Crezi ca omul ar merita asa ceva? acest cancer care devoeaza natura si o distruge? omul merita exterminat
Mi-ar placea sa traiesc vesnic, asa as putea sa vad cum va fi peste 1000 de ani, chiar si mai mult, pot vedea cat de avansata va ajunge rasa umana, si cat de avansate vor fi tehnologiile. Partea naspa este ca o sa iti vezi rudele murind, iar daca savantii vor descoperi ca poti trai vesnic, vei deveni cobai pentru ei cel mai probabil.
Exista si un film pe tema asta. Cu un om care traieste din vremea cand oamenii inca erau in pesteri si arata exact la fel, nu a imbatranit mai mult de 35 de ani (parca).
Uite aici filmul daca doresti sa il vezi :
http://www.filme-bune.net/......in-romana/
Este subtitrat in romana, in caz ca nu te descurci cu engleza.
Nu,nu as vrea sa traiesc pentru totdeauna.
Moartea este o parte naturala din viata si este normal chiar sa ti-o doresti la un moment dat.
O vad ca pe un dar.
Obisnuita deja cu ideea existentei unui sfarsit,nemurirea ma inspaimanta.
Totusi, imagineaza.ti Tesla cate ar fi realizat, daca ar fi fost nemuritor.
Omul ar deveni probabil mai linistit, stiind ca are timp sa le faca pe toate; mult mai intelegator, protector cu ceea ce.l inconjoara.
Sunt multi care o sa spuna ca e o prostie sa traiesti pentru totdeauna, dar sunt sigur ca daca i-ai intreba asta chiar in ultima clipa a vietii lor aproape toti si-ar schimba gandurile.
Nu poti sa traiesti vesnic, tu chiar daca nu mori, corpul ti se desfigureaza dupa un timp, adica mai pe romaneste dupa vreo 150 de ani de viata carnea o sa cada de pe os.
Din perspectiva creştinului:
Dacă crezi în Dumnezeul adevărat care L-a dat pe Isus să moară pentru păcatele noastre, vei avea viată veşnică si aceea va fi foarte bună. Există o moarte trupească dar sufletul merge în ceruri la Domnul şi ți se dă un trup de slavă
Adevarat. Viata asta, cunoscuta noua, nu este ceva batut in cuie.
Eu cred ca suntem pe pamAntul asta, sub forma asta "de oameni", doar pentru a acumula experienta, pentru viata care va urma dupa moarte.
Nu sunt crestin practicant, nici vreo alta persoana religioasa. Totusi, am ajuns la concluzia ca NU SUNTEM DE CAPUL NOSTRU AICI!
OSCARtoons întreabă:
hyundai2008 întreabă: