| DoriB20 a întrebat:

Acum 3 saptamani tatal meu a murit din cauza unui cancer de pancreas depistat abia cu o luna inainte sa decedeze.
Il visez des pe tatal meu,care era un om bun si bland,un model si un sprijin pentru mine,dar in vis imi apare rau si mereu sare sa ma bata, se enerveaza repede si i se inrosesc ochii si imi este frica de el, simt o teama.In aceste vise pe care le am eu sunt constienta ca acela nu e tatal meu adevarat, stiu ca e mort dar persoana respectiva(care arata exact ca tatal meu) pretinde ca a inviat si ca este chiar el.
Ce ar putea semnifica aceste vise recurente?

15 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Discuta cu un psiholog.

| Furnicuta000 a răspuns:

Imi pare rau sad
Cosmarul acela poate insemna o teama a ta.
Poti sa imi spui cum a descoperit tatal tau boala si ce simptome avea mai exact?

| Apokales a răspuns:

Probabil te-a inspaimantat moartea lui si ai simple cosmaruri. Nu inseamna nimic decat ca esti socata de eveniment, o sa treaca si asta. Nu-ti lasa creierul sa interpretez, o face gresit oricum.

| JicaContra a răspuns:

Visez ca o botox monster
https://www.google.com/search?q=botox+monster
ma saruta si incearca sa mi-o suga si imi e frica, ca raman fara ea (bijuteria de familie cea mai importanta: aia dintre picioare)

DACA NU TE CREZI GHICITOARE, atunci visele NU INSEAMNA NIMIC

in afara de faptul ca INCONSTIENT iti e dor de persoana draga care nu mai e, si... :(( stiu cum e :((

CONDOLEANTE!

| Nilsson a răspuns:

Condoleanțe.
Ce ai visat tu sunt demoni fără rușine care denaturează fără scrupule imaginea și amintirea persoanelor dragi cu scopul de a produce teamă și îndoială.
Poate nu crezi în astfel de lucruri dar dacă încerci să îți amintești acel gen de fior pe care îl simți când vezi în vis respectiva persoană ai putea să îmi dai dreptate, și eu am mai avut genul acesta de visuri, tot așa apar persoane dragi în ipostaze care nu au nicio legătură cu felul în care sunt în realitate.
Cel mai bine e să te rogi înainte de culcare și nu o să mai ai probleme.

| Jus7t a răspuns:

Condoleanțe.
Câți ani avea tatăl tău?

Iar legat de vis, ar putea însemna o frică pe care o ai tu sau pe care ai avut-o, aceea de a face ceva tu ce l-ar putea face pe tatăl tău să nu te mai iubească la fel și să nu se mai poarte atât de blând cu tine.

Ai grijă de tine în perioada asta.

| DoriB20 explică (pentru Jus7t):

61 de ani.Eu am 21 si sunt studenta la medicina, si intr-adevar imi este frica sa nu il dezamagesc sau sa esuez vreodata ..visul lui cel mai mare era sa ma vada pe mine absolvind.

| Jus7t a răspuns (pentru DoriB20):

Chiar dacă eșuezi asta nu înseamnă că nu poți încerca din nou, în viață facem greșeli și învățăm din ele, dar nu te gândi că dacă ai eșua în anumite aspecte tatăl tău ar încet să te iubească.
Înțeleg că asta e frica ta dar cu cât înțelegi că e doar o iluzie și indiferent de rezultat ceea ce simte tatăl tău pentru tine nu se schimbă, o să dispară încet.

| sabin89 a răspuns (pentru Jus7t):

"dar nu te gândi că... tatăl tău ar încet să te iubească.".
Vrei să spui că ar continua s-o iubească. Dar cum ar putea face asta dacă nu mai e în viaţă?

| Jus7t a răspuns (pentru sabin89):

Văd moartea ca pe o ușă dintre două lumi și atât.

| gratargratar a răspuns:

Poate ai innabusit de-a lungul timpului niste frustrari legate de el, niste nemultumiri pe care nu i le-ai spus?

Sa stii ca omul necredincios este de multe ori ispitit prin vise. De fapt si omul credincios este, dar in mod diferit. Omul necredincios e ispitit prin frica. Dracii lucreaza cu materialul clientului.

| Bluestar15 a răspuns:

Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat cu tatal tau.Visele pot fi de natura psihologica (o teama ascunsa sau poate dorinta ta ca tatal tau sa fie in continuare aici cu voi si totodata constientizarea faptului ca el a trecut dincolo, asa incat creierul produce o versiune falsa a tatalui tau) sau pot fi un semn ca are nevoie de rugaciunea voastra si de pomana. Purtati-l in rugaciunile voastre si dati de pomana din cand in cand pentru el si sa-i faceti slujbele, ca tare mult il ajuta toate acestea.Cum il chema? Vorbesc si eu cu duhovnicul meu sa fie pomenit la manastire.

| Gabigabyi a răspuns:

Nu. Sunt doar niste vise si atat. In somn oricine poate visa multe. Realitatea e alta.

| Gabigabyi a răspuns:

Condolenate

| iuiflori a răspuns:

Eu am avut cosmaruri cu bunicul tot asa, si aveam senzatia ca il vad mereu pe strada dar el nu era un om bun. am renuntat sa port doliu dupa 2 saptamani in care dormisem foarte putin si visele au disparut