Eu acum 2 ani visam cateodata ca merg pe bicicleta/pe jos si cadeam intr-o groapa de 3 metri diametru si ma trezeam sau cadeam intr-o groapa de 3 metri dimetru in care era un paianjen urias iar eu cadeam in panza lui si ma manca si ma trezeam.
Eu am visat ca a murit tatal meu si fugeam in ploaie noaptea spre cimitir, am dat in drum de un tunel si trebuia sa-l traversez, era bezna si m-a prins cineva pe acolo, dar am scapat si cand am ajuns in cimitir, cimitirul era de fapt un camp mov foarte abrupt si in timp ce mergeam am cazut in groapa si cand m-am uitat in sus erau o gramada de chipuri acolo si susoteau,, iesi de acolo, ca pun sicriul pe tine'' dar nu am mai iesit
Am avut astfel de vise. Cautam sa ma trezesc; dupa aceea ma rugam lui Dumnezeu si adormeam din nou, fara ca visul sa se repete sau. sa se continue.
Cand se mai intampla astfel de lucruri cauta sa te trezesti (sigur exista o mica constienta a realitatii).
Da,dar as zice ca erau si vise frumoase dar si reale in care constientizam ca e un vis. Intr-un vis "horror" ma ascundeam de un monstru si ma ascundeam dupa o canapea si imploram sa ma trezesc mai repede,reamintindu-mi detalii foarte clare despre vis,totul se petrecea intr-o vila, noaptea, cu peretii verzi. Camera in care ma ascundeam era suvrageria, canelabrul era cu lumanari suspendat de un lant, era un tablou cu un bivol jumatate sters. Monstrul era un schelet cam de 2-2, 5m care avea carne si organe in el pe jumatate.
Mie maica-mea imi tot spunea sa nu ies din vis, eram conştientă ca visez si totul era asa ciudat, ca sa ies din vis trebuia sa ma arunc in gol de pe o masa (poveste lunga cu visul ala)