| navarre a întrebat:

Aceste fapte au fost interzise de TPU de ce? http://www.youtube.com/watch?v=SGiLIY1golg

9 răspunsuri:
| syme a răspuns:

Lasa, navarre, ca ne facem cruce in talpa si totul va fi bine. happy

| syme a răspuns:

Ma gandeam ca te prinzi de mica ironie.
E in regula, cel putin stiu sa nu mai fac glume cu tine data viitoare happy

Răspuns utilizator avertizat
auran
| auran a răspuns:

Asta da sexolog, Bebe Mihaiescu ii mic copil...

| 非有神论者 a răspuns:

Stii cum se zice: fa ce zice popa nu ce face popa?
de fapt nu e bine nici asa rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meii, navare am impresia ca le cauti, te mirii ca sa respins din intrebarii? ne sufoci ca intrebarile tale, daca ai ciuda cu un preot, injura, tiap fa ceva si sa-ti treaca, nebunia asta, deja ne secii ca intrebarile tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa.pacatos popa. dar tu? care dai cu piatra? cum esti? tu care vezi paiul din ochiul altuia? vezi si barna din ochiul tau? si eu sunt pacatos.si ma rog de iertare.banuiesc. tie deja au inceput sa-ti creasca deja excrescente in spate si ti-a aparut o lumina deasupra capului? oooo sfinte navarre, fie-ti mila de noi pacatosii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce vezi asa ceva, cum poti sa te mai duci la biserica sa mai si pupi mana preotului, aici e clar un caz unde raul a invins binele.

| sergione a răspuns:

Pt. ca e rusinos neica. Pt. ca la noi OTV-u a ajuns la grad de norma. Pt. ca desi e "savuros" sa vezi un popa cazut, nu e bine sa il vezi. Pt. ca la noi boborul a inceput "gusta" stirile cu popi care-si dau in stamba pentru. ca astfel isi pot justifica ei insisi rahaturile care le fac. In loc sa caute Adevarul pe care acesti oameni ar trebui sa il marturiseasca.

E ca si cum ai spune ca matematica e de rahat pentru. ca profu de mate e un betivan. Muta-te neica la alta scoala, cauta alt profesor. Sau apuca-te singur sa o inveti. Nu mai dati vina pe altii pentru. neputintele proprii. Ia-ti viata in maini si nu te mai impiedica de fiecare betiv de la colt de strada, pe motiv ca nu e "politically correct".

Viata nu e echitabila. Ci doar corecta (dupa fapta si rasplata)