Domnule,consolozeaza-te cu ideia ca pamintul si acelelante planete au fost supuse mereu la astfel de impacturi in mod natural si ca noi am avut noroc doar de oxigenul din atmosfera.
Daca gasesti un link cu citatul original, atunci te cred. altfel sunt povesti nemuritoare. si eu pot sa zic ca "Nasa a descoperit extraterestrii care fac striptease" fara sa ofer un link sau ceva la site-ul nasa care arata cu subiect si predicat ca ei au zis asa ceva. si in plus, multe posturi de stiri sau bloguri ieftine iau stirile date de nasa si o intorc pe dos. deci sa zicem ca se descopera un asteroid cu 5 % sanse de coliziune cu pamantul, stirile si blogurile idioate for veni cu ceva gen "Un asteroid AR putea intra in coliziune cu pamantul. apocalipsa AR putea fi iminenta" etc. As vrea sa vad stirea originala
Am vazut pe sport.ro sau protv.ro nu mai stiu sigur sursa scuze:d
Cred ca vorbesti despre urmatorul comunicat de presa: http://www.nasa.gov/home/hqnews/2012/may/HQ_12-157_NEOWISE_PHAs.html
Daca citesti, o sa vezi ca nu exista pericol iminent, din potriva se vorbeste despre eventualele misiuni de foraj/experimentare pe asteroizi.
Mass media face multe pentru rating. Imprastie multe zvonuri, dar aici intervine si vorba aceea "Nu cred pana nu vad cu ochii mei". Deci nu se poate stii concret.
Nu e adevarat. NASA ar fi facut poze prin observatorul lor asteroizilor si le-ar trimite pe internet, apoi le-ar "ingheta" sau le-ar "amortiza" sa evite impactul. Nu ai nici o grija, suntem in siguranta.