Greed is good, greed is right, greed works, greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit, greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge, has marked the upward surge of mankind.
Astea fiind spuse, show me the money.
Bună.
Cu o încurajare zilnică aș câștiga de "n" ori mai mult valoarea de 10 ron.
Pa, pa.
Ce-i prea mult strica
Şi ce este puţin, nu-ţi ajunge.
Un pachet de tigari e cel putin 12 lei, un pachet de tigari + un suc, la 1 l (spre ex.), ma duce undeva peste 15 lei.
Las, as prefera incurajarile...chiar ar fi ceva nou pentru mine.
-Numai bine.
Chiar daca as avea 10 sau incurajare zilnic, eu as prefera incurajare. Sanatatea psihica e importanta, nu banii.
Daca puneai si tu o suma mai mare, as fi ales suma, dar asa aleg incurajarea, cei 10 lei/luna, oricum ii obtin.
As prefera o incurajare zilnica decat banii Ce sa fac cu 10 lei pe luna? Imi cumpar pasta de dinti
O incurajare normal si ce sa fac cu 10 lei pe luna? asta chiar a fost buna, nu-mi ajung nici pentru o zi da pentru o luna.
Ce e mult strica, e mult o incurajare pe zi... dupa un timp deja nici nu le mai auzi.
10 lei pe luna, frate? ce faci cu ei...nu-ti iei nici un pachet de tigari.
Ba da, din obor, contrafacute si pline de "droage"
I-auzi, ți-ai reparat pc-ul ?
Încurajarea, asta mă ajută și psihic, iar cu 10 lei nu îmi iau nici tampoane. Cu o limită însă, s-ar putea să mă obișnuiesc și să mi-o iau în cap.
Nu,long story, am primit altu de la un prieten, nu stiu ce dracu I-am facut si aluia, n-a mai mers, si acum operez de pe laptopu unui amic.
Ce prieteni omenoși ai .
Eh,cand vor sa fie asa, sunt.
Incurajare zilnica m-ar motiva mai bine decat 10 lei pe care oricum ii primesc la pachet
Daca ar fi 10 lei pe zi as' lua banii. Incurajarea poate s-o si-o bage in cu*. Nimeni nu o mai zice sincer in zilele astea.