Am avut astfel de vise. Cautam sa ma trezesc; dupa aceea ma rugam lui Dumnezeu si adormeam din nou, fara ca visul sa se repete sau. sa se continue.
Cand se mai intampla astfel de lucruri cauta sa te trezesti (sigur exista o mica constienta a realitatii).
Eu am visat ca a murit tatal meu si fugeam in ploaie noaptea spre cimitir, am dat in drum de un tunel si trebuia sa-l traversez, era bezna si m-a prins cineva pe acolo, dar am scapat si cand am ajuns in cimitir, cimitirul era de fapt un camp mov foarte abrupt si in timp ce mergeam am cazut in groapa si cand m-am uitat in sus erau o gramada de chipuri acolo si susoteau,, iesi de acolo, ca pun sicriul pe tine'' dar nu am mai iesit
Gresit nu seman pe el, un indiciu seman pe buhnici la fata https://www.youtube.com/watch?v=T3jWTYG07LY
Eu credeam ca arati mai marfa si mai chipes.
Pentru un mascul conteaza cum arata alt mascul ))))))))))))
Caută explicații din psihanaliză pentru vise (în special Freud), ca să-ți mai clarifici măcar parțial din însemnătatea lor. Probabil ai avut un vis lucid
Hm, suna a lucid dreaming plus asta https://en.wikipedia.org/wiki/False_awakening
( Bonus ca de ce nu, hehe https://www.youtube.com/watch?v=9trvqGRd4IE )
Danke
O( ≧o≦ )o
Ce frumos
Hm, deci acum pot sa evaluez (gica is senior acum, heheheh) wawawaw ^^
Felicitari
Ms >x> da-i cam degeaba, imi placea mai mult junior (suna mai funny, hihi) + ca nu voiam atatea puncte... offf
Vindele la bursa
Sterge 69 din ele si poate redevi junior. Apoi cand postezi un raspuns stergi altul in loc si uite-asa ramai pe veci junior.
Ti le-as trimite tie ◎[▪‿▪]◎
Din pacate punctele nu se pot sterge nici darui cuiva
Cum creezi asemenea animati?
Pot sa spun ca nu am tastatura fkd (hehe) (°⌣°) da tpu.ro nu ma lasa sa folosesc multe d-astea d-odata (offf) \ᇂ_ᇂ\
Ms
Visele sunt încântătoare și minunate și fiecare le are, visele ne permit să privim în mintea noastră subconștientă!
Visul pe care-l ții minte adesea constă în scene sau părți pe care le știi, prin urmare, cu cât încerci mai mult să înțelegeți ceea ce ai visat, visul devine din ce în ce mai interesant. ***,
Somnul poate fi împărțit în etape, iar primul este atunci când este implicat sistemul nervos central. Somnul are loc în momentul celui mai adânc somn când creierul are doar valuri delta. După aproximativ nouăzeci de minute de somn, când ritmul cardiac și respirația se accelerează ca urmare a implicării sistemului nervos central și creierul începe să primească semnale în talamus și informațiile care provin de la baza creierului sunt un vis.
Atunci când începe vise, cortizolul crește în cantități mari, iar cortizolul este substanța chimică responsabilă de consolidarea memoriei. În timp ce visezi, creierul eliberează și glicina care paralizează mușchii și te împiedică să te duci undeva, să te auto-validezi sau să te aduci în pericol.
E importanat să nu se repete acelaşi vis!
. Există vise pentru a corecta dezechilibrul din psihicul nostru.---ok*
Eu acum 2 ani visam cateodata ca merg pe bicicleta/pe jos si cadeam intr-o groapa de 3 metri diametru si ma trezeam sau cadeam intr-o groapa de 3 metri dimetru in care era un paianjen urias iar eu cadeam in panza lui si ma manca si ma trezeam.
Mie maica-mea imi tot spunea sa nu ies din vis, eram conştientă ca visez si totul era asa ciudat, ca sa ies din vis trebuia sa ma arunc in gol de pe o masa (poveste lunga cu visul ala)
Foarte ciudat, cum si de ce creierul creaza asemenea vise nu imi pot explica, pana la urma insati existenta noastra poate fi un vis
Stii cum e, nu lucrurile pe care le visam sau le traim sunt ciudate, ci noi le facem sa para ciudate.
Adica noi determinam ceea ce sa simtim?
Din punctul meu de vedere, da si nu
Da,dar as zice ca erau si vise frumoase dar si reale in care constientizam ca e un vis. Intr-un vis "horror" ma ascundeam de un monstru si ma ascundeam dupa o canapea si imploram sa ma trezesc mai repede,reamintindu-mi detalii foarte clare despre vis,totul se petrecea intr-o vila, noaptea, cu peretii verzi. Camera in care ma ascundeam era suvrageria, canelabrul era cu lumanari suspendat de un lant, era un tablou cu un bivol jumatate sters. Monstrul era un schelet cam de 2-2, 5m care avea carne si organe in el pe jumatate.