| myst a întrebat:

Ai sa reusesti vreodata sa ai tot ce ti-ai dorit, fara sa fii nevoit sa-ti mai doresti ceva?
In acel moment ai mai avea motiv pentru care sa continuii?
"Sistemul" este asa conceput incat mereu nu vei reusii sa fii 100 % implinit?

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Nu poti avea totul fara sa arunci nimic.Ti-ai incarca "casa"in asa hal incit ti-ai aduce-o in stadiul de magazie.In timp ce dobindesti lucruri noi trebuie sa renunti la cele vechi si tot asa, dar tinind cont ca orice lucru se invecheste, nu cred ca o sa vina o vreme cind n-o sa-ti mai doresti nimic.

| myst explică (pentru harciog):

Nu vorbim de lucruri materiale

| harciog a răspuns (pentru myst):

Pai nici eu nu vorbeam

8 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Am avut momente in care am fost pe deplin fericita, dar a doua zi intensitatea sentimentului a disparut..Niciodata nu se poate atinge perfectiunea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte nasol sa nu-ti doresti nimic. esti de-a dreptul debusolat.

| mihaitaLGP a răspuns:

Orice ai face, nu poti multumii un om.
Chiar daca ti-ai atins scopul, o sa vrei mai mult sau te vei afla intr-o continua cautare/alegere.

| DarkGhost a răspuns:

Chiar daca tot ce iti doresti nu ai un singur lucru morte

Răspuns utilizator avertizat
| Undal a răspuns:

Eu personal cred ca nu are importanta cum e conceput sistemul daca tu stii ce-i cu tine,ce iti doresti si inveti sa traiesti frumos,fara sa mai astepti de la''Sistem'' nimic.''Sistemul''= oameni ca si noi.
Si da, cred ca daca ajungi multumit vei avea in continuare motive sa continui, sunt atatea lucruri de facut, de aflat, de trait si experimentat.Dar asta este parerea mea si daca chiar vrei raspuns la genul asta de intrebari pe care le tot pui, un raspuns real nu poti sa obtii decat cautand singur.Asa...sunt miliarde de oameni pe planeta si miliarde de pareri...de ce sa gandeasca altii pentru tine? si tu de ce i-ai/ne-ai crede? Nimeni nu are raspunsuri absolute la nimic, toate sunt numai viziuni si pareri despre lucruri, ale fiecaruia dintre noi.