| puricel a întrebat:

Acum putin timp unul din prietenii mei, alaturi de care am crescut a murit la varsta de 16 ani injunghiat de cel mai bun prieten al lui, (sau asa crede politia in prezent). De cand s-a intamplat asta ma simt tulburata, insa mai grav este faptul ca eu l-am vazut de doua ori, iar asta nu ma sperie pentru ca s-a intamplat ci pentru ca ma gandesc ca poate m-am ramolit. problema e ca simt ca e cineva langa mine/dupa mine cand sunt acasa. Help.

7 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Adevarul este ca frica aceasta aparea la tine inca de cind erai copil.Iti era frica singura, in noapte sau nu neaparat numai in noapte.Rationamentul iti cauta motivul fricii permanente, o explicatie logica si ti-l dadea prin sentimentul acelui cineva misterios.Acum,de cite ori ti se intimpla, mintea ta gaseste mult mai usor logicul pentru tine, agatinduse de acea intimplare nefericita cu prietenul tau.Stii mai bine ca noi ca nu este nimic dar nu ai ce face ca frica persista pur si simplu.

| Shammal a răspuns:

In primul rand cunoaste ca esti in siguranta, esti mai puternica decat iti imaginezi - cand simti acea prezenta pur si simpu spune-i cea ce vrei, vrei sa plece, ii spui in gand sau normal - iti comand sa pleci din prezenta mea!

| Woodenpints91 a răspuns:

Şi ce legătură are asta cu S/F?

Arde şi tu nişte tămâie. Nu are niciun efect, dar omoară gândacii.

| AlxMro a răspuns:

Prea mult discovery - fenomene stranii. Daca tu nu credeai in fantome, spirite nu aveai senzatia asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca mai mult ar trebui sa te sperie cel care la injunghiat decat celalat.treci pe la biserica si incearca sa te gandesti la lucruri frumoase, de exemplu sa te joci cu copii mici.un copil te poate ajuta mult printr-un simplu zambet.

| doinitsaandronic a răspuns:

Ar fi bine sa vizitezi un psiholog si sa vb cu vreun adult si incearca ca mereu cineva sa fie linga tine

| Xtal a răspuns:

Asta e subiect de telenovela! Aberatii.