Sunt sigur ca e ceva cauzat de stres, de problemele de zi cu zi. Incearca sa rezolvi chestiile apasatoare si apoi va fi altfel
Cauza poate fi stress-ul.
Ar fi bine sa discuti cu un psiholog, sa te evalueze si sa-ti indice metode de relaxare eficace pentru tine.
Ia-ti o vacanta...pleaca departe, uita de casa.macar cateva zile bune... distreaza-te cu prietenii, ai sa vezi ca in mijlocul naturii te vei simti total altfel si daca nici asa nu iti revii, esti incurabil :p
Incearca sa bei cate o cana
de lapte sau ceiuri indicate pentru un somn linistit, inainte de a te baga in pat.
Ei dar nu te impacienta atat de rau...se intampla sa mai ai si momente din astea, probabil treci printr-o perioada mai tensionata si esti mai agitat, ceea ce te face sa nu te mai odihnesti corect si sa 'numai ai timp' sa visezi.Stai linistit, nu e nimic grav. o sa vezi ca o sa-ti revina'visele'
Aceeasi problema o am si eu, de mai bine de jumate de an! Insa in cazul meu, am descoperit ca sunt anemica (mi-am facut analizele intamplator, nu m-am gandit ca ar putea avea vreo legatura)! Si, intr-adevar, mai e si stresul! Pierderea tatalui meu m-a afectat foarte tare!
Parerea mea ar fi, sa-ti faci totusi niste analize si dupa aceea vorbeste cu doctorul de familie, poate-ti recomanda niste vitamine. Poate Magne B6! De obicei este foarte bun in astfel de situatii, insa nu il lua de capul tau, repet, vorbeste cu un medic! Vitamax - este un complex de vitamine foarte bun. Sau poti incerca sa faci un tratament de trei luni cu spirulina si ulei de catina(capsule) - pe acestea le gasesti la plafar. Daca nu ai alte probleme de sanatate, spirulina si uleiul de catina ar trebui sa te fortifice!
Intradevar, trebuie sa-ti faci ordine in viata.nu stiu cati ani ai, dar trebuie sa-ti oranduiesti astfel prioritatile incat sa indepartezi stresul, sa faci ceea ce iti este util si iti face placere, sa-ti cultivi o gandire pozitiva, sa te alimentezi pe cat posibil cu multe cruditati, { fructele si legumele proaspete }sa aiba prioritate in alimentatia ta, in fiecare zii, SOMNUL este foarte important {8 ore de somn }pe noapte, si asta nu incepand de pe la orele tarzii, si foarte, foarte important DA, spirulina si ulei de catina de la hofigal { O CURA FORTE ASA CUM INDICA PROSPECTUL } timp de o luna. apoi vei putea vedea schimbarea. sa auzim de bine...