Apache
| Apache a întrebat:

Ai momente cand apreciezi ca te-ai nascut in romania. si nu intr-o tara ca somalia, libia, sau congo?

22 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu chiar. Am motive reale să mă plâng că m-am născut în Republica Teocrat-Trepanată România şi nu în Regatul Norvegiei.
În plus, până la declanşarea războiului civil, Libia era o ţară net superioară României din toate punctele de vedere!

Ah... şi da, Irakul, Afghanistanul, Siria, Tunisia şi chiar Coasta de Fildeş sau Nigeria sunt ţări care pot spera la un viitor mai luminos decât Rrromânia.

| Flav a răspuns:

Da, ca aici am ce sa mai fur macar. laughing

| FucktheSystem a răspuns:

Sunt mai pesimistă de fel, mereu mă plâng că m-am născut în România și nu în Anglia sau Germania.

| Klepto a răspuns:

Apreciez este un cuvant cam mare, eu zic ca am tras un batul mijlociu, nu cel mai scurt. Daca Usain Bolt se nastea in Romania, nu cred ca mai batea recordul, asa si eu daca eu m-as fi nascut intr-o alta tara, cred ca as fi si mai prost, si mai urat, si poate oleaca mai slab daca-si fi fost somalez.

| carminaburana43 a răspuns:

Da.Zilnic.

| thealchemist a răspuns:

Nu, din cite stiu si Afganistanul poate spera la un viitor mai frumos ca Romania.

| Kosuchin a răspuns:

Cateodata...

Elianna
| Elianna a răspuns:

Desigur! Ai ales si tu niste tari...tot una si una! Cine naiba sa vrea sa se nasca acolo?
Pot sa pun si eu intrebarea:"Ai ajunge sa apreciezi ca esti sarac,amarat,plin de datorii si nu esti orb, paralizat sau ciung?" Sigur ca ajungi sa apreciezi asta, in comparatie cu variantele propuse.

| MenInShadow a răspuns:

Nu niciodata nu sunt mandru si nu apreciez ca m-am nascut intr-o tara necivilizata si plina de ciobani, si ma refer la comportament, si as fi preferat sa ma nas in Germania, spania, grecia, numai in Romania nu.
Asa e, nu toti sunt asa needucati, dar majoritatea...

| Bogdanux a răspuns:

Categoric.Romania e o tara superba, pacat ca e condusa de idioti.

| Minks a răspuns:

Da, in fiecare zi.

| Minks a răspuns:

Am o vaga presimtire ca de la o intrebare asa de simpla o sa se ajunga la o disputa fara sfarsit. Sper sa ma insel.

| Narcis2007 a răspuns:

Nu prea...o data pe an maxim, mai mult regret ca nu m-am nascut in Germania/anglia/Italia

Răspuns utilizator avertizat
| d1onn5o a răspuns:

In tara noastra, inca ai libertatea de a-ti expune gandurile liber(mai rar la televizor vezi asta) ma refer in ziare, pe bloguri, in conversatiile de zi cu zi.SI DA apreciez ca sunt nascut aici.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Apreciez ca m-am nascut in Romania cand vad la televizor ce viata naspa au cei de acolo datorita foametei si altor boli...
...iar cand ies afara imi revin

| dyonline88 a răspuns:

Buna intrebarea asta.nici eu nu m-am gandit vreodata la asta.desi marea majoritate a romanilor regreta ca s-au nascut in Romania, dorindu-si sa fi fost dintr-un stat mai dezvoltat, dar nu se gandesc ca putea fi si mai rau.

| edy132 a răspuns:

Nu am auzit niciodata de tarile alea. Ce dracu sunt alea pana la urma? Nu Romania e de vina ca traim asa, si ce daca esti roman? Ai facut tu ceva ca sa dispretuiesti tara asta? In primul rand avem un nenorocit de presedinte.In al doilea rand alti idioti fac tara de ras. Mie imi place in Romania, nu sunt toate perfecte, dar ce este perfect?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De multe ori, mai ales cand vad la televizor cate boli si cati copii mor zilnic din cauza acestor boli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, in fiecare zi. Romania e o tara foarte frumoasa si bogata. Nu tara e problema, ci oamenii care traiesc in ea. Si stii care e paradoxul? Ca fix acei oameni se plang de tara noastra si si-ar fi dorit sa se fi nascut in alta tara. Pentru ce? De parca "Romania" e problema. Nu oameni buni, nu Romania e problema, ci toti incultii care o populeaza. Si un foarte bun exemplu care il pot da acum: e invadat TPU de scolari care vor temele gata facute. Acesta e viitorul tarii? Tare mi-e ca nu o sa fim o tara civilizata prea curand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ceva? nu imi pasa unde ma nasc sau unde m.am nascut. Pot sa ma nasc la dracu si sa ajung presedinte de stat, sau pot sa ma nasc intr.un castel, si sa fiu un nimeni cu bani. Nu conteaza unde te nasti, ci ce faci dupa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu am momente! in schimb apreciez albul pielii mele, puteam sa ma nasc negru sau mai rau, un ciudat asiatic la 1.40 m cu tendinte de suicid, schizoid si sa fac acelasi lucru zi de zi langa o banda rulanta.