Ciudat intr-adevar dar nu extrem.Multe lucruri ciudate se intampla in lume si asa va fi pana la sfarsit. Tu fii optimist si cu ganduri bune si vei face fata mai usor vietii.
Povestile astea chiar sunt interesante. Sper sa nu fie adevarate, cu criza asta numai intamplari de acest fel ne mai trebuie.
Eu sunt expert in astfel de cazuri. Si iti pot spune sincer, ai alunecat in timp. Inca nu stiu unde ai ajuns in acest timp deoarece mai am nevoie de date. Add kanghu_628, iti voi spune tot ce stiu.
DanielJackson deci e ca si cum ai merge pe scari, da? Dar din greseala aluneci si ratezi cateva trepte. Asa si cu timpul. Ai ajuns direct la sfarsit fara sa treci prin cuprins.
Nu te-ai prins?,, o ora '' adica, din punctul lui de vedere, tu ai stat mult timp in masina. Nu lua cuvant cu cuvant orice ti se spune!
Scuza-mi cacofonia.
Nu, nu fac misto de voi klu. iar suddent are niste povesti la fel de bizare ca ale mele, deci nu-s chiar dus cu pluta, de vreme ce s-au mai intamplat povesti din astea bizare. laura, stiu ce ai vrut sa zici, dar ceasul chiar arata ca a trecut o ora, deci ala chiar avea dreptate cand zicea,, o ora". pupily, nu cred ca a fost un vis, ca si ceilalti colegi au sustinut ca am stat o ora.
Abh, ai batut recordul de durata pentru urinat frate, si duci pc-ul cu tine la baie? de ce, se uita si cocoselul sau capsunica pe net?
Regis, e posibil cumatrule, esti haios rau hombre, e si asta o varianta pupily92, e intr-adevar posibil ce zici tu totusi, fie am patit si eu ca tine sau... tu ca mine. klu, am alunecat in ca? asta e tare, iar cu dr.house tare m-as distra in fine, pupu92, tu chiar vorbesti serios? pai daca am alunecat in timp inseamna ca eu traiesc 30de ani de exemplu, in 50? mi-se parea mie ca unii copii cresc brusc, azi sunt de 1, 40m iar peste 1 saptamana parca au cu 10ani mai mult si 1, 65m iar eu sunt tot la fel
Mary, deci mai patesc si altii ciudatenii, nu doar eu. sa-nteleg nu-s chiar total dus cu pluta?!
Ok. poate nu a fost un vis. poate te-ai uitat sa vezi daca e cineva prin curte, si ti-ai cautat ceva de lucru prin masina (rebus, sudoku, reviste, ziare) sau te-ai gandit la ceva si ai pierdut notiunea timpului, nu ti-ai dat seama ce mult timp a trecut.
si eu mai patesc ceva asemanator:exemplu: e 11:30 zic ca mai stau putin pe mess si ies, ma pun la somn.stau putin(cel putin asa cred eu, as imi se pare), ies de pe mess si ma uit la ceas. e ora 1. si-mi zic"ba frate, dar ce repede trece timpul..."
poate e din cauza stresuluiu, oboseala.
eu am patit de exemplu sa ma sune prietenul la 2 jumate noaptea, eu ii raspund, vorbesc cu el(normal, il salut, ii spun ca-l pup si-l iubesc), inchid. a 2a zi pe la pranz ma suna vorbesc cu el, si imi cer scuze ca i-am dat bip nopatea la 2 jumate si-l intreb daca l-am trezit. el rade si-mi zice"faci misto de mine? nu eu te-am sunat, am vorbit cu tine, era si Pepe(un amic, nu vedeta ) cu mine...si incepe sa-mi povesteasca tot ce am vorbit cu el.culmea e, ca desi au trecut cateva luni de atunci(cred ca vreo 6 luni) eu inca nu-mi aduc aminte ca am vorbit cu el la telefon. oricat ma chinui, nu reusesc sa-mi amintesc.
poate creierul nu a fost pe faza sa inregistreze aceste informatii
Se baga si el in seama ca sa treaca timpul sau l-a trimis sefulsa te zoreasca la munca.
@ pupu92: a alunecat in...era sa zic acu o prostie. de parca sta cineva cu tehnologie din anul 3050 focalizata pe el si face experimente. din 6 miliarde de oameni, alte miliarde de locatii posibile, tocmai pe el l-au gasit sa il faca " sa alunece in timp".
daca intr-adevar omul nu face misto de noi, inseamna ca are probleme cu creierul. I-ar trebui un Dr.House care sa ii faca toate testele posbile, dar in rRomania nu avem asa ceva.
Eu nu cred ca eti dus cu pluta! Este o chestie de perceptie a timpului si a dimensiunilor! Cel putin asta e parerea mea si cine va citi asta va spune ca si eu sunt dusa cu pluta!)timpul este palpabil, etse conexiunea dintre alte dimensiuni! Imaginati-va un cadru filmat cu 26 frame/sec sau unul cu 300 farme-uri/sec! Acelasi cadru doar cu viteze diferite de translatie a informatiei intr-un alt cadru( alta dimensiune). Am trecut si eu prin niste experiente ciudate si nu numai eu...
A fost demult, un om care a plecat...nu stiu sigur unde, la magazin in fine.Si de atunci a dispart.Nu a fost crima, nimic pur s simplu a disparut.Peste 50 de ani oamenii jurau ca au vazut acea persoana pe strazi, a fost gasita de politie si s-a constatat ca este omul disparut.Pana aici nimic bizar, totul ok, dar omul era absolut neschimbat, in hainele in care a plecat cu 50 de ani in urma.Intamplare adevarata!
Si inca ceva:unchiul unui tovaras era putin handicapat la un picior, nu putea sa se deplaseze normal.Defapt putea, insa mai greu. A iesit intr-o seara sa-si faca nevoile(era singur, wc-ul in curte ca la tara)si s-a trezit a doua zi in satul vecin intr-un sant.TOT ADEVARATA!
AvalohAlyn întreabă: