| harciog a întrebat:

Am auzit pur si simplu,nu la televizor,nici la radio si nici n-am citit vreun articol de ziar sau vreo revista.Pur si simplu mi-a spus un coleg ca savantii rusi si cu cei coreeni,nu stiu daca din sud sau din nord,vor sa cloneze o specie de mamuti disparuti de citeva mii de ani.In cazul in care ar putea fi adevarat,stie cineva ceva despre asta ?Si unde am putea gasi reportajul sau articolul respectiv?

Răspuns Câştigător
| Sburatorul a răspuns:

Sigur nu era vorba de cei japonezi?

http://www.realitatea.net/......91695.html

20 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Bine ca nu-ti cloneaza stramosi tai ca asta ne mai trebuia niste harciogaurus giganti.laughing

| harciog explică (pentru Hombre):

Oare rodeau chiar tot? Nu te gindi la prostii dar oare rodeau chiar tot, tot?

| anonim_4396 a răspuns (pentru harciog):

Daca permiteti: pai de unde crezi ca ti se trage ca rozi din sticla de vodka?!
Scuzati vizita inopinata! big grin

| harciog explică (pentru anonim_4396):

Imi plac vizitele matinale soldate cu atacuri de sticle cu vodka la persoana.Fii binevenita la festinul cu sunca de mamut si vodka ruseasca pina vina kron cu palinca.

Bine mai, hai ca vin si eu cu oua de strutus alergatus bagatus capus in nisipus big grin

| izabelageorgiana a răspuns:

Si eu am auzit asta dar la stirile PRO TV. Intra pe site-ul lor si vezi pe acolo poate gasesti reportajul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba Harule, or fi buni de mancat mamutii? Parca ma vad cu camara plina de slana faina, bucati de 3/4 metri de sunca laughing
Numai dintr-o ureche traiesc o jumatate de anwinking

Ma n-auzi, de ce vrei sa induci lumea in eroare? De ce nu continui ca la tine sunca in seamna in mod automat si palinca?

Bai da' n-am vazut hal de tradare ca acum! Daca nu te-oi da si eu in primire, las' ca vezi tu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca vor sa cloneze multe specii disparute pentru care au gasit probe de AND. Mi se pare interesanta tare ideea. Sper sa nu faca din greseala vreun dinozaur big grin.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Servus!
Probe ADN faino, ADN! Cat despre dinozauri, lasa-i sa vinawinking "Sa mananca si gura lu' persoana mea" ceva mai consistent laughing
P.P. Scuzati bagarea in seama, dar am vazut loc liber la masa, iar eu astazi urasc sa stau in picioarewinking

Ha ha ha! Mersi sefu. E seatat pe engleza si de fiecare data cand vreau sa zic ceva smecher le gat de AND mi-l transforma in and. Eh, vezi?!
Ia loc haiducule ca nu ma supar, chiar face placere big grin

Stai fara grija ca si la mine invitatia la masa n-ar avea nici un sens pentru ca nu-i nevoie de ea.Sint pregatit mereu pentru asa ceva.

Ha ha ha, lasa ca vedeti voi dinozauri si mamuti, cind or sa va alerge dinozaurii printre blocuri sa va muste de cur laughing

Da-l dracu' de cur, mie mi-e frica sa nu-mi zgarie SH-ul din parcare laughing

Apropo de asta. Deja mi-a trasnit prin bila cum sa scap de taranii aia de dinozauri. Maninc usturoi si daca vine unu, ii rigii in nas. Sa vezi cum i se-nmoaie aluia genunchii de la duhoare si cade ca o balega. Stiu ca e un gest mitocanesc, da' in razboi fiecare face ce poate laughing

La ce tonaj au astia din neamu' lu' Dino, ne-ar trebui niste sosete purtate 2 saptamani in continuu laughing

Performanta asta n-am mai reusit-o de cind am terminat armata. Aveam atunci niste soete, aruncai cu ele in sus si ramineau lipite de tavan rolling on the floor

laughing Ale mele se infigeau direct in lustra din clubul ofiterilor laughing
Ne **** aia (fosta faimoasa Directie 5-Baneasa) de dormeam cu ochii deschisi big grin Jigodiile laughing

| Kenzorr a răspuns:

Nu este imposibil sa aflii numa daaca spargi parola programu nassa si poti afla tot ce vrei dar asa e imposibil sa aflii numai daca il posteaza pe net!
ITI RECOMAND SA'L NU'L SPARGI!