu aş fi, deoarece niciodată nu aş avea siguranţa dacă nu mă număr şi eu printre aceia! happy

| MMihai a răspuns:

Ce te face să crezi, că ai scăpa viu, la o asemenea mișcare?

Dar tu ce ai cu parlamentarii corecți, că bănuiesc că ar trebui să fie și parlamentari corecți, între peste 500 de parlamentari.

Sunt și țigani foarte corecți și foarte de treabă.

Pe țiganii corecți și de treabă de ce vrei să îi omori?
De nebun ce ești sau de ce?
Nu știu ce numești cocalar, dar nici nu sunt interesat să aflu.

Gândești cu mult mai incorect, decât toți dictatorii, din secolul 20 la un loc.

( Dacă tot ai un asemenea sistem de gândire, mai mult decât criminal, fă rost de niște piroane țapăne, niște odgon foarte rezistent și spânzurați-vă tu și ăștea care gândesc la fel de fascisto-nazist, ca și tine, că nu va fi nici o pagubă pentru populația României, doar niște proști mai puțin și cam atât.

Oricum sunt 100% convins că nu te vei spânzura.

Dar ai putea să pleci într-o altă țară unde nu sunt țigani.

Te-ai gândit vreo dată să emigrezi în Sudan-ul de Nord...
Drum bun și cale bătută!
Pa! Pa!
Să ne mai scrii din Nigeria, din Congo, din India, din Sudan sau de unde te vei stabilii tu.
Pa! Pa!).

| petruclaudiu78 a răspuns:

Ja kere coliba, praleo!

| corasa a răspuns:

@kongeriket cine te pune sa tii post?

| benny a răspuns:

Light poluezi lumea, daca nu-ti convine intrebarea nu mai raspunde du-te si raspunde la intrebarile alea gen "cum ma cheama", "cati ani am", "cati par pubian am", etc becule laughing

| ΔH a răspuns:

Cine esti tu sa judeci lumea?
Tu din care clasa dintre cele mentionate de tine faci parte?

| VacutzaRoscata a răspuns:

Ce gandire sadica
normal ca nu,au si ei o viata, o familie, niste drepturi
chiar daca nu ne plac aceste persoane nu trebuie sa ajungem la ganduri din astea

| crysstyann a răspuns:

Daca Dumnezeu ia lasat sa traiasca aici asa cum sunt ei cine suntem noi sa ai impuscam. Daca tu te-ai fi nascut rrom sau ai fi ajuns parlamentar nu ai fi facut la fel.Eu nu sunt nici rrom nici parlamentar dar asta cred, si exista si rromi de treaba poate si parlamentari.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Light are dreptate.
daca impuscam oamenii aceia, ramanem fara muncitori! si crezi ca daca omori cativa cocalari ai terminat? nu.nu e de ajuns, ca Romania sa se schimbe este nevoie de comun acord, sacrificiu din partea fiecaruia...dar de unde atata.
Tu te consideri a fii un om bun?

| Andruta a răspuns:

A-ti. si vrei sa schimbi lumeaoh go on
bai, ma doare capu'! am vazut prea multi copilasi suparati pe viata asa ca tine oh go on
duceti-va fratilor la joaca, lasati problemele pe umerii celor care chiar pot sa rezolve ceva.;-j si care scriu ''ati'' LEGAT.

| JustWannaDance a răspuns:

Nu stiu; 30%da, 70%nu...
In fine, totusi ce-i cu intrebarea asta?

| Ank02 a răspuns:

Buna.EU nu.tongue, adica sunt si ei oameni ca noi or fi ei mai prosti de felul lor dar un rost pe planeta asta au fiecare.Pana la urma Dumnezeu decide rostul fiecaruia.

| Ancutza_9490 a răspuns:

In primul rand: nu se scrie "a-ti" ci "ati" si in al doilea rand nu toti pe care i-ai mentionat ne-au facut rau.Deci noi nu avem dreptul sa-i judecam pe altii.

| LuLusHooOr a răspuns:

Da as fi de acord deoarece ei fac cel mai rau omeniriwinking buna intrebarea.>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si zici ca idolul tau e Cheloo, a?