| navarre a întrebat:

Acum in sec. XXI se stie foarte clar din ce cauze si cum se produce ploaia, este un fenomen meteorologic demonstrat foarte clar, dar cum va explicati totusi ca sunt oameni care CHIAR CRED ca fenomenul ploaie, este datorat interventiei lui Sf. Ilie care se spune ca este aducator de ploi, si care la nasterea sa a fost invelit in scutece de foc, chiar se descrie cum i s-a dat sa manance foc, el fiind pamantean cand a,, savarsit"asemenea fapte.Credeti in asa ceva, si daca da cum dovediti? tot prin povesti? Spuneti-mi daca cineva l-a vazut (sau daca a fost vazut de catre sateliti), asa cum descrie biblia ca el umbla in cer cu un car de foc si atunci se,, declanseaza" ploaia?

Răspuns Câştigător
| Alphawolf a răspuns:

Nu am vazut si nici nu pot crede. Ii dau dreptate lui @cristiancristir si mai adaug ca trebuie sa fii superstitios sa crezi asa ceva.
@bozo: Logica raspunsului tau este bazata pe invataturi din carti religioase

9 răspunsuri:
| cristiancristir a răspuns:

Batranii cred in asa ceva. Cu cat esti mai neinvatat cu atat esti tentat sa crezi in povesti din astea. Si pe vremea bunicilor nostri se facea mai putina carte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai cresti navarre. mai cresti.si citeste.si rogate sa fii luminat. ca plecand la drum cu pareri preconcepute intotdeauna o sa fii sceptic. e bine? e rau? tu hotarasti.luminat fiind vei sti cat e poveste, cat adevar, si cat e misticism.

Răspuns utilizator avertizat
cami
| cami a răspuns:

Dar de ce de Sf Ilie, ploua?

| madalykuka a răspuns:

laughing ce rau esti laughing
lasale oamenilor speranta ok?winking
uite o intrebare la care eu nu-i stiu raspunsu. de ce ne indragostim. poate uh acum o sa-mi zici ceva stiintific si o sa-mi explici ce e cu organismul nostru dar poate unii vor sa creada ca e pur si simplu magie,,,
oricum de exemplu eu acum sunt cu semnul? adica am crescut intr-o famili credincioasa [in afara de tatihee hee] dar acum dupa multe caautari pe google nu mai stiu ce sa cred,,,
:d oricum...
sper ca exemplul meu a fost unul destul de bun

cami
| cami a răspuns:

@navarre, era pur si simplu un raspuns cu-o intrebare. Pentru cultura ta, 17.