Aveam 14 ani si s-a inecat un nene si i-au facut autopsia pe prispa casei.M-am uitat printre scindurile gardului cu citeva colege dar am ris, eram marisori si corpul, datorita probabil, ultimelor zvicniri ale vietii, ramasese cu penisul erectat.
Am vazut.Probabil nu m-a deranjat privelistea deoarece cadavrele alea erau formolizate de cand era bunica fata mare.M-am gandit doar la chestia ca e naspa sa fii aurolac. Daca mori prin vreun sant, ajungi pe masa de disectie a studentilor.
Am vazut si azi un cadavru.Desi nu era disecat, ochii aia intredeschisi m-au speriat mult mai mult.
Nu am vazut niciodata o disectie, sau macar un cadravu (de om) cu toate ca am aproape 16 ani
Si nici nu cred ca as fi in stare sa vad o disectie, mie mi se face rau si cand vad rana altei persoane (o rana mai serioasa), da' sa vad un corp pe jumatate deschis in fata mea, as lesina acolo )
N-am avut ocazia să văd, dar probabil nu m-ar deranja priveliştea. E doar un om, mort şi tăiat. Ce-i aşa scârbos sau traumatizant?
Saracile pisici... Eu am vazut una calcata de masina
Nu, eu personal nu as vrea sa vad asa ceva.Adica cine (in afara de doctori) ar putea sa vada asa ceva?
odihneasca-se in pace! si eu am vazut destui porumbei, soareci, caini, pisici facuti una cu asfaltul.De aia cand vad sange imi vine sa fac flicul pe spate!(metafora)
Nu, cred ca as vomita...Nu mananc carne si nu ma ating nici macar de o musca...Nu as supravietui sa vad asa ceva.
Nici eu nu mananc carne
Ce frumos! Cum ai ajuns la aceasta alegere?
De mic, la inceput mancam dar pe la 4 ani m-am incat cu o bucata si m-i s-a facut scarba si nu mai manac!
Inca nu am avut parte sa vad acest lucru.
Dar daca esti pasionat de corpul uman,medicina o sa fi impresionat si o sa te schimbe, in ce sens? o sa te faca mai puternic, mai curajos, mai indraznet si daca vei lucra in domeniul medicinei o sa te schimbi foarte mult. de exemplu dintr-o persoana fricoasa, sensibila vei deveni o persoana foarte puternica.
Am vazut o autopsie (sau gresit cum se spune acum, necropsie). Era o femeie de vreo 50-55 de ani, decedata din cauza unor boli cardiovasculare. Se stia cauza mortii dar s-a continuat autopsia pentru ca a avut ghinionul sa moara la UPU si nu acasa ori la alta clinica. Dupa incizie nu a durat mai mult de 5 secunde si camera s-a umplut de un miros insuportabil. Nimeni n-a rezistat mai mult de 5 minute, exceptandu-l pe anatomopatolog care zicea ca biata femeie e parfum pe langa altii.
Concluzia a fost simpla. Nimeni nu se astepta sa nu poata asista la o autopsie din cauza mirosului. Doamne fereste sa gresesti si sa perforezi colonul, ti-ai ratat ziua!
Lapusneanu întreabă:
Ioscaa1 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Maxim96 întreabă:
LisaJulie întreabă: