Nu, am încercat eu, nu funcționează.
Oricum dacă vrei să te convingi încearcă, e doar o altă poveste de speriat copiii.
Depinde la ce te referi. Bloody Mary este o bautura ce contine votca si suc de rosii.
Poate relatezi putin legenda,eu nu am cunostinta...Dar daca este o legenda,(pentru cunoscatorii de mai sus):toate legendele sunt adevarate, sunt adevaruri transcendentale spuse sub forma de imagini, alegorii.
Bună, este o legendă ori superstiție cum este la noi Dracula.
Bloody Marry, este inventată ca fapt divers pentru. amuzament ori pentru a face glume prostești. App. mai este și Candy Man - e și film ( la fel ca Bloody Marry).
Bună.
Nu, normal că nu este adevărat.
Este doar o altă legendă americană pe care adolescenții o folosesc de Halloween și alte chestii de genul acesta.
Pa-pa.
Abby chiar am citit acum despre ea si nu stiu daca e adevarat se pot insela cum a zis ca o sa fie cutremur in 2000 si acum in 2011 in mai si a fost nu orice om se poate insela.Deci nai frica
Nu ma. E o farsa de aia tampita.a facut'o si o prietena da nu s-a intamplat nimic stai linistit'a
Funda?
Ei bine, nu trebuie sa te sperii pentru ca nu ai motive. Sunt pur si simplu niste legende...iar daca ar fi adevarat, de ce crezi ca ti se va arata chiar tie este numai inconstientul tau...
Buna..normal ca nu este realaa.
este doar o legenda de speriat copii
cica daca te pui in fata oglinzii la 12:00 noaptea si o strigi va veni si te va ucide.La pastele caiilor.crede`ma nu existaa asa ceva stai calm/ã
sper ca te-am ajutat, pwpix