Vezi ca te-ai murdarit un pic de existentialism pe fata. Ai dormit cu Critica ratiunii pure sub perna sau ce? Nu te-a lasat Sartre sa dormi?
Nu uita ca viata e plina de surprize, orice e posibil.
Un exemplu bun ar fi: piramidele din Egipt si marele zid chinezesc.
Te-or acceptat toți pe tine. Asta ce crezi ca e? Poate ca ne doare pe toți în dos... Ce crezi?
Ca esti pe entobotanice la ora asta
Adică?
Eu nu am afirmat nimic si cica scrii în 29 Septembrie | NumeUtilizatorMyAss a răspuns (pentru Hammurabi):
Vai de mine, el l-a gasit!
Era o întrebare nu o afirmație
azi
acum 10 minute | NumeUtilizatorMyAss a răspuns:
Te-or acceptat toți pe tine. Asta ce crezi ca e? Poate ca ne doare pe toți în dos... Ce crezi?
Când eu nu am afirmat nimic
esti troll? ceri atentie? sau esti drogata? in fine tu ca user TPU obligatia ta este sa raspunzi nu sa dai raspunsuri pe langa, stupide, nu iti convine nu raspunde
Nu ai înțeles tu răspunsul. Hai sa o ținem în același fel ca tine: ești prost? Te prefaci ca ești prost? Ce nu ai înțeles din răspunsul meu? Ești frustrat și te gândești imediat la complexele tale. Răspunsul era ca ne doare în dos pe toți. Exact la fel cum ne doare și de tine. Tu de ce pui întrebări de astea prin care atingi ba pe unul, ba pe altul? Nu e clar ca nu prea ai ce face? Dacă nu vrei răspunsuri '' mai colorate asa'' nu mai pune întrebări idioate. Crezi ca noi nu știm ca tu nu răspunsuri cauți? Tu deja crezi ca le știi pe toate. Te-ai făcut de ras de nenumărate ori. Te-am acceptat asa cum ești. Shut the f. k up când îți mai răspunde câte unul ca mine! Știi? Ești asa cum ești... Mai pe lângă.