| WR104 a întrebat:

Ai renunta la viata pentru cea mai importanta persoana din viata ta, de exemplu sa-i donezi inima?

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Categoric! Pentru fiul meu renunt la orice.

26 răspunsuri:
| DeidaraXR1 a răspuns:

Eu cred ca depinde si ce fel de persoana esti. Avarii s-ar gandi numai la ei, pe cand o persoana "cu cap", sensibila, fina ar face-o cu mare placere.

| UnBaiatDubios a răspuns:

Nu.De ce ar fi mai importanta viata lui/ei decat viata mea?

| Turok90 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Cel mult i-as dona un rinichi. Iar daca persoana nu ar fi una ''importanta'', as cere si o suma de bani.

| Alexandru98 a răspuns:

Doar pentru cei dragi

| harciog a răspuns:

Fara cuvinte, nu-mi place sa ma dau in barci.

| NemNUZ a răspuns:

Da, dar nu numai, chiar si pentru cineva care chiar merita sa traiasca, de exemplu daca un doctor ar avea o problema de genul acesta iar eu nu as avea copii, familie... da cred ca da, dar acum stii cum e, eu supn asta acum dar daca ar fi in realitate e mai greu, stii tu nu tot una e zisul cu facutul.

| Mihai_Răileanu_1991 a răspuns:

Daca merita da...dar in ziua de azi greu gasesti persoane care merita

| vrelian a răspuns:

Cred ca nu stii ce spui.sa renunti la viata ta pentru o alta persoana? mas mira sa vad unul care sa o faca.asa ceva nu exista.adica tu sanatos bine mersi ce faci donezi viata ta altei persoane care deja este bolnava? interesant punct de vedere.dar mai sint si oameni care gindesc si pe partea asta.doar gindesc si doar vorbesc, ca de ar fi de facut sa-l vad eu pe ala care ar faceo.normal eu nu mi-as da viata pentru nici o persoana indiferent cine ar fi.ma refer daca sint sanatos si totul este bine. daca sint pe moarte si nu mai are ce sa-mi faca nimeni atunci da poti sa dai si ce spui tu.

| angelicsin a răspuns:

As face-o daca nu am de ales si medicii chiar ar face-o. dar persoana pentru care as face-o ar mai putea traii sub "sentinta" asta? cata durere ai provoca unei persoane care te iubeste daca ai face asat?

as preferea sa smulg cu mana goala inima altcuiva si sa indur orice critica si pedeapsa pentru asta daca as putea salva viata celei mai important persoane din viata mea. si da poate e mai mult sau mai putin acelasi lucru dar e o mare diferenta intre a stii ca cineva pe care nu cunosti a murit decat "jumatatea" ta sau copilul sau parintele. si poate ca persoana a carei viata am salvat-o poate nu m-ar ierta vr-odata dar macar as stii ca traieste

| TheStory a răspuns:

Acum vom zice ca da cum sa nu renunt la orice pentru X.
Da in momentul respectiv ne ascundem in gauri de furnici.
''Usor de spus, greu de facut''.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Ce bine ca nu am persoane importante in viata mea.

| WR104 explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Norocosule laughing

| raimbowfly a răspuns:

Sigur dc nu?

| Zeflemitoarea a răspuns:

Subscriu la ce a zis Dark5Death.

| товарищ a răspuns:

Da. Am auzit o poveste ce m-a impresionat.
Fiul : Tata, ma aproprii de 18 ani, ce-mi vei da?
Tatal : Nu stiu fiule. Iubirea mea...
Fiul lesina. Tatal il duse disperat la spital.
Medicii : Are nevoie de transpalnt de inima.
Tatal ii donase inima si ii lasase un bilet.
Fiul ajunse acasa si vazuse biletul in care scria :,, Daca citesti asta, inseamna ca operatia a decurs cu bine, cadoul meu de ziua ta; ti-am donat inima mea! sad.

| WR104 explică (pentru товарищ):

Da, foarte frumos, chiar impresionant.
Multumesc pentru raspuns!
O zi buna si la multi ani!

| Mădă0611 a răspuns:

Referitor la lucrul asta ma gandeam "Da, decat eu fara el, mai bine el fara mine" (egoism), dar daca ar fi invers, eu n-as vrea inima lui ca apoi sa traiesc fara el, n-as putea, n-as vrea sa se sacrifice pentru mine, asa ca nu stiu. Daca iubeste viata mai mult decat ma iubeste, nu stiu daca o merita, daca ma iubeste mai mult decat viata, nu cred ca ar mai putea trai.

| WR104 explică (pentru Mădă0611):

In cazul asta cam asa e, nu exista scapare.
Multumesc de raspuns, la multi ani!

| pwp a răspuns:

Doar pentru parinti...restul nu!

| Mădă0611 a răspuns (pentru WR104):

Un an nou fericit! big grin

| totElodia a răspuns:

Cu siguranta as face-o.

| WR104 explică (pentru raimbowfly):

Nu stiu, se presupunea ca tot tu trebuie sa cunosti raspunsul.

| Woodenpints91 a răspuns:

Oricum inima mea e cam defectă din naştere şi nu prea merge donată.
Dar oricum, nu i-aş dona nimănui inima. Nu aş dona-o nici să ştiu că salvez 10000 de vieţi. Îmi place prea mult viaţa mea ca să renunţ aşa uşor la ea.

| RAY a răspuns:

Da,daca ar merita acea persoana cum ar fi copilu meu sau sotia mea bine o femeie sincera sincer nu cred in fantezi

| Musique a răspuns:

Dacă datoria unui părinte, e să-și dea și viața pentru copilul său, atunci și un copil poate face asta pentru ei.
În afara familiei, nimeni altcineva nu merită viața mea.