anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca daca incerci sa te spanzuri nu reusesti din prima
Dar o sa incerci pana reusesti.
E adevarat?
Eu nu am incercat dar vreau sa mor
Voi ati avut probleme peste care ati trecut singuri?

De cate ori v-ati gandit la sinucidere?
Sunteti fericiti cu ceea ce aveti?

7 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

"Sunteti fericiti cu ceea ce aveti?" - Niciun om nu este fericit in adevăratul sens al cuvântului; şi totuşi trăiesc oamenii bine mersi. Chestiunea e că putem trăi foarte bine pe o poziţie intermediară între fericire şi nefericire; şi nici nu e bine să aspirăm la ceva ce nu poate fi atins. O vorbă înţeleaptă spune că să te întinzi cât îţi este plapuma. Atâta avem, să ne bucurăm cu ce avem.

| Adry05 a răspuns:

Gandeste-te la oamenii, macar familia, parintii tai pe care-i lasi in urma. Cauta sa vezi cat de mult afecteaza moartea unui membru al familiei pe celalat, in special sinuciderea cand ceilalti incep sa aiba remuscari ca au contribuit la aceasta decizie.

| doctorandus a răspuns:

Suna la 112.

| Legion7X a răspuns:

Sinuciderea nu este o soluție bună cel care va face asta va nenoroci familia nu și pe cei care aud de această tracedie.
Cred că tu habar nu ai ce înseamnă probleme sau crezi că poate ești singurul care are probleme. este și normal să nu afli ce probleme au uni crezând toată lumea este fericită.
persoanele puternice psihic niciodată nu se plâng ci întodeauna merg mai departe exact ca un soldat pe front care deși este împușcat două ori mortal totuși mai are vlaga și speranța ca va mai trăi 3 minute sau că își va vedea familia și merge mai departe înecându-se în propriul sânge până când în final acesta moare.
Oare tu ești un luptător/ luptătoare până când îți este sortit destinul sau vei ceda din prima în fața primelor simulări sau a unor lucruri mărunte?
Asta se chiamă viață: durere, tristețe, fericire, plăcere, distracție și în final moarte ca o încheiere a tuturor acestor capitole pe care le trăim poate uni capitole prea scurte alți puțin mai lungi depinde ce ne oferă viața.

| Nilsson a răspuns:

Gandurile acestea negre sunt date de duhuri rele, sinuciderea e unul dintre cele mai groaznice lucruri.
Numai Dumnezeu iti poate da puterea sa depasesti acesta stare de suferinta, dar trebuie sa iti doresti cu adevarat sa te impotrivesti raului.

| Mclaren12 a răspuns:

Aproape toti oamenii vor mai mult decat au.
Si probabil si eu o sa vreau sa mor cand o sa ajung sa-mi pun tampenia aia de citat la poza de profil.
Lasa-te de crestinism si fa-ti un scop in viata. Practica spiritualitatea, meditatia, Yoga, astea ajuta cu depresia.

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)! Vizioneaza repede acest videoclip cap-coapa!
https://www.youtube.com/watch?v=Nvkdnp-PU-o