Baaaaaa,asculta la mine.Cu noi barbati parintii sunt foarte stricti,nu ai voie sa plangi,nu ai voie aia, adica nu te-au lasat sa iti exprimi sentimentele, dar asta este ceva normal.Dar pe de alta parte fetele au fost lasa-te sa planga, sa simte sentimentele, adica sa faca ce vor.Man asa credeam si eu, dar tu alegi sa vii aceasta persoana sensibila si timida, bun.Si nu trebuie sa iti pese de ce zice lumea din jurul tau, de ex eu iti zic ca esti prost, dar tu esti la Oxford.Asta crezi tu despre tine daca iti zic asta? Nu evident, esti destept atata timp cat ai ajuns acolo.
Asa sa revenim la problema, tu iti controlezi soarta si cum vrei sa fii.Si nu te pun,, acum sa fluieri dupa fete si sa le zici hai pisi sa ne ****'':)) Dar sa afli ce le place si cum sa interactionezi cu ea. Uite un video https://www.youtube.com/watch?v=N6FNkWCDRxw si cauta pe in stagram Taher Sonu el te ajuta cu problema asta, dar asta este adevarul daca vrei sa te duci pe strada sa vorbesti cu o fata, du-te man, nu te omoara nimeni.Si sa stii cum sa vorbesti, daca vorbesti ca un dubios sigur ca fuge de tine, trebuie sa fii relaxat.Dar sa nu vada ca vrei sa o iei de nevasta, doar sa va cunoasteti si poate iesiti la o intalnire. Funda?
Foarte interesant ce spui man
"Și baietii pling citeodata...", nu uita. Orice baiat/bărbat se smiorcaie la un moment dat. Asa ca nu e o problema ca plingi. Citeodata. Ca dacă te vaiti mereu, nici o fata nu te va plăcea. Orice fata vrea un bărbat linga ea, pe al cărui umăr ea sa plinga, nu o domnisoara care ii plinge mereu el ei pe umăr.
Orice ar fi, vorba bunicii mele : orice sac își are petecul. Și al tău. E chestie doar de timp pana sa o găsești. Eu am găsit - o tirziu, la 37, și nu a fost problema. Avem 14 ani de căsnicie. Și tu poate o vei găsi mai tirziu, dar va fi bine. Mai bine decat la 25 cu copil și divortat, cum sunt cazuri.
Un barbat nu are voie sa plinga, sa se vaite sau sa fie trist"
Asta este o tâmpenie legată de un stereotip cultural.
Nu există fată care să te accepte. Așa este. Ce e aia să te accepte?
Pentru ca să cucerești o fată trebuie să faci ceva. Cauți, te întâlnești cu ea. Te refuză, te respinge, nu te vrea, cauți alta până găsești, indiferent de vârsta pe care o ai.
Atunci, sper să aibă parte de un robot toată viața.
Chiar azi am văzut pe insta, niște tricouri cu texte...
https://imgur.com/a/Lkop73L
Tinerii trebuie să se pregătească pentru căsătorie.
50% din pregătire o reprezintă casa și serviciul;
50% reprezintă capacitatea de a rezista împreună cu nevasta și copiii.
Divorțurile prind din urmă numărul căsătoriilor deoarece toți oamenii eșuează ori în primii 50%, ori în ceilalți 50%.
Căsătoria nu trebuie să fie făcută pentru a ne fi nouă bine, ci partenerului de viață și copiilor în mod perfect egal.
De aceea noi trebuie să refuzăm să ne îndrăgostim -atat bărbați cât și femei- până când nu suntem pregătiți pentru căsătorie 100%.
Iar dacă scopul unei relații dintre un bărbat și o femeie este altul decât căsătoria, atunci mai multă încredere poți să ai într-un nebun decât în astfel de oameni ușuratici, care nu fac altceva decât să înmulțească suferința pe pământ.
Oamenii ori sunt responsabili și se abțin, ori sunt iresponsabili și trăiesc viața fără să le pese de urmările alegerilor lor, adică de ceilalți.
Pentru toți tinerii care nu sunt pregătiți pentru căsătorie 100% de vină sunt părinții care și-au făcut familii în mod iresponsabil, în mod egoist. Acești părinți au avut în vedere doar interesul lor. Nu dau doi bani pe astfel de părinți. De fapt nici pe ei nu-i interesează faptul că sunt părinți.
Oamenii care au devenit părinți se împart în două categorii:
- unii sunt aceia care au fost târâți de dorințele sexuale și nu s-au abținut;
- alții sunt aceia care s-au temut că vor ajunge la bătrânețe și nu va avea cine să aibă grijă de ei.
Mai există și alte categorii de minorități (influența părinților, influența societății - statul nu te ajută cu o locuință dacă nu ai familie/copii; obligativitatea serviciului -cum sunt preoții). Aceste lucruri au contribuit 100% viitorul sumbru al copiilor; mai bine spus la lipsa unui viitor.
Să nu-mi spună careva că există oameni care s-au căsătorit din dragoste. Acestora le spun: ei pot să mintă pe diavolul care este tatăl minciunii, expert în minciună; dar pe mine nu mă pot minți. "Dragostea" pe care o au părinții pentru copii lor nu durează mai mult decât durează norul pe cer.
Toți cei care trăiesc în mijlocul căsătoriei, toți vor să scape din lanțurile ei, și nu știu cum să facă asta: și bărbați, și femei, chiar și copii lor.
Tinerii care au ajuns la vârsta căsătoriei și nu sunt pregătiți pentru căsătorie, își vor judeca iresponsabilii părinți.
Este mai bine ca pământul să se depopuleze, decât să fie populat cu suferință.
Ce îți spun ție, spun tuturor: caută să ai în inima ta dragostea pentru Dumnezeu. Cu aceasta vom rămâne. Familia va fi doar pe acest pământ blestemat, la al cărui blestem și suferință participă toți aceia care dau naștere la copii. Pe noul pământ nimeni nu se va mai căsători. Și nici nu vor mai fi împreună aceia care au fost împreună pe acest pământ.
Eu nu cred ca problema ta este ca "plingi". Problema ta este ca ai impresia ca femeile sunt niste roboti care se comporta identic in timpul actului sexual, care reactioneaza fix la aceiasi stimuli, care au fix aceleasi dorinte, placeri, fantezii, gem fix din acelasi motiv etc. si carora trebuie sa le gasesti neaparat butonul de On/Off.
AvalohAlyn întreabă: