Daca "coapta"insemna"ajunsa la apogeu", atunci dulceata nu se poate ivi decat dintr- o minune salvatoare; si e pe atat de coplesitoare, pe cat de ingrozitoare e teroarea.Si totul se traieste in cel mai adanc nivel al subconstientului instinctual.
Intotdeauna caut partea buna a lucrurilor.Incerc sa invat din orice experienta cate ceva.
Daca te gindesti la ce ai gustat dupa ce ai trecut de toate evenimentele este posibil s-o vezi ca pe o "dulceata"dar ma indoiesc ca ai avea timp sa-ti dai seama atunci pe loc.
Tre sa fii nebun sa gusti din asa ceva.
De exemplu, tu esti cu un grup de persoane, vine cineva si incepe sa va macelareasca, apoi tu sa incepi sa tipi de bucurie ca iti place la nebunie chestia asta. La fchestia asta te-ai referit?
Stii de ce am eu picioare? Ca sa-ti dau tie susturi in fund. Am gustat-o, cu busola...
Glume de santier nu alta
Pari familiarizat cu aceste glume, drept dovada ca le recunosti. Lucrezi pe santier?
Tu ori esti... ori te prefaci soro daca nu ai treaba du-te la culcare ca e trz si maine te duci la gradinita si te scoala mamica
Yojiдวงล, nu-mi dicta mie ce-ti impun parintii tie. Geniile, gen eu, dorm ziua si stau de veghe noaptea.
4bb4, incorect spus "dupa tine... potopul". Corect ar fi "dupa mine si voi... potopiti".
Ma tu am auzit ca ai alte orientari ca tu de fapt esti baiat. e adevarat? si ti-am spus sa mergi la culcare nu ai voie la ora asta pe internet!
Eu cred oricum ca ai ceva la cap ca deja te crezi geniu..imi spui si mie ce ai fumat?
Am perna la cap, bre. Vreau sa dorm in fund spre dimineata.
Acum cred ca ai facaletu lu maicata la cap ca stai pana la ora asta.
Mai intreb odata ce fumezi pentru ca eu cred ca este puternic..in casa nu ploua.
Milk Swan întreabă: