Mituri urbane, psihicul se dezvolta diferit, deoarece nu se mosteneste genetic, el se formeaza in timp si variaza in functie de contextul socio-cultural. Asa ca faza cu ganditul e buna numai pentru analfabetii stiintifici.
Cat despre simtit, evident ca se aseamana mult. Adica daca torni smoala topita pe ei, amandoi vor urla de durere.
Nici macar adn-ul lor nu este indentic si difera, seamana doar fizic si atat, nu putem simnti aa ceva desi am vrea, omul mereu vrea ce nu are, ce nu poseda
Energetic se explica cu siguranta! nu cred ca trebuie sa fie la fel in comportament, in atitudine fata de diferitele situatii de viata etc. Pana la urma 9 luni de zile o stat in burtica la mami si nu i-o separat nimeni!
Intelectualule! Blogaras! mai usor... nu a fost o parere stiintifica! Unde am invocat motivul inculturii? Pot sa imi dai un exemplu?
altfel o arzi si tu intelectual ca multi altii! [de ex angycut] Sunteti semi-trecuti prin viata da faceti dinti si muscati. Citeste mai intai si apoi deschide discutia. Am inteles, esti intelectual, bai intelectualule! care esti tu intelectual, desigur.
Sa-ti dau un indiciu! Oamenii au aura... pana si tu ai aura. Si ce sa vezi mai ai si chakre! Hai ca nu-i greu, ai emis o parere cu mituri, smoala si alte chestii. Esti intelectual, bai intelectualule!
Sunt de aceeasi parere cu tine.
Admitem ca doi gemeni NEDESPARTITI gandesc aproape la fel, simt aproape aceleasi sentimente/emotii.
Insa daca sunt gemeni care au fost despartiti la nastere si au crescut in medii diferite fiind si educati in moduri cu totul si cu totul diferite? Mai gandesc ei acelasi lucru? Eu nu cred.
Buna.Relatiile dintre gemeni sunt greu de inteles, dar avand putina cultura psihologica am sa incerc sa iti explic relatia dintre ei.
Relatiile dintre gemeni, chiar fiind in stadiul de bebelusi, au fost intotdeauna intre mit si realitate. Unii sunt de parere ca relatia dintre gemeni transcede o relatie obisnuita intre frati, insa altii cred ca nu exista nimic iesit din comun intr-o astfel de relatie.
Realistic vorbind, exista o multime de avantaje in a avea gemeni. Unul dintre cele mai evidente avantaje in a avea bebelusi de aceeasi varsta este ca niciunul nu va fi vreodata singur si se vor avea unul pe celalat ca parteneri de joaca.
Problema intervine cand ei vor creste si vor merge la scoala sau la gradinita. Petrecand atat de mult timp impreuna si avand o relatie atat de apropiata, s-ar putea sa aiba probleme in momentul in care vor trebui sa-si faca si alti prieteni.Relatiile dintre gemeni sunt mult mai complexe decat atat si mai ales foarte schimbatoare.
Uite un site/link cu explicarea mai detaliata dintre relatiile de gemeni:
http://www.feminis.ro/video/relatia-intre-gemeni-520
Funda?