Mergi la psiholog...el te va ajuta si iti va spune din ce cauza ai acest vis si cum poti skapa de el
In primul rand subconstientul nu poate fi controlat, nu inca din punct de vedere stiintific. Faptul ca frica ta este apa agitata sau ori ce fel de apa.in timpul cand dormi creierul iti proiecteaza frica sub forma de realitate,sigur te-ai ineca daca nu te-ai trezi si cand o faci mi se pare ca e dimineata afara deja dimineata,ai putea face ceva ca singur nu pleaca din visele tale crede-ma,si cum vine vara sa te duci la mare sa intri in apa ia-ti si unn prieten de incredere invingeti fica care o ai si asta este apa marea,arata-i cine e mai puternic si mai spiritual, ia in considerare un lucru (tu trebuie sa crezi ca nu ati este frica, crede si vei scapa de povara). Pace prospera
Pai nu prea poti sa faci nimica decat sa astepti cu timpul n-o sa mai visezi asa si eu am avut o problema an genu asta cad aveam vreo 6 ani
E simplu. Si eu am avut o serie de vise foarte ciudata, stranie rau... sfatul meu este urmatorul: De fiecare data cand visezi marea si vrei sa intri in apa, inchipuie-ti ca te asezi pe nisip (pe mal). Deci te vei aseza si in vis. Incearca sa te ghemuiesti (in vis!) si sa te concentrezi, spunandu-ti continuu ''Concentreaza-te, concentreaza-te, concentreaza-te'' si gandindu-te ca vrei sa te trezesti. Si te vei trezi. eu asa am facut si functioneaza. pe cuvant
Daca te scufunzi in sens rau, adica te ineci, inseamna ca trebuie sa meditezi nitel asupra unui lucru... Este ceva in viata asta de care sa te temi pana la senzatia de groaza? Poate te urmareste vreo frica inca de mic copil si tu nu-i dai voie sa iasa la suprafata, te prefaci ca frica nu exista. Ar fi bine sa te autoanalizezi un pic si sa incerci sa-ti amintesti cand exact s-a inceput asta.
Tie iti este frica de ceva trebuie sa controlezi asta cand te culci gandeste-te la ceva ce e mai frumos cand dormi si vesiezi trebuie sa te controlezi sau scoalate Incearca sa uiti de acest subiect, uita ca ai vorbit cu cineva desprea asta sau alte chesti legate de asta poate vei uita si de vis, incearca( daca ti-am fost de folos funda te rog )
Pai Nancy, eu aș spune sa mergi la biserica sau poate la pshiholog si sa iți explice de ce ai visul acesta.In fine fa cum vrei, eu te-am sfatuit Ok? Dar eu in locul tau asta as face.