| Lorena_3032 a întrebat:

Am auzit ca din 10 persoane una e stangace si restul dreptaci.
1. Voi cu ce mana scrieti? 2. Cu ce mana faceti activitatile automare(mancati, va spalati pe dinti, apucati lucrururi, taiati painea etc) 3. Ce picior folosit mai des(ca sa loviti mingea, la care va incaltati/descaltati primul)? 4. Cu ce mana loviti mai bine? Dar cu piciorul? 5. Sa fie adevarat oare ca stangacii sunt mai destepti? Leonardo Da Vinci, Albert Einstein si altii erau stangaci.

62 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Pot să scriu cu ambele mâini și să fac activități cu ambele mâini, la început am fost stângace dar am învățat să scriu cu dreapta și acum o folosesc mai mult și cu stânga scriu doar dacă-mi obosește prea rău dreapta.
La picior sincer habar n-am.

| Paulla a răspuns:

Eu sunt ambidextră.
1. Cu dreapta, pentru că aşa am fost învăţată la grădiniţă. Dar pot scrie şi cu stângă, numai că n-am acelaşi antrenament şi scriu puţin mai încet.
2. În general folosesc mână care este mai aproape de obiectul respectiv. Cred totuşi că predomină stânga, dar le pot folosi pe ambele la fel de bine.
3. Le folosesc pe ambele, totuşi cred că predomină folosirea celui stâng.
4. Cu ambele lovesc la fel de bine. La fel şi cu picioarele.
5. Adevărat şi dovedit ştiinţific. Persoanele stângace şi cele ambidextre au corpul calos cu 11% mai mare decât persoanele dreptace. Dar Leonardo Da Vinci şi Albert Einstein nu erau stângaci, erau ambidextri. Leonardo picta cu ambele mâini, alternativ. La fel şi Michelangelo. Alte personalităţii ce erau ambidextre ar mai fi Tesla Nicolas şi James Garfield. Cel din urmă putea scrie simultan cu o mână-n greacă şi cu una-n latină.

| Alyra a răspuns:

Bună!
1.Scriu cu mâna dreaptă.
2. Dreapta
3. Dreptul
4.Dreapta
5.Eu cred că nu este decât o coincidență.
O zi bună! happy

| DrunkenRat a răspuns:

Eu pot scrie cu ambele maini, dar la restul folosesc dreapta, mai putin pe bicicleta unde prefer sa conduc cu mana stanga.

| itscloudyoutside a răspuns:

Eu sunt 100% dreptace, cu stânga nu prea le am. Iar la faza cu inteligenţa... Am în clasă doi stângaci, iar unul confirmă afirmaţia, iar celălalt o infirmă, aşa că nu ştiu ce să zic. laughing Dar aşa o fi dacă zice Paulla că e demonstrat ştiinţific.

| GusWaters a răspuns:

Dracu,ce se mai cearta lumea aiurea.Luati aminte de la reincarnarea lui Dumnezău: stres ca sa slabiti, baschet ca sa faceti trupusorul betonat, si mama natura sa va ajute sa aveti 52 de kile, picioare pana-n gat si 1, 80-ca Alice.hee hee

| aliceinchains a răspuns (pentru GusWaters):

Nu ne certăm, așa ne înțelegem noi.hee hee Am 1, 78 șî mai multe kilograme. Sunt grasă, dar numai eu am voie să spun asta. Bine, și Wooden mai spune asta...mereu.

| GusWaters a răspuns (pentru aliceinchains):

Stiu cum se intelege lumea cu Wooden. laughing

Stiu ca ai mai multe, dar eu as considera binecuvantata o fomeie de 1, 80 isi 52 de kile.Nu esti grasa, si daca eu zic asta, e irevocabila decizia.

| aliceinchains a răspuns (pentru GusWaters):

Ok, spune-i asta lu' Wooden și vezi ce-ți zice. laughing

| Nuvăsufăr a răspuns:

Şi Hagi era stângaci.

1. Dreapta. ( scriam cu stânga, dar dascălul m-a pus să scriu cu dreapta)
2. Stânga.
3. Stângul.
4. Stânga-Stângul.

5. Nu ştiu ce să zic de inteligenţă, ştiu doar că stângacii au lobul drept mai dezvoltat, şi pot reacţiopna cu fracţiuni de secundă mai repede ca dreptacii, asta ar ajuta numai în sporturi nu neapărat în gândire.

| aliceinchains a răspuns:

Cu dreapta.
Nu știu dacă are vreo legătură mâna cu care scrii, mănânci etc. cu inteligența. Nu prea are relevanță.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru aliceinchains):

Tu oricum mănânci cu amândouă laughing

| FucktheSystem a răspuns (pentru Woodenpints91):

Și ea grasă ca mine de se rostogolește pe stradă? laughing

| Woodenpints91 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Dar nu am zis nimic de grăsimebatting eyelashes

Păi când zici că un om mănâncă cu ambele mâini se înțelege că mănâncă mult deci ar putea să fie un apropo la greutatea acelei persoane.
Oricum eram curioasă dacă o faci pe Alice la fel de grasă ca pe mine care-s anorexică laughing

Ia întreab-o de greutatebatting eyelashes

O să fiu decapitată? :-s

| aliceinchains a răspuns (pentru Woodenpints91):

In timp ce mi se deschidea pagina, chiar ma gandeam ca trebuie sa zici ceva de greutate, mancare, grasa. Era imposibil sa nu. rolling eyes

| aliceinchains a răspuns (pentru FucktheSystem):

E poveste lunga. Eu vreau sa mai slabesc, da' asta nu inseamna ca-s grasa, desi el e atat de dragut incat imi "aminteste" asta zi de zi. Si-i plac falcutele mele. thinking

Nu mă da de gol big grin

Iar ea vrea să slăbească mergând 15 minute pe jos, zilnic rolling on the floor

Cu ce sa te dau de gol, cu falcutele? thinking

Mai taci! phbbbbt
Ca nu-i asa. E frig afara, nu merg pe jos pan' la liceu. Si nu vreau sa slabesc asa. frustrated

Dar cum vrei să slăbeşti? big grin

Pfff pai acum înțeleg de ce sunt anorexică că merg 30 de minute pe zi până la liceu și înapoi, dar după cât ma înjurat azi drumul ăla cred că-mi iau abonament la autobuz că mereu trebuie să pierd eu ceva pe acolo, măcar să mă fure țigăncile în autobuz.

| FucktheSystem a răspuns (pentru aliceinchains):

Eu n-am nici 45 de kilograme și-mi spune că-s o bilă de grăsime, deci nu e de luat în seamă.
Și nenorocitul îmi înșeală fălcuțele waiting

Pai regim. thinking
Si, ia spune, iti plac si alte falcute decat ale mele? Vrei sa nu mai tragi de nici o falcuta? thinking

Ma gasesti pe facebook, nu-s grasa. laughing Stiu ca nu-i de luat in seama.
Si da, vrea cat mai multe falcute. N-o sa-l mai las sa traga de niciuna. frustrated

Poi te am la prieteni pe facebook, dar vroiam să-l trag pe wooden de limbă să văd ce zice.
Gata, nu-l mai lăsăm să se apropie de fălcuțe, wooden fără fălcuțe!
P.S. Cine a pus întrebarea sigur ne înjură pentru chat.

Am rămas fără niciuna sad

Eu care credeam că-i plac doar fălcuțele mele...și el joacă! De la mine n-o să mai aibă parte de niciuna. no talking
N-o să se supere pentru chat...cred.

Dudă, ai 1, 78 și te vaiți?
Eu aș face schimb cu tine să-ți dau ăia 1, 65 cm ai mei și să-mi dai tu înălțimea și grăsimea inexistentăbatting eyelashes

Dar nu e fain, să știi. Să fii înaltă nu e. Spui asta pentru că ești scundă, dar dacă ai avea aproape 1, 80 nu ți-ar mai plăcea. big grin
Mie toată lumea-mi pare scundă. laughing

| Rockart a răspuns:

4 x Dreapta
5. Nu cred. E normal din 100 de artişti câţiva să fie şi stângaci. Cunosc şi eu câteva persoane stângace şi nu mi se par prea strălucite.

| maiAm8conturi a răspuns:

Scriu cu dreapta, in schimb toate activitatile le fac cu stanga.Chiar si cand trag cu arma, tin patul pustii in umarul stang si mana stanga pe tragaci.Imi vine pe dos daca incerc in dreapta.Si la box la fel, imi folosesc stanga mai des, dreapta zici ca-i o creanga atasata la bratul meu.Si nu stiu ce sunt, stangaci sau dreptaci, un lucru il stiu sigur, nu sunt jandarm! happy

| qLoveSmileღ a răspuns:

1. Stanga

2. Stanga

3. Stanga

4. Stanga

5. Habar n-am. laughing

| Cry11 a răspuns:

1.Dreapta
2.Dreapta
3.Dreptul
4.Dreapta, Dreptu
5.Nu cred ca are vreo legatura

Răspuns utilizator avertizat
| Memecy a răspuns:

Eu sunt stângaci, sau mai bine zis viata m-a forţat sa fiu ambidextru, dar in majoritatea activităţilor folosesc stânga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Persoanele stangece au o imaginatie incredibil de mare sunt foarte inventivi deci se adapteaza foarte bine la mediu dar nu au logica ca si dreptaci chestia asta le cam incurca, sunt dreptaci dar pot scrie cu stanga e fb sasi folosesti mana stanga isi creste imaginatia,

| bloodyhell a răspuns:

1.stanga
2.stanga
3.stanga
4. cu stanga
5. poate

| JoeTPU a răspuns:

1)Dreapta
2)Dreapta
3)Dreptul
4)Dreapta si Dreptul
5)Nuuuuuu!
PwP:*

| Silyca a răspuns:

Eu fac tot cu dreapta.Dar am o colega e stangace si e ceam mai desteapta din scoala.Are note bune si e si desteapta.

| Elektro a răspuns:

1.Stanga 2. Dreapta 3. Dreapta 4. Dreapta 5.Nu stiu

| Chauderitza a răspuns:

Buna :*.
1. Scriu cu stanga.
2. Cu stanga fac activitatile, cele care le-ai scris tu kiss.
3. Piciorul stang
4.Cu mana stanga lovesc cel mai tarelaughing.
5.Se poate laughing

| diamar a răspuns:

1.Dreapta
2.Dreapta
3.Dreptul
4.Dreapta/ul
5.Nu cred ca influenteaza
O zi frumoasa!

| BuBu2006 a răspuns:

1cu dreapta2dreapta3dreptul4dreapta5asa se spune dar, nu e neaparat, oricum sunt cam putini! Tu cu ce mana iti desfasori activitatile?

| IoanaIoa88 a răspuns:

Scriu cu dreapta, activitatile automare cu dreapta, Piciorul drept, si da asa se zice, ca stangacii sunt mai desteptihappy

| BCosmin14 a răspuns:

1.Stanga
2.Stanga
3.Dreptul
4.Stanga; Dreptul
5. Posibil...happy

| Virtualu a răspuns:

1. Cu dreapta
2. Cu aman 2
3. Cu dreptu
4. Nam incercat pe nimeni da cred ca cu dreptu
5. Pai am auzit ca stangacii gandesc mai diferit fata de dreptaci da nu cred ca trebuie sa fie neaparat mai destepti

| Pisyreamary22 a răspuns:

Stangaa
Majoritate'aa :X prostiilor... Le fakk cu dreapta laughing dar restul cuu Stangha

| cryaotic a răspuns:

Pai cum sa va spun...
dreptacii au stangacie si stangacii dreptacie...

| cristiana99 a răspuns:

1. Dreapta
2. Dreapta
3.Stangul
4.Stanga si Stangul
5.Nu, mai degraba mai indemanatici, pot sa lucreze de obicei cu ambele maini

| MadaPhuu a răspuns:

1.dreapta
2.dreapta
3.drept
4.dreapta
5.eu nu cred. din 5 persoane stangace pe care le cunosc doar una e desteapta.in test toti dreptacii pe care ii cunosc (sunt exagerat de multi) doar 8 sunt mai putini isteti dar nu prosti.

| bossbossbig234 a răspuns:

Eu sunt stângaci la mana si dreptaci de picior...Ciuuudat laughing