| DomnulSarma a întrebat:

Am 11 ani si acum 1an de ziua mea cand tatal meu a vrut sa dea noroc cu cineva m-am gandit ca se stinge lumina si exact cand a dat noroc s-a stins lumina! Imi spune cineva daca am puteri paranormale?

20 răspunsuri:
| stangaionut a răspuns:

laughing lol frate se mai intampla ma

| Rebelicious a răspuns:

Nu ai puteri paranormale, cineva a stins lumina ori cu intentie ori din greseala.Sau se mai putea ca cineva sa arunce cu ceva mai solid si sa fi impins intrerupatorul catre setarea de stingere a luminii. Sper sa-ti fi raspuns bine! O fundita plswinking

| aliss23 a răspuns:

Si mie mi s-au intamplat multe lucruri de genul acesta straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca e ceva paranormal sau nu dar am probleme cu tatal grave pe care le-am intuit de o saptamina.Am pus chiar si o intrebare la stiinta si filozofie.Acum e la spital. Poate e numai intuitie dar nu trebuie sa te gindesti mult la ceva venit din neant pe negindite.

| MissDi a răspuns:

Daca ti s-a intamplat o data... poate a luat lumina sau a stins cineva becu.nu ai puteri supranormale.

| io1s1cu1dietatetarele a răspuns:

In primul rand esti sarma deci clar ai puteri parasarmale nu paranormale! apoi, nu stiu cum ai ptut sa scrii intrebarea asta pentru ca sarmalele nu au degete! aaaaa intrebarea ca m-am abatut! nu stiu

| NeverMore_5549 a răspuns:

Posibil sau imposibil.
Varianta 1
Posibil
Poate fi posibil in cazul in care ti-a venit aceeasi imagine. Si e posibil dar nu inseamna putere paranormala si ca ai dezvoltat gandirea practica si vibratiile spirituale. Bv!

Varianta 2
Imposibil
Aici e vorba de o coincidenta.

| MyaMySeSpune a răspuns:

Nu s-ar putea doar sa fi fost o pana de curent... funda!

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Incerca sa mai faci asa! apoi iti vei da seama daca ai sau nu. sper ca te-am ajutat

| LittttleMonster a răspuns:

rolling on the floortare asta. poate a fost ceva ciudat la tine.sau pur si simplu s`a intamplat doar pentru ca a fost ziua tawinking

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Poate a fost doar o coincidenta însa dacă a fost asa a fost o coincidenta mare! eu nu știu ce sa cred dacă ai puteri paranormale sau nu însa dacă este singurul lucru care ti s-a întâmplat de genul asta poate fi o coincidenta însa dacă ți s-au mai întâmplat și alte lucruri e mai bine sa vorbești cu cineva despre asta(părinți sau un doctor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stupidul ala m-a trezit si m-a facut sa ma intreb ce naibii mai caut aici?

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Gândeşte-te că întrebarea ta nu va mai fi pe site, să vezi dacă se întâmplă!

P.S : Dacă vezi că se va întâmpla, nu înseamnă că ai puteri paranormale, înseamnă c-am raportat-o eu happy.

| MeScorpion a răspuns:

Pura coincidenta.

| MagicSmile7 a răspuns:

Eu eram odata catarata in copac si in sinea mea l-am ispitit de Dumnezeu sa vad daca reactioneaza(stupid, stiu), am vrut sa vad daca o sa cad din copac si indata dupa ce mi-a venit ideea m-am lumecat si...m-am vazut prabusita la pamant. Uneori gandurle devin realitate mai repede decat iti poti imagina si uneori sunt simple coincidente.

| ELLSSA a răspuns:

Eh nah!
Si acum un an ce ai mai vrut sa se intample si s-a intamplat?
Nu m-ai convins ca ai asemenea puteri...

| tocana97 a răspuns:

Wooow
frate,o sa apari pe OTVlaughingrolling on the floorrolling on the floor

| DorelSudoru a răspuns:

Conincidenta dar mai incearca ca sa te convingi ca o faci chiar tu...

| Dunnamite a răspuns:

Daca poti sa faci de 10 ori la rand, in zece zile diferite si in zece locatii diferite... e posibil sa ai puteri paranormale!

| FuckOnCocaine a răspuns:

Ești fantastic/ă, te invidiez. Eu pățesc așa numai la beție.