Pregatestete sa-ti schimbi capul ca asta o sa-ti ia razna, binenteles daca te mai uiti mult la OTV care este un post pentru alde gura - casca.
Oare de ce se mai spune postului OTV, televiziune de priveghi, cui i se adreseaza: celor ce fac priveghiul sau celor priveghiati?
Campul magnetic se indreapta spre SUA? PE noi ne invatasera dobitocii astia ca inconjoara intreaga planeta, acum probabil a castigat la loteria vizelor si se indreapta pe SUA.
In schimb in privinta creierului uman sunt de acord ca are de suferit, ba mai mult, eu cred ca suferinta deja a inceput. Nu stiu de ce isi fac insa probleme telespectatorii OTV, practic ei nu vor fi in niciun fel afectati...
Nu stiu daca exista sau nu forte magnetice, probabil am fost iesit sa ud buretele cand profesorul preda asta la fizica. Dar am un copil de 5 ani care se joaca cu magneti, cand ajung acasa am sa il intreb daca exista astfel de forte sau nu.
Cu canicula in iunie ce sa mai spun. Asa e, se schimba clima, cand eram licean era canicula inca din mai, cand se deschideau strandurile. Bunicul in schimb imi spunea ca iulie ar fi luna lui cuptor, deci clar ca se intampla ceva.
As fi curios totusi cand te-ai nascut, de spui ca furtunile nu existau in trecut. Daca restul aberatiilor le pot intelege, asta e chiar surprinzatoare, refuz sa o comentez.
Zilele trecute citeam in presa ca de la inceputul anului au fost 50 de cutremure in Romania. Faptul ca al cincizecisiunulea s-a produs exact in timpul emisiunii de la OTV este insa o coincidenta prea mare pentru a nu fi luata in serios. Eu cred ca Tolea Ciumac a pus la cale acest cutremur, in colaborare cu organizatiile oculte care guverneaza lumea si au vrut sa distruga cea mai mare televiziune din Romania.
Si totusi, ce zici, pana la urma unde o fi Elodia?
Incetati sa jigniti o televiziune, cred ca Diaconescu a facut oricum mai mult in viata decat astia care se dau mari culti vezi doamne ei nu se uita la asa ceva. Rusine.
Otv este o televiziune de tip tabloid dar mai are cateodata si invitati de exceptie. Ar trebui sa fiti instare astia care vorbiti de Otv sa puteti sa deosebiti ce e bun de ce e rau nu dupa vorbe. Eu cand vad ceva interesant la Otv ma uit, cand vad ceva prost schimb mai departe. De ex emisiunea cu Magnetismul Pamantului nu a fost cine stie ce dar cred ca merita sa va uitati ca multe din lucrurile alea nu le stiati cu siguranta.
@ andre999
ai dreptate, Diaconescu e un geniu si in curand va descoperi leacul cancerului. de colon. doar pe 0TV
(de fapt Dan Diaconescu chiar e un tip destept: s-a imbogatit exploatand prostia "publicului target". din punctul acesta de vedere, jos palaria)
Mie mi se pare ca multi au luat-o razna de pe acum. Nu ma uit la otv, si nici nu stiu ce s-a discutat despre asa zisul camp magnetic. Fortele magnetice exista, chiar si corpul nostru prezinta magnetism.
Nu m-am uitat l OTV dar nu este vorba de Campul Magnetic ci este vorba de zona in care se afla tara si de climatul pe care il are in fuctie de pozitia geografica a tarii respective
SUA este foarte mult influentata de relief, fiind inconjurat de2 sisteme muntoase care impiedica influentele oceanice.
Aceste diferente se datoreaza Incalzirii Globale... sper ca ti-am fost de folos
Eu cred ca toate aceste dereglari sunt cauzate de noi. nu ne multumim cu ce avem... e corect insa inainte de a face ceva ca tot suntem atat de inteligenti, ar trebui sa analizam aprig consecintele... cat despre creier e o prostie). insa clima o induram p urma prostiei noastre
A zis de forte telekinomagnetice care-ti fac parul maciuca daca trec pe linga tine si au gasit-o pe Elodia care se plimba cu Elvis Prislea si Michael Jackson, da' nu vor sa stie lumea ca e rea si dusa cu capu si prefera sa stea ascunsi intr-un canal cu aurolacii ca e cald iarna si racoare vara si maninca din tomberon sa-si stimulez sistemul imunitar. Asa spunea Dihorconescu la 0TV
Atelocin : Ma uitam sa vad ce mai zice unu altul.
Degeaba radeti voi si nu credeti, dar lucrurile stau cu totul altfel.
Dupa calendarul Mayasilor de acum 2000 mi de ani spuneau ca in 2012 se incheie calendarul.
Acuma parerile sunt impartite unii cred altii nu altii nu isi sutin parerea...
Dupa cum putem observa avem ierni aspre in perioada decembrie ianuarie si canicula in perioada de vara. Poate s-a mai uitat cineva la OTV dintre voi. Ziceti voi ca nu va uitati dar cred ca va uitati mai mereu... dar nu recunoasteti
Mestere,
campul magnetic exista pretutindeni pe Terra, probabil ca te referi la polii magnetici... Polii magnetici se afla intr-o continua miscare insa polul magnetic sud (aflat in Alaska, deoarece polii magnetici sunt inversati fata de cei geografici...) se indreapta spre nordul extrem geografic nu spre SUA.
Nu avem niciun motiv dpdv stiintific ca s-o luam razna fix peste trei ani- dar astia de la OTV deja au luat-o razna rau de tot din cate se vede...
Personal "crezi ca exista niste forte magnetice"? Ha, ha, ha- fireste ca exista : campul magnetic al Pamantului care formeaza in exterior centurile Van Allen (in interactiunea cu vantul solar), campul magnetic al Soarelui care formeaza heliosfera (in interactiune cu radiatia cosmica de fond), campul magnetic creat de trecerea curentului electric prin materialele conductoare de electricitate, campul magnetic creat de sarcina electrica a electronilor si magnetismul realizat prin polarizarea materiei la nivel intim, samd. Evident ca exista forte magnetice- dezvoltate de variatia campului magnetic cel mai adesea.
Modificarile climaterice au alte explicatii decat campul magnetic terestru- sunt generate de un complex de factori printre care si factorul uman din nenorocire.
Emisiunea n-are nicio legatura cu cutremurul care a fost. Las' sa fie!