| Manticore a întrebat:

Am auzit ca daca esti botezat mai tarziu sau daca esti nascut din parinti care au mai fost casatoriti o data vei ave nu stiu ce probleme? E adevarat? nu am inteles ce probleme. Acest lucru l-am auzit de la proful de religie.

8 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Si proful tau s-a botezat mai tarziu, si de aia are probleme cu capul. Altfel nu-mi explic aberatiile dumnealui.

| itscloudyoutside a răspuns:

Povesti. Prostii. Aberatii. Religia exagereaza mereu.

| KodrutZ a răspuns:

Ai auzit prost. Crezi ca musulmanii au probleme, nefiind botezati? Asiaticii, in mare parte atei sau budisti, au probleme nefiind botezati? Cei nascuti inainte de a incepe practica botezului la crestini aveau probleme?

| Leonard08 a răspuns:

Nu este adevarat.

Si religia loveste din nou...baga frica in tine degeaba.

| iEmonel a răspuns:

S-a nascut el din greseala [ profu' de religie ].

| Owakey a răspuns:

Bună!

Este un non-sens. Poate nu ai auzit bine sau profesorul acela este chiar incompetent.

Baftă!

| 이벨 a răspuns:

Nu e adevarat ce a spus profesorul tau. Fiind de religie el ar trebui sa stie ca acei copii nu au gresit cu nimic si ca Dumnezeu nu i-ar trata altfel happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ce este: pentru pacatele parintilor platesc copiii. Daca te casatoresti o faci pentru intreaga viata! A doua casatorie mai merge.dar a treia, a patra, tu ce zici? e bine? Copilul se boteaza in general la 40 de zile dar unii sunt botezati mai tarziu. Asta nu inseamna ca acei copii vor fi bolnavi cu capul sau altele. Copilul care a fost zamislit la betie va fi un copil cu probleme, la fel ca si copilul zamislit in zi de sarbatoare. Citeste din sfaturile Parintelui Arsenie Boca.