nony
| nony a întrebat:

¨Aceasta este puterea - sa tii in maini frica altcuiva si sa i-o arati ¨ foarte adevarat. Voi cum caracterizati puterea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In nici un caz nu vreau sa-mi pun puterea in evidenta.Adevarata putere este sa le ascunzi oamenilor ca poti sa-i manipulezi in orice moment si sa te abtii de la a o face.

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Interesant citatul din Amy Tan. Eu consider puterea ca fiind arta de a arata celorlalti o temere falsa.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Dă-i putere unui om şi ai să-i cunoşti adevăratul caracter, se spune dar eu cred că puterea e ca o boală ori un drog din cele mai periculoase, care corupe şi perverteşte pe oricine, n-o să ştim(poate) niciodată de ce lucruri rele am fi capabili dacă am deţine genul de putere la care te referi tu, să ştii că-i poţi transforma cuiva coşmarurile în realitate...De cele mai multe ori frica te dezumanizează dar la fel e şi cu puterea, poţi fi un om civilizat, poate chiar rafinat şi totuşi să torturezi alte fiinţe, să te hrăneşti cu frica lor şi să te simţi Dumnezeu, vezi cazurile atâtor criminali în serie şi nu numai.

| anad a răspuns:

Putera fricii este puterea care distruge valorile si dezumanizeaza. Cred in puterea dragostei, puterea exemplului bun si frumos, puterea credintei, puterea muzicii, puterea unor principii si valori sanatoase in societate!

| spiridush2012 a răspuns:

Puterea e o prostie, oricine o are abuzeaza de ea.ca se merge pe principiul banilor sau.ca si muschi.tot aia.tot prostie.tonguetongue

| hate1t4ll a răspuns:

Puterea-arta guvernelor de a manipula omenirea.

| sisi_3548 a răspuns:

Hmmm...,
"Puterea" este aceea FORTA, de a trece peste orce obstacol care iti pune la incercare viata...Este aceea "forta magica" care vine numai daca vrei!

Parerea mea,
kiss

| smileforme a răspuns:

Consider ca puterea o au cei care stiu sa manipuleze foarte bine si cei foarte autoritari. happywinking

Întrebări similare